ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 562
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Деска, обадиха ли се за кастинга и ходихте ли? Как мина?

Ходихме още същата седмица. Теди се разплака като влезнахме в стаята за снимки. Казаха, че сигурно ще викат пак някои от децатат, но на нас не са ни се обаждали повече.

# 76
  • София
ето и малко снимки (снимката е линк):

Деска, ами нещо мисля, че се говореше за 7-8- май, ама не съм сигурна... Може и да няма...

# 77

Деска, ами нещо мисля, че се говореше за 7-8- май, ама не съм сигурна... Може и да няма...

Рекламата ще снимат между 14 и 18 май

# 78
Да е жива и здрава Боянка! ЧРД и от нас! И да е все такава купонджийка, каквато се очертава досега Wink

аз тъкмо се прибирам от морето, където и ние бяхме за малко - за откриване на сезона не може съвсем да се говори, защото беше доста хладничко, но пък така празно и чисто по плажа, все пак съм доволна! още повече от факта, че Сав също не се върна с мен, а остана при нашите, които са в Сливен в момента, и се поизкушавам да проверя има ли някой в Мр. Пица сега, но пък утре вечер заминавам за малко до Молдова и грам доклад за въпросната конференция, така че май ще се правя на лелка и няма да излизам повече днес...

ох, за сливиците - не знам... ние сме позамразили тези изследвания, а не трябва така... на моменти ми се струва, че и той недочува... а колкото до заекването - следващата седмица ще ходя на една консултация, лекарката казала, че първо било по-добре само с мен да се види, защото и без друго не било сигурно, че той ще каже каквото и да било в нейно присъствие... попритесних се, защото като стигнахме на морето, първия ден, беше много зле положението - досега не го бях чувала да заеква толкова много - явно всяко вълнение, включително положителното, му влияе сериозно, а и смяната на обстановката, но после се оправи, и днес, два дни по-късно, си беше съвсем добре...

Янче, нашите познати са ходили също на кастинга, но също не бяха убедени дали ще им се обадят пак, ама им е било интересно, мерси!

хайде, до скоро на всички ви!

# 79
  • София
Деска, да тогава са снимките, ама се говореше за още един кастинг (евентуално ако се наложи за 7ми-8ми май).

Маймунка, а как ти завиждам за морето. Нямам търпение и аз да отида до Варна най-после. Днес купих ени страхотни морски пердета за вилата Simple Smile Много ми харесват - моряшки бели и сини раета Simple Smile

# 80
  • София
Райче милооо, ако не лъже календара, пожелавам ти много много любов и хармония, здраве и добро настроение. Честит рожден ден! Много целувки от мен, Мая и Бо Simple Smile

# 81
Честити рожденни дни
на Ели- много здраве, леко раждане, още едно такова прекрасно детенце като Емката!  bouquet
на Боянчето- да е жива и здрава, да расте все такава прекрасна принцеса както я виждам на снимката, много радости за мама и тате! Heart Eyes
на Райчето- здраве, радости и успехи!  bouquet
Аз съм за малко в застой след доста пътувания нагоре надолу из Европа и Северна Африка
Бяхме за празниците и ние до морето в Бургас при баща ми, но времето наистина беше кофти, все пак подивя малко Марк из морската градина и разгледахме Флора-та; после отидохме и до Велинград, хотела ме разочарова но иначе беше ок, кофти че резултатът вместо закаляване беше ново разболяване за Марк и дори за мен..
За съжаление, не ставаме за компания, макар че сме на разположение и другата седмица съм си тук.
Мерси на всички и за поздравленията за Цветница, макар и на патерици  bouquet

# 82
  • Sofia
Честито на Боянчето!Да расте,жива,здрава и щастлива Hug
Райче,честит рожден ден!  bouquet Само положителни емоции днес и занапред Hug

# 83
Честит рожден ден Райче!
Жива и здрава - винаги усмихната и винаги с добро настроение!!!
Нека те преследва късмета цяла година
и нека те спохождат радостни събития безчет!!!

# 84
Честит рожден ден на rai4ka! Райче, да си жива и здрава и много щастлива с твоите мъже! Весело изкарване!

# 85
Честит Рожден Ден, Раичка! Hug

Бъди здрава, усмихната и безкрайно щастлива!
Сбъднати мечти и добри приятели! Grinning

# 86
Ха моето любимо Райче днес остарява.......
Мила приятелко, бъди все така свежа, ти си един от най - милите хора, които познавам, целувам те силно, ей сега ще ти звънна да ти честитя Hug Heart Eyes

# 87
Ей момичета, много ви благодаря! Вие сте много важни за мен, целувам ви всички Hug

Сега изчезвам. Утре се прибираме към Сф.

# 88
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЧЕ И ОТ МЕН!!!
Много, многооо усмивки и красиви мигове ти желая.
bouquet  bouquet
Нелка вчера бяхме на кафенце с Дарата, поиграха си хубаво дечицата. Laughingако сме свободни тези дни ще им звъннем пак. Wink

# 89
РАЙЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Общи условия

Активация на акаунт