Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 5

• 31 342
  • 427
  •   1
Отговори
# 360
  • София
на мен алфапарф доста ми омазниха косата а хем слагам алко и то само  там където косата е по суха

Значи може би косата ти не е суха.  Thinking
не знам ама тези кристали на салврм ми действат по добре а и имат ув защита за лятото newsm78

Супер, на Алфапарф са пуснали нови кристали също с ув защита, може да ги тествам скоро.  Wink

Но принципно не ползвам ув защита само за крайчетата на косата, а за цялата коса.
А като напръскаш цялата коса със слънцезащитен спрей е напълно достатъчно дори и кристалите да не са със защита.  Peace

belka , а пробвала ли си нещо ново, сподели !  Flutter Hug

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 01:00 от Иля

# 361
  • Варна,морето ...
нищо ново не съм пробвала на алфапарф като не ми свършиха работа взех на лореал в лилавата опаковка вярно дава страхотен блясък на косата но се заглажда косата   и от него се разочаровах
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=67&products_id=325
някой ако го иска да пише на лични.

# 362
Случайно някой да знае в района на Красно село на се продава козметиката на Алфапарф? Аз имам техен термозащитен спрей, взех го от НДК, но не ми се ходи чак до там...  Thinking

# 363
  • София
нищо ново не съм пробвала на алфапарф като не ми свършиха работа взех на лореал в лилавата опаковка вярно дава страхотен блясък на косата но се заглажда косата   и от него се разочаровах

Ааа аз не питах за Alfaparf конкретно, а за някой нов продукт по приницип.  Wink

belka, верно ли не заглажда хич косата, май точно този продукт много момичета го хвалеха, хм ?  newsm78

# 364
  • София
нищо ново не съм пробвала на алфапарф като не ми свършиха работа взех на лореал в лилавата опаковка вярно дава страхотен блясък на косата но се заглажда косата    и от него се разочаровах

Ааа аз не питах за Alfaparf конкретно, а за някой нов продукт по приницип.  Wink

belka, верно ли не заглажда хич косата, май точно този продукт много момичета го хвалеха, хм ?  newsm78

Тя точно това казва - че косата се заглажда. Може би понеже се намалява обема, тъй като косата от заглаждането натежава.

Белка, на мен така ми се е получавало, когато си сложа повече (в началото като не му бях свикнала на продукта и още си търсех дозата). Пробвай с едно, мах. две натискания  Peace
Не се разочаровай, това е страхотен продукт!

# 365
  • София

Тя точно това казва - че косата се заглажда. Може би понеже се намалява обема, тъй като косата от заглаждането натежава.

Белка, на мен така ми се е получавало, когато си сложа повече (в началото като не му бях свикнала на продукта и още си търсех дозата). Пробвай с едно, мах. две натискания  Peace

Ооо да, спя още явно.  Laughing

Той нали си е точно за изглаждане, значи сигурно другаде е проблемът- обемът, както казваш или пък нещо друго .  Thinking

И аз от отзивите на много момичета чета, че е страхотен продукт, belka сподели подробности, че ми е много интересно.  Flutter Hug

# 366
  • София
Е то за едни е страхотен, за други не. Може би ако човек иска да поддържа обем, това не му е най-подходящият продукт. Въпреки, че ако се сложи малко според мен не влияе на обема.

# 367
  • София

Ясно да, именно че не е доволна, ми е интересно.

Не съм го ползвала, но след като чета само хубави неща, сега искам да прочета и лошите.  Flutter
А и за всеки в темичката би било полезно.  Wink

# 368
  • Варна,морето ...

Ооо да, спя още явно.  Laughing

Той нали си е точно за изглаждане, значи сигурно другаде е проблемът- обемът, както казваш или пък нещо друго .  Thinking

И аз от отзивите на много момичета чета, че е страхотен продукт, belka сподели подробности, че ми е много интересно.  Flutter Hug

ами пробвах и с помалко и с повече ама не става косата ми е права  но като се изкъпя стърчи от всякъде  не стана с този продукт не знам защо иначе ухае прекрасно икономичен  придава страхотен блясък е ама... единствено на салерм ми заглади косата.май ще се пренасоча към него пак

# 369
  • Варна,морето ...
Е то за едни е страхотен, за други не. Може би ако човек иска да поддържа обем, това не му е най-подходящият продукт. Въпреки, че ако се сложи малко според мен не влияе на обема.

ами аз не целя обем то май има един друг продук за обем в зелените шишенца

# 370
  • София

А, разбрах какъв е проблема. И аз го имах същия преди време.

# 371
  • София
ами пробвах и с помалко и с повече ама не става косата ми е права  но като се изкъпя стърчи от всякъде  не стана с този продукт не знам защо иначе ухае прекрасно икономичен  придава страхотен блясък е ама... единствено на салерм ми заглади косата.май ще се пренасоча към него пак

Ясно, мерси belka !  Hug

# 372
  • Варна,морето ...

А, разбрах какъв е проблема. И аз го имах същия преди време.
а как го реши Laughing

# 373
Иля, на теб как ти се отразява Цимента сега? Косата ти е прекрасна и изобщо не е изтощена, добре ли се чувстваш с него? Питам най-вече защото се чудя дали да не поръчам докато още има от Златна рибка няколко ампулки Вита Цимент и есента да направя още един курс със серията. Но и на мен косата ми вече не е особено изтощена и не знам какво да правя. Сподели, моля те, как ти действа на теб в момента  Praynig

Mademoiselle, добре ми действа серията Цимент, мисля да карам лятото с нея в допълнение само да си купя слънцезащитен спрей.  Peace

Мерси много, Иля! Току що си поръчах ампулки Вита Цимент. Щом ти действа добре, най-вероятно и при мен ще е така. Наесен ще я започна отново тази серия, все пак продължавам да се изрусявам силно.

# 374
  • София

Мерси много, Иля! Току що си поръчах ампулки Вита Цимент. Щом ти действа добре, най-вероятно и при мен ще е така. Наесен ще я започна отново тази серия, все пак продължавам да се изрусявам силно.

Mademoiselle, ще чакам отзиви за ампулките !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт