ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 581
  • 288
  •   1
Отговори
# 90

Нелка вчера бяхме на кафенце с Дарата, поиграха си хубаво дечицата. Laughingако сме свободни тези дни ще им звъннем пак. Wink
аре на бас, че след този постинг Нела е ревнала Crazy Wink

# 91
ЧРД и от мен, мила Раичка!
Честито и на мама Янче за малката Бояна!

Хич не ме бива по пожеланията, затова не ми се сърдете.  Hug

# 92
ЧРД и от мен, мила Раичка!
Честито и на мама Янче за малката Бояна!

Хич не ме бива по пожеланията, затова не ми се сърдете.  Hug
след репортажите, които правиш, напълно те разбирам, че нямаш сили за хубави пожелания. Днес имахте кошмарна емисия ooooh!. Само кофти новини ooooh!

# 93
здрвейте дами   Hug ,

сутринта оставих мартин в градината и тькмо се прибрах и ми звьни сестрата - " Мартин ( казва)  си е цепнал главата и трябва да го вземете и да го заведете да му я залепят.   #Crazy  текло много крьв , ама детето даже не е плакало. отивам веднага в градината , слиза госпожата пребледняла отвсякьде - незнам ( ми казва ) какво стана. докато закусвали тя го видяла , че главата му била цепната и му течало крьв.   ooooh! тоя моя лудичкият вече така е свикнал да се удря и да се бльска някьде , че изобщо не е регистрирал , че се е ударил и най- спокойно си закусвал   ooooh!  Joy  представям си госпожата как се е паникьосала като го е видяла.  аз трябва да ви кажа , че сьщо почти не се притесних като ми се обадиха , щото го знам какьв е щур. още повече сестрата като ми каза , че е спокоен и не плаче. та така - сега сме сьс залепена и превьрзана глава.  най-интересното обаче е , че когато госпожата го попитала кьде се е ударил , той така сериозно и подробно и обяснил , че като сме идвали на градината двамата сме паднали на стьлбите отпред и той тогава си цепнал главата , а аз сьм си ударила коляното и много ме е боляло.... #Crazy  ooooh!   даже завел госпожата да и покаже кьде точно е станал инцидента.....да му имам вьображението   Mr. Green

Янче, Бо е много сладичка и пораснала.  Peace
Неви,  завидях ти за морето.  майка вече откриха сезона. снощи ми прати снимки как се кьпе в морето, а на плажа има доста хора и деца....- печащи се и плуващи.

весел ден на всички.   bouquet

# 94
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето малко нови снимки и от нас - http://dezygg.multiply.com/photos/album/37

# 95
И Дара има такова ларедутско яке като Габата  Laughing

Едни снимки с някакви морячета мернах.
Пфу как ме е яд, че не отидох на парада ... а те толкова спокойно са се разхождали из тълпата  Sunglasses Хем и мъжо го нямаше, щях да мина за самотна майка ... жална да ме ожалиш  Laughing

# 96
И Дара има такова ларедутско яке като Габата  Laughing

Едни снимки с някакви морячета мернах.
Пфу как ме е яд, че не отидох на парада ... а те толкова спокойно са се разхождали из тълпата  Sunglasses Хем и мъжо го нямаше, щях да мина за самотна майка ... жална да ме ожалиш  Laughing

Нелка и аз се повъртях около моряците, но Вальо ме погледна накриво и се отказах
Толкова харесах якето, че поръчах и за ръст 128 см

# 97
Мацки,малко ви завиждам,като ви видя с по 2 броя...Ама,ккато казвам,ако можех да прескоча бременността и първите 2 години.....Да си спя с кеф,както обичам,без да ставам по 100 пъти на нощ и при това 10 часа...Браво на вас!Снимките са много хубави,на Габата и порасналата Теди,е,майка им никъде не я регистрирах,може би защото набързо ги разгледах....И на Яна и Марто и Калоян и Борко!
Ще чакаме и снимките на Янче с Боянка и Мая!

