3-та тема на чакащите

• 64 032
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Честито обаждане. Дамата да не е от София-област? Те практикуват обаждане по телефона.

# 496
  • София
Честито обаждане. Дамата да не е от София-област? Те практикуват обаждане по телефона.

Да:))

# 497
Значи писмото ще ви връчат днес, а за среща с детето се надявай другата седмица. Предупреждавам те, че не си дават много зор и ако искаш нещата да станат бързо, трябва да си не настоятелна, а изискваща. Успех и дано това е вашето детенце.

# 498
sunny_tedy, честито обаждане Hug дано наистина това е твоето детенце Peace Hug

# 499
sunny_tedy  мисля, че освен настоятелна, трябва да бъдеш и подготвена.В домовете дечицата не са "много чистички", повечето са болнави, сополиви.Нека това не те притеснява.Зная, че много държат да се създаде добра атмосфера между вас и детето.Но това зависи изцяло от теб.Моя близка ми сподели, че в първия момент изпитала "погнуса"от детето, било толкова мръсно.Направо щях да я убия!Но сега този малък господин е толкова сладък и чистичък, и спретнат!Моля те, не допускай нейната грешка.Извини ме, навярно ти се струва глупаво, но това е моят опит за тези срещи и реших да го споделя с всички.
Успех и дано си допаднете с детенцето от първия миг! Кажи тихичко на другите дечица, че и тях някъде ги чакат.

# 500
  • София
Значи писмото ще ви връчат днес, а за среща с детето се надявай другата седмица. Предупреждавам те, че не си дават много зор и ако искаш нещата да станат бързо, трябва да си не настоятелна, а изискваща. Успех и дано това е вашето детенце.
Зависи, нас ни поканиха по телефона и срещата ни беше направо в дома, а писмо така и не получихме.

# 501
sunny_tedy, честито известие!

Дано това е детенцето, което толкова дълго си чакала! Нищо чудно срещата ти с детенце да е още утре! При нас поне беще така.  newsm10

Както казаха и другите мамчета, на първата среща е малко трудничко. Детенцето навярно ще е уплашено, стъписано, не се притеснявайте ако заплаче, та то ще ви види за първи път!

А после... После е голям кеф! Ама е и трудничко! Успех! newsm53

# 502
sunny_tedy, честито обаждане smile3525! Пожелавам ти, това да е вашето детенце. newsm51

# 503
  • София
Благодаря на всички ви за пожеланията и за съветите.Simple Smile))  Всичко ще ми е от полза. Особено в този момент.
Днