Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за храна и напитки за Великден?
Какви са плановете за хотели и забележителности във Валенсия?
Какви са плановете за среща след Гергьовден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за храна и напитки за Великден?
Плановете за храна и напитки за Великден включват разнообразие от салати като винегрет, картофена, 'Снежанка', зелена салата, месо като пилешко, кюфтета, кебапчета, пържоли (свинско и пилешко), яйца на очи или омлети (говеждо и свинско), гарнитури като маслини , пан-фритирани зеленчуци, лютеница, пататник фритас, ядки и сосове като американски дресинг за салата, майонеза, кетчуп, оцет , олио и сол. Предлагат се също лимони и сокове (без алкохол и газирани напитки). За възрастни има уиски, ракия и бира. Десертите включват баница, хляб или козунак със сладкиши или торта. Ще бъдат осигурени пластмасови прибори, принадлежности за барбекю, въглища и дървени въглища. Ще има маса с покривка и различни игри за деца като ловене на яйца и торбички с изненади.
-
Какви са плановете за хотели и забележителности във Валенсия?
-
Какви са плановете за среща след Гергьовден?
-
Какви са плановете за актуализиране на снимките на децата?
-
Какви са плановете за транспортиране на багажа?
Абе общо взето, леят се едни помии....Знам вече коя е въпросната личност и прителките и.Ама какво мога да направя
Все се заричах, че няма да работя с българи, ама вече найстина няма да работя с тях.Ще бягам вече от тях като дявол от тамян-поне в това населено място де.
,следваЩият пьт да знаеШ
,ти пьк ,4ак се ядосах като видях...................нали знаеШ какви сме бьлгарите
...........Твоите торти нямат нужда от преценка на на някой си бьлгарин.....................ВьрШи си работата дале4 от "вси4ко бьлгарско и родно"
,4е идва рожденният ден Алекс и Щях да се вьзползвам от твоите услуги
,аз пьк не знаех ,4е с това се занимаваШ
,знам че е трудно,но не обръщай внимание на простотията на хората! Чудя се аз заащо не мога да вляза във въпросният сайт,а то трябвало SMS да пусна ..../gabby се регистрирах отново /
! 

.От много време съм му хвърлила око на този хотел,казват 4е е най-високата зграда в Испания(ама не съм много сигурна дали новите небостърга4и в Мадрид не са го надминали по висо4ина)Така де,ще сме на високо
.

...Утре козунаците...нали такъв е обичаят 

,но беШе неЩо от рода,4е най_голямто наказание за някой е да не му обьрнеШ внимание.ДА ти кажа аз откакто я следвам тази поговорка
,ако до тогава оЩе имам някоя програма в ПСто ,заЩото той моя вирус много гладен "бе",хапва си упорито от програмките 
,
,не можах да повярвам като го видях
4ак до мойта поЩа е стигнало
.Много сьм happy,Алекс го погледна ,порадва му се и го заряза
,изкарах писменият изпит за ШофИОрската книжка
,то голямо постижение де
,зна4и отивам пьрво аз да си взема великият сертификат за комунитарио и нося за мен и за Алекс документите,но се оказва ,4е Алекс трябва да е с мен...да ама не ,Алекс си е на у4илиЩе