ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 586
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ето и малко снимки (снимката е линк):
Ванилче, ето тук има малко снимки

# 106
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ето и малко снимки (снимката е линк):
Ванилче, ето тук има малко снимки

Янче излиза само една снимка

# 107
http://turboyanche.com/gallery/v/rdbo/
Мисля, че това е линка. Янче, много са сладки и двете  Hug Бо върви гледам?
Смайли, кърмя, да. За нощното не смея още нищо да кажа. Докато бяха наште тук спаха при нея и не се будеше, ще видим сега занапред как ще е. Но определено ми тежи и се надявам да се откаже.  Peace А и искам да ги сложа двете в една стая, имаме и 4та, но мисля, че като по-малки на двете ще им е добре заедно. Но сега означава да жертвам съня на Ди Sad

# 108
  • София
Честито на патерици на всички рожденици, които съм пропуснала  bouquet

И ние се завърнахме от вилата. Прекарахме си чудничко, 10 дни всеки ден различни гости. Като чуя барбекю и ми се  Sick, не съм бременна обаче, просто преядохме и препихме. Децата кеф им вътре, кеф вън. Игра, игра и само игра. За сетен път се убеждавам, че двора за деца е супер, тук в София са като в кафез. Аз съм с тен, само, че градински  Laughing.

# 109
Честито на Раичка от мен, жива и здрава, много обичана, което обстоятелство /сигурна съм/ е виновно за перфектното й излъчване! Поне още 100-тина години така да е!  bouquet
Ванилка, изтървала съм те, сладкишке, във Варна. Много съм заблеяна /всъщност истината е, че се сгънах от ангажименти тия "почивни дни"/. Яд ме е, защото имам регистрация в главата си на пътуването ти с влак и... толкова. Дестинацията  - неизвестна! Mr. Green Нямаше да те каня в Добрич /ще вземеш да ми обереш ухажорите Laughing/, но аз пък на 05-ти бях на сватба точно в морската столица. Сигурна съм, че щях да измисля начин да си видим. Ама нА! Tired
Аз за бременности и бебета няма да говоря. Още ми тегне съдбовното изброяване на Смайли... baby_neutral Отивам да гледам снимки на чуждите бебета. Laughing
Тен започнах да правя. Но не поради факта, че живея на 30 км от морето. Тук е доста студено все още, не става за плаж, поне по мойте моржови критерии. Два дни съм на работа и двата дена климатикът е усилен на 27 градуса, смятайте колко е гот да си по баски на морето, почти колкото да си в хладилника в същото облекло. Аз се мажа с едно мазило за тен. Предната година пробвах с някакво друго - отмиваше се, това е доста добро - в смисъл - взех си бележка и вече не се къпя. Mr. Green Първите пъти изглеждаше доста изкуствено, но сега - като се наслагват равномерно тоновете, си е супер. Но и ефектът, който ми трябва е една, две "тоналности" отгоре - нищо повече. Повече-то - на пляжа, на лято. Flutter

# 110
Мъжлето ми днес има рожден ден и ви черпя виртуално

# 111
  • София
ЧРД на ВалЬо Simple Smile Да продължава така добре да се грижи за прицесите си!

О да, простете за снимката... Линкът е както Шоши го е дала http://turboyanche.com/gallery/v/rdbo

Напоследък съм доста разсеяна... Не мога да спра да правя по няколко неща едновременно Sad И естествено не свършвам нищо едно както трябва, нервирам се и т.н...

Отново да се поканим на среща? Simple Smile Този път да вземем и да я осъществим Simple Smile Предлагам събота? Или нещо през седмицата?

# 112
А,ЯНЧЕ,сега вече ще мога да разгледам вашите снимки,защото иначе ми излизаше само една снимка.
Люска,заинтригува ме с твоите ухажори...Ще взема да мина...Ама се съмнявам да ги обера,щото ти водиш с един тен.И дълга коса.И с други неща,няма да изброявам,за да не се превъзнесеш  Heart Eyes/така сподели веднъж моят мъж,когато го хохигах,защо толкова рядко ми казва че съм хубава.  ooooh!/
А,за тена,щом го споменаваме.Еми аз май съм писала тук /То какво ли НЕ съм писала тук,май всичко/,поради особена структура на гърдите аз не мога да ходя на тен,за да не се предизвика мастопатия /макар че неосведомените /да не кажа глупави/ момичета в солариумите ми препоръчват да си сложа горнището на банския............ Sick за да се предпазя оп лъчите........../Но така или иначе аз много пазя бялата си кожа и без тази препоръка да не ходя на солариум не бих ходила.Макар че много добре знам,как щяха да изпъкнат очите ми ,ако имах тен и че така бих изглеждала много по-апетитно /а не прозрачно  Mr. Green
ЛЮСКА,я раздуй какво е това мазило...на мен и 2 тона ми стигат.....  bouquet
Аз,както винаги на патерици  bowuu ДЕСИ,честит РД на твоя ЛС!Да ти е жив и здрав!
ШОШКА,щом си приключила с мъдреците,вече можеш да се изрусиш  hahaha С удоволствие ще те примем в нашата партия с лзунг "Русо гладно нЕма" 
Шегата настрана,дано си добре.Знам,колко у гадно,като ми вадеха втория мъдрец и то без конци бях като парцал.А трябваше да карам.Напсувах се наум,че не взех такси,ама после си простих,какво да се прави,все пак съм руса. Flutter Ей такова развитие на децата харесвам-осигуряваш подходяща безопасна обстановка,обличаш детето подходящо и го пускаш на воля.Смятам,че това е най-добрият начин.
Тези дни си купих една книга,на една руска професорка по психология и разбрах,какви грешки допускам,общувайки с детето си.Имах нужда от такава книга,дащото аз искам да бъда /или поне да се опитам да бъда/ приятел с детето си,а не да налагам някакъв авторитарен начин на възпитание.Но напоследък бях почнала да се усещам,че моето поведение е точно такова-по-скоро императивно-крещящо /защото така е по-лесно ЗАСЕГА да накараш детето да направи нещо,което ТИ искаш/ ,отколкото приятелско.Поставяйки се на негово място ми ставаше гадно.Ай,това е дълга тема,едва ли ви се четат чаршафи,а да пиша ей така,за себе си,не ми се ще.
Шош,завеждам ви,тук лятото няма намерение да идва...Или пък изведнъж ще не тръшне д 40 градусова жегааааа.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 12:36 от Ванилийка

# 113
Каква сладка пеперудка е Мая!Снимките са много хубави!А Боянка наистина е като за реклама!Много сладка,пу-пу!

# 114
ЧРД на Вальо ( на патерици).    bouquet

Юле, я сподели заглавието на книгата, моля.  и вземи се обади вече за по кафе. Дани на градина ли е.
Шоши, дано вече те понаболява по-малко.   Hug  и аз чакам един мьдрец да се покаже още малко и отивам на хирург да го вадим. по принцип не ме е страх от зьболекари , ама после вьзстановяването е гадно ( все пак операция си е , както каза).

Мартин днес е на градина. госпожата каза , че вече нямало да го изпуска от поглед   Mr. Green  май ще види зор с това си начинание....изглеждаше ми , обаче още притеснена като ме видя сутринта... Thinking

за тена и солариума - и аз като Юлето не посещавам поради сьщите причини , макар че много ми се иска да си имам тен през май   Blush

асе, пусни пак малко снимки на готината си градинка   Peace
Янче, какво стана сьс застраховката за на Маичка рьката. провери ли в градината дали важи , ако злополуката е станала в кьщи.  а тези зстраховки автоматично ли им ги правят ( защото са деца ) или родителите ги правят в началото на годината. ние , защото не сме сьбирали пари в градината на  мартин  за застраховки. нито в училището на яна.

# 115
Дескааа, честит рожден ден на твоето мъжле, един от любимците ми в темата ни /ето на, признах си/! Жив и здрав да ти е, поздрави го лично от мен, все така прекрасни да изглеждате по снимките, все такава взаимна обич и грижа пожелавам и на него, и на теб!  bouquet Не случайно искам евентуалното ми второ да е Телец, и то точно момче. Жените Телци нещо не ги долюбвам чак толкова. Crazy
Ванилената сладоледка, ето ти отговорчето във факти и снимки. Мазилцето е съвсем добро, не е скъпо, не се и хаби много. Първо се мажеш два, три последователни дни, после само два или три пъти седмично. Аз на втория ден вече не се понесох и реших трети да няма - не ми трябва все още такава разлика. Много добре го втривай в кожата, иначе си личат шаренийки, особено първите пъти. После полека лека разликите се отмиват, а като се насложат повечко - ела ме виж, много трудно е да се разбере, че тенът ми е "мазан". Laughing Разбира се, ефектът е най-видим непосредствено след нанасянето, в следващите дни леко избледнява. Но пак казвам - с течение на времето се наслагва много приятен загар.
Loreal Sublime Bronze бронзиращо мляко за лице и тяло

Тъй. А за превъзнасянето... що така ти говори твоя мъж? Sad Аз ако на ден не чуя поне три пъти, че съм много красива, вдигам гирите. hahaha И ми набий хубаво в очичките като идваш другия път. И без ухажори ще минем. Wink Hug
Янче, споко, душа, някои по този начин прекарваме живота си. hahaha
Минимо, все забравям да изкажа възхитата си от твоята балансираност. Абсолютна шаш-бежка съм, за кръв по детето ми... почти припадам като видя или дори само предположа, че има /веднъж се беше излюскала на плочките в банята и преди да стигна до нея вече я виждах обляна в кръв Cry Crazy/.
Хайде стига съм простирала и аз чаршафи, отивам да бачкам. smile3540

# 116
Люска, мерси скьпа , ама трябва да ти кажа , че с Яна и аз яко се шашках като се удареше. Но Мартин просто е супер див и вече сьм му свикнала. Той много рядко плаче като се удари ( а се удря доста често и то сериозно )  и в тези случаи и аз не се впрягам много много . Не се притеснявай - с второто винаги нещата минават някак си по-леко и безболезнено за майката ( поне при мене е така) . Да споделят и другите с две отрочета при тях как е ситуацията  Laughing

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 15:58 от minimo

# 117
Люска, мерси душата , ама трябва да ти кажа , че с Яна и аз яко се шашках като се удареше. Но Мартин просто е супер див и вече сьм му свикнала. Той много рядко плаче като се удари ( а се удря доста често и то сериозно )  и в тези случаи и аз не се впрягам много много . Не се притеснявай - с второто винаги нещата минават някак си по-леко и безболезнено за майката ( поне при мене е така) . Да споделят и другите с две отрочета при тях как е ситуацията  Laughing

При мен сигурно е обратното - Теди боледува много повече от Габи и съм много притеснена за нея. Покрай болестта февруари отслабна до 6 кг. /беше на 11 мес./ и сега не може да навакса. Изоставаме с ваксините, алергията и е много упорита /сега се захранваме със сирене и кашкавал/.

# 118
Деси, аз не говорих за болестите.  Laughing  За тях и при двамата се притеснявам еднакво много. Говорихме, когато падат или се ударят нещо , че при второто дете реагираш някак по- спокойно , защото имаш опита и по-добрата преценка от пьрвото дете .

# 119
Деси, аз не говорих за болестите.  Laughing  За тях и при двамата се притеснявам еднакво много. Говорихме, когато падат или се ударят нещо , че при второто дете реагираш някак по- спокойно , защото имаш опита и по-добрата преценка от пьрвото дете .

Embarassed При Габи претръпнах, но при Теди ми е гадно още

Общи условия

Активация на акаунт