ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 572
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Не се притеснявай - с второто винаги нещата минават някак си по-леко и безболезнено за майката ( поне при мене е така) . Да споделят и другите с две отрочета при тях как е ситуацията  Laughing
Така, така, навивайте ме вие - всичките ли сте в отбора на ясновидката Смайли. Joy Joy Joy
Деска, на теб по принцип ти се натрупаха доста здравни неприятности в последно време, поне моите наблюдения са такива. Криската не каза, но ти поне нещо направи ли с разните там извънземни работи - сериозно те питам. Sad

# 121
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Не се притеснявай - с второто винаги нещата минават някак си по-леко и безболезнено за майката ( поне при мене е така) . Да споделят и другите с две отрочета при тях как е ситуацията  Laughing
Така, така, навивайте ме вие - всичките ли сте в отбора на ясновидката Смайли. Joy Joy Joy
Деска, на теб по принцип ти се натрупаха доста здравни неприятности в последно време, поне моите наблюдения са такива. Криската не каза, но ти поне нещо направи ли с разните там извънземни работи - сериозно те питам. Sad

Какви извънземни работи?
Преди няколко седмици си напипах бучка на гърдатата и се навивах сама да отида на лекар. Понеже съм "леко" отвеяна си записах час на детски ендокринолог вместо гинеколог и мамография вместо ехография на мл.жлези в Токуда. Накрая отидох при друг лекар и той каза, че ми била зърнеста структурата и това било нормално, но да съм отидела пак на преглед след година /което ме притесни/. Как съм карала до работата незнам, но като влезнах ми трепереха. Преди няколко дни фризьорката ми намери петно с опадала коса и се стресна. Днес ми казаха че цитонамазката ми е перфектна

# 122
  • София
Деска, чесън за петното. Със скилитка търкаш докато се зачерви и започне да пари. До две седмици ще напипаш как боцка новата коса. Докторите не помагат. След Калоян имах две такива петна и то доста големи. Ходих по доктори мазах със скъпи лекарства и нищо. Докато свекър ми не се сети, че и той е имал на брадата преди доста години. Бръснар тогава му казал, че се получава от някаква бактерия Косопас, която унищожава корена на косъма. И при него също подействало мазането с чесън. Неприятното е че мирише. Но мажеш вечер, сутрин миеш главата и готово. Айде да се похвалиш Grinning

ЧРД на мъж ти със закъснение  bouquet

Мони, незнам дали съм пускала тези снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233239

# 123
не , не си ги пускала.  БРАВО   Hug  , страхотна градинка си сьтворила.

# 124
"... В неделя ги водихме и двете в Св. Мина да им четат молитва. Онзи ден пратих на моя приятелка в Стара Загора дрешки да ги види една баба и тя е казала, че е много урочасана. Може на някой да му е чудно , но вече вярвам на всичко."
Ей за тия извънземни работи ти говоря, Деска. Нещо повече направи ли тази или друга баба, някакви други подобни методи за "диагностиране" ползвали ли сте после? На който му е смешно да се смее, но на мен работата точно на това ми прилича най-много - някакви уроки или магии ли, не знам... Thinking

# 125
  • София
Монка, забравила съм да питамз а тая застраховка. утре акос е сетя ще питам. А и той основно Мартин я  води и взима... Нали не си се отказала от концерта, защоо съм ти взела билет, както се разбрахме Simple Smile
За протокола: изобщо не се шашкам за падания и удряния (аз и с Мая доста спокойно ги приемах нещата), но това, което ужасно ме дразни е, че съм започнала постоянно да повтарям "Не, това е мръсно", "Не онова е еди какво си..." С Мая не бях така и я оставях да опознава света и ако наистина имаше нещо опасно го отстранявах без много "Не", а с отвличане на вниманието...

# 126
"... В неделя ги водихме и двете в Св. Мина да им четат молитва. Онзи ден пратих на моя приятелка в Стара Загора дрешки да ги види една баба и тя е казала, че е много урочасана. Може на някой да му е чудно , но вече вярвам на всичко."
Ей за тия извънземни работи ти говоря, Деска. Нещо повече направи ли тази или друга баба, някакви други подобни методи за "диагностиране" ползвали ли сте после? На който му е смешно да се смее, но на мен работата точно на това ми прилича най-много - някакви уроки или магии ли, не знам... Thinking

Комбинирахме го с хомеопатия и вече незнам какво помогна

# 127
... Нали не си се отказала от концерта, защоо съм ти взела билет, както се разбрахме Simple Smile

не , сьм рабира се.  Peace  на 18-ти  сьм в софия.  ще се чуем пак като наближи да се разберем....

# 128
С удоволствие ще се вмъкна в  редиците на декемврийските майчета, 2004?

# 129
С удоволствие ще се вмъкна в  редиците на декемврийските майчета, 2004?

Добре дошла  Hug

# 130

[/quote]

Добре дошла  Hug
[/quote]
Добре заварили. Нека първо се представя, на 30 години съм,от София. Имам дъщеричка на 3 г. и 5 месеца. От няколко месеца работя и имам възможност редовно да чета мненията в форума. Намирам този обмен на мисли, знания и опит за много полезен и интересен. Тъй като дечицата ни са в една и съща възраст, се надявам да можем да споделяме впечатления, мнения, радости и тревоги.  newsm10 smile3525 newsm51

# 131
  • Sofia
Добре дошла!То при нас вече е малко махленска история щото се знаеме от 3 години и не говориме много за децата Joy

# 132
  • София
Привет на всички, добре дошла на новото попълнение.

Дайте да организираме нещо с отрочетата за утре. Затъжила съм се нещо за вас. Мисля, че времето ще е хубаво, някой знае нещо за прогнозата? Ако няма да вали, да праснем по едно кафенце на Гранд София, ако искате, хем децата ще играят на площадката, хем ако вали, можем да се мушнем вътре на театър.

# 133
  • Sofia
Мая утре ще тропа хорце на НДК предполагам,че там ще е сбора Laughing

# 134
Добре дошла!То при нас вече е малко махленска история щото се знаеме от 3 години и не говориме много за децата Joy
Аха,че даже и от повече,като броим няколко месеца бременност....май могат и 4 да станат   bouquet
Аз пък съм много зле.ВИНАГЕ нося  детски дезинфектант в чантата.Не понасям да слага в устата нещо от земята,като си представя какво има по нея...добре,че не съм микробиолог,че щях да си преварявам ръцете сигурно.  Mr. Green Всякви тении,мении,гадории,бляк  Sick Притеснява ме,че някои неща не се проявяват веднага,а си стоят в организма и чакат именитета да спадне и нападат.
Като се удари/нормално силно/-не се шашкам много,защото тук определено няма какво да сторя-освен да наблюдавам.Ако е по-силно-го водя на лекар,за да ми кажат да го наблюдавам  JoyНо все пак много ме е страх да не се случи нещо на Дани-както се казва-да не ти се слути това,което ти мисли майка ти или как точно беше.
МОНКА,от 2 дни е на градина Дани,ще пием кафе!
ЛЮСКА-не вярвам да минем без ухажори  hahaha  Joy

Общи условия

Активация на акаунт