ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ деца шарят алени яйца!

• 22 579
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Ванилке,що за чудо е този дезифектант?

# 136
  • София
Както някои вече знаят (след като звъннах на половината отбор да прося черни обувки) Мая утре ще се изявява с формацията по народни танци от детската градина на някакъв концерт пред НДК. Началото на концерта е 11, но не знам нашата група кога точно ще огрее сцената. Както ви е ясно ние ще сме там Simple Smile Ако искате - заповядайте. Ще си тропа с кафевите ботушки засега... или с белите гуменки... ще видим. Нмах време да ходя да й търся черни обувки по магазините, затова ми се искаше ако някой има да взема назаем 25-26 номер, ама няма....

добре дошла на новото попълнение! На кой декември сте за да ви включим в списъка?

# 137
Благодаря на всички майчета за топлото посрещане. Въпреки, че се познавате от доста време, аз с удоволствие ще се включа във всички ваши инициативи.

# 138
Ванилке,що за чудо е този дезифектант?
На Д-р Рено,френски.Съдържа етиловспирт и етерични масла.

# 139
  • София
Изключително сте несериозни. В неделя се явихме с Ванеса за всенародните веселия по повод на първата публична артистична изява на Мая, и си останахме само ние. То не че много успяхме да видим нашата девойка, щото хореографката много далновидно беше разположила най-малките най-отзад на сцената, ама нейсе.

Чувствам се направо отчаяна от предстоящата дъъълга седмица....

# 140
от днес съм на диета - смотания Дюкян ли е къв е, и вече ми се драйфа от месо, а кво остава още 9 дена само на такива гадости #2gunfire
ама само на салати - много огладнявам, тая поне засища, колежката 14 кг пред мен за 2 месеца смъкна, нема да се отказвам пък

за ниделя не бях разбрала - нали съм отвеяна, а и на мен за черни пантофи не ми звънят а имам  Twisted Evil
нищо, другия път Янче да си знае - има женско под мен колкото нашите, щехме да уредим Мая
не ми се работи...........ама ич Embarassed
Уелкъм на новата мама - на мен не обръщай много внимание, аз или съм много лигава и пиша глупости, или си навличам проблеми до шия и сиизплаквам цялата мъка тук, минава ми и си ги решавам  Mr. Green, занимавам се с деца в домовете за сираци, така че - свиркай ако имаш упища тонове чувеали с дрехи и тн ( ама запазени, ей)
което ми напомня, че един международен редактор ще ме удуши за едни чували дето обещах да взема - Алек без книжка съмммммм Cry

според вас, има ли още добри хора, сериозно ми е питането Rolling Eyes
ама добри имам в предвид - звъни ти някой познат, приятел, роднина примерно и без да очакваш, без да си го търсил и искал ти помага, или ти предлага мил жест, услуга, дума,без после цял живот да се бие в гърдите Rolling Eyes

Нели не ми пише на кю Crossing Arms Crossing Arms Снимки на бацко от рд-то - за абитуренския му бал ще ми даде  Whistling Crossing Arms

# 141
  • Sofia
Ние сме с кашлица и нямаше как Sad

# 142
  • София
До ларедутските експертки - получих някакво нещо на пощата, дето само за София важало, за отстъпки от 65 процента, ама нещо имаше свързано с дата 13-ти май - само за тогава важи намалението, или до тогава, и въобще какъв е случая? Освен това, ако има верно такава работа, дайте бърз съвет какво свястно има напоследък, че не съм влизала от 3 месеца.

# 143
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
До ларедутските експертки - получих някакво нещо на пощата, дето само за София важало, за отстъпки от 65 процента, ама нещо имаше свързано с дата 13-ти май - само за тогава важи намалението, или до тогава, и въобще какъв е случая? Освен това, ако има верно такава работа, дайте бърз съвет какво свястно има напоследък, че не съм влизала от 3 месеца.

Според мен е от 13 май

# 144
Намаление от 13-ти май. Не очаквайте нещо космическо.

Крис, чувалите станаха 6. Прати някоя от ДБМ да ги натовари, че няма място вече.

# 145
от днес съм на диета - смотания Дюкян ли е къв е, и вече ми се драйфа от месо, а кво остава още 9 дена само на такива гадости #2gunfire
ама само на салати - много огладнявам, тая поне засища, колежката 14 кг пред мен за 2 месеца смъкна, нема да се отказвам пък

за ниделя не бях разбрала - нали съм отвеяна, а и на мен за черни пантофи не ми звънят а имам  Twisted Evil
нищо, другия път Янче да си знае - има женско под мен колкото нашите, щехме да уредим Мая
не ми се работи...........ама ич Embarassed
Уелкъм на новата мама - на мен не обръщай много внимание, аз или съм много лигава и пиша глупости, или си навличам проблеми до шия и сиизплаквам цялата мъка тук, минава ми и си ги решавам  Mr. Green, занимавам се с деца в домовете за сираци, така че - свиркай ако имаш упища тонове чувеали с дрехи и тн ( ама запазени, ей)
което ми напомня, че един международен редактор ще ме удуши за едни чували дето обещах да взема - Алек без книжка съмммммм Cry

според вас, има ли още добри хора, сериозно ми е питането Rolling Eyes
ама добри имам в предвид - звъни ти някой познат, приятел, роднина примерно и без да очакваш, без да си го търсил и искал ти помага, или ти предлага мил жест, услуга, дума,без после цял живот да се бие в гърдите Rolling Eyes

Здравей, случайно видях, че си от Нови Искър. От няколко години  и аз живея там. Съпруга ми е местен и така. Що се отнася до благотворителните жестове, аз съм с две ръце за тях. Имам много дрешки, повечето новички от моята дъщеричка. Съхранила съм ги изпрани, изгладени в чувалчета. Пазех ги евентуално за второ, ама като гледам как стоят нещата май ще се разминем с едно. Така, че с удоволствие бих помогнала на дечица, който се нуждаят от тях.

# 146
да бе верно ли си от Нови искър
ебаси кефа
пукнете се от яд, най накрая някое декемрвийче и около меннннннннннн
ми казвай къде си в Нови искър и да се виждаме на кафе, виждам и ти си се прецакала там да се омъжиш Mr. Green
бъзикам се
сериозно
искаш ли да се видим Peace

# 147
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Качих няколко нови снимки - http://dezygg.multiply.com/photos/album/37

# 148
здравейте!
добре дошли на н-нова и на Лъчезара!
аз бях малко, май бях писала,  в командировка, в Молдова, доста забавно беше, но сега и на мен седмицата тук ми се струва дълга... дано поне се задържи топличко.
за идващите събота и неделя наистина много ми се иска да се видим и обещавам да се придържам серриозно към програмата!
Смайли, ама ти не звъниш ли поне да проверяваш какво се случва, дори без да искаш да говориш с Даричка? тоест, радвам ти се, ако издържаш така. Иначе май е добре да свикват на подобни раздели вече. А тя няма да ходи на градина до операцията ли?

Сав нещо категорично отказва да пишка навън /в паркове имам предвид, с тоалетни в заведения е малко по-лесно/ и става сложничко с по-дългите разходки...

поздрави на всички ви!

# 149
Даричка си е вече у дома, Нев, и ходи на градина. Все пак изкара десетина дни при баба си. Уговарях я да остане още малко, защото тази седмица в Благоевград има фестивал на куклените театри и ще има цели 4 постановки, но тя категорично отказа. Предпочете да ходи на детска  Grinning, но да си е в "мойта" къща. Днес имат показен урок с народните танци. Аз съм ги гледала няколко пъти на репетиции, но днес ще е вълнуващо - костюми, родители, публика...
До операцията ще си е на градина. Всъщност аз все още не съм 100% убедена, че ще я оперираме. В петък ми се иска да отидем пак при Френгов и да отчетем действието на хомеопатията /ако има токова/ и ще реша окончателно.
Свекърва ми щяла да си идва юни за няколко месеца в България. Надявам се да имам час-два свободни през деня за фитнес. Само заради това се зарадвах, че ще я видя скоро  Mr. Green

Крис, не съм те забравила за снимките, но имам проблем с диска, на който са записани. Стискайте палци да ми проработи диска, защото там са всичките ни снимки от 2007-ма и ако се е сгъбясал, ще се пукна от яд.

Благодаря на всички майчета за топлото посрещане. Въпреки, че се познавате от доста време, аз с удоволствие ще се включа във всички ваши инициативи.
Това доста амбициозно звучи  Laughing Опитай все пак.
Добре дошла и от мен!

Дара ме врънка постоянно да ходи на клуб. Даже има претенции в кой клуб  Crazy
Съботно-неделно предлагам да се организира "парк - пица - клуб" програма. Знам, че Филотелия е навита.

Сега видях, че в събота от 10.30 ще играят "За граховото зърно и една принцеса" на Гурко. Не сме го гледали. Предлагам Янче да вземе билети. Ще й звънна. Ако има и други желаещи, да сигнализират своевременно.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 09:14 от Смайли

Общи условия

Активация на акаунт