Ние с Дани си изкарахме страхотно във Варна.Въпреки лошите прогнози времето беше горе-долу,даже последният ден беше доста слънчев,макар и подухваше вятър.Разходихме се в Морската градина,която много ми хареса,бяхме и на морето,докато мамите се снимаха Дани и едно негово приятелче се събуха... ooooh!,почнаха да носят някакви камъни и да ги хвърлят в морето...Нагазиха във водата с обувки......Абе...Иначе влакът много се хареса на Дани,въпреки късното тръгване /23ч/ и ранното пристигане /в 5:30/,Дани беше във възторг

# 98
Мацки,малко ви завиждам,като ви видя с по 2 броя...Ама,ккато казвам,ако можех да прескоча бременността и първите 2 години.....Да си спя с кеф,както обичам,без да ставам по 100 пъти на нощ и при това 10 часа...Браво на вас!Снимките са много хубави,на Габата и порасналата Теди,е,майка им никъде не я регистрирах,може би защото набързо ги разгледах....И на Яна и Марто и Калоян и Борко!
Ще чакаме и снимките на Янче с Боянка и Мая!

Ние с Дани си изкарахме страхотно във Варна.Въпреки лошите прогнози времето беше горе-долу,даже последният ден беше доста слънчев,макар и подухваше вятър.Разходихме се в Морската градина,която много ми хареса,бяхме и на морето,докато мамите се снимаха Дани и едно негово приятелче се събуха... ooooh!,почнаха да носят някакви камъни и да ги хвърлят в морето...Нагазиха във водата с обувки......Абе...Иначе влакът много се хареса на Дани,въпреки късното тръгване /23ч/ и ранното пристигане /в 5:30/,Дани беше във възторг

Ванилка на мен най-много ми липсва бременността. Мене ме няма почти никъде, защото не обичам да се снимам, а и Вальо не може да снима

# 99
Хелоу!

Изобщо не ми липсва бременността, особено втората. Преди толкова мило ми ставаше като видя бременна, а сега лекинко я съжалявам.  Simple Smile Но иначе второто раждане ме изкефи, а и в никакъв случай не искам да пропусна първите години. Толкова са ми сладки като бебенца, макар че всяка възраст си е хубава. Умозаключенията на Диана и игрите, които измисля също ме радват неимоверно много.

Изпратих си гостите, сега ми е едно празно и самотно, а на Емата съвсем-няма баби да я носят, да й пеят песнички и четат книжки. Добре че вдругиден идва моя приятелка на гости!

Да помрънкам малко сега- чера ми извадиха 2 мъдреци, сега съм подута и ми е гадно. То си беше истинска операция, конци имам, абе чудо! Close
Отивам да си пия кафето в градината, там е царството на Емма, обличам й гумен гащеризон и я пускам да си лази на воля, къса си цветенца, тревички, рови в пясъчника. Heart Eyes

Весел слънчев ден, тук най-после лятото дойде!  Nature Sunny

# 100
Ехеее, Шошка, колко идилично прозвуча ...
Аз не че мрънкам много, но тия дни дребния е невъзможен. Мрънка, влачи пак сополи, никнат безброй зъби, не остава и за секунда сам и иска да ходи - постоянно. И него като кака му пълзенето не го влече. Влачи се като червей и толкоз. Иска да обикаляме постоянно, от стая в стая. Седящи игри също вече не признава. Досадник!!!
Иначе е сладък, спор няма. И сравнен с Дара си е супер спокойно бебе /по принцип/. Никак не е от тези бебета дето стоят в количките и мигат добричко с очички, ама бива  Laughing

Като видя бременна и моментално ми се догажда и я съжалявам откровено. Никаква радост не ми носи такава гледка. Признавам обаче, че ми се гушка съвсем малко бебе, но чуждо  Grinning

Шош, кърмиш ли още? Яде ли нощем?

Дара е още в Благоевград. Не съм я чувала от 3 дни. Не искам да звъня да не я разстройвам излишно. Ако тя пожелае, ще ни се обадят.
Марси, да имаш новини от тях  Laughing?

Ходите ли на солариум? Питам щото се надявам скоро да ми организирате повод да си облека жирафската рокля  Crossing Arms

Изтрещех ... отново.

# 101
  • Sofia
Нели,кой като тебе със свободни баби и то надалеч Laughing
За солариума ходя от началото на март
Бременни неща да видя и да чуя Mr. Green

# 102
Нели,кой като тебе със свободни баби и то надалеч Laughing
Следващия път ще я пратя в Испания за 2 месеца  Laughing

За солариума ходя от началото на март
Чоча пак е с един тен напред  Laughing

# 103