Нелка вчера бяхме на кафенце с Дарата, поиграха си хубаво дечицата.

. Само кофти новини
,
текло много крьв , ама детето даже не е плакало. отивам веднага в градината , слиза госпожата пребледняла отвсякьде - незнам ( ми казва ) какво стана. докато закусвали тя го видяла , че главата му била цепната и му течало крьв.
тоя моя лудичкият вече така е свикнал да се удря и да се бльска някьде , че изобщо не е регистрирал , че се е ударил и най- спокойно си закусвал
представям си госпожата как се е паникьосала като го е видяла. аз трябва да ви кажа , че сьщо почти не се притесних като ми се обадиха , щото го знам какьв е щур. още повече сестрата като ми каза , че е спокоен и не плаче. та така - сега сме сьс залепена и превьрзана глава. най-интересното обаче е , че когато госпожата го попитала кьде се е ударил , той така сериозно и подробно и обяснил , че като сме идвали на градината двамата сме паднали на стьлбите отпред и той тогава си цепнал главата , а аз сьм си ударила коляното и много ме е боляло....
даже завел госпожата да и покаже кьде точно е станал инцидента.....да му имам вьображението 
Хем и мъжо го нямаше, щях да мина за самотна майка ... жална да ме ожалиш
,почнаха да носят някакви камъни и да ги хвърлят в морето...Нагазиха във водата с обувки......Абе...Иначе влакът много се хареса на Дани,въпреки късното тръгване /23ч/ и ранното пристигане /в 5:30/,Дани беше във възторг
,почнаха да носят някакви камъни и да ги хвърлят в морето...Нагазиха във водата с обувки......Абе...Иначе влакът много се хареса на Дани,въпреки късното тръгване /23ч/ и ранното пристигане /в 5:30/,Дани беше във възторг
Но иначе второто раждане ме изкефи, а и в никакъв случай не искам да пропусна първите години. Толкова са ми сладки като бебенца, макар че всяка възраст си е хубава. Умозаключенията на Диана и игрите, които измисля също ме радват неимоверно много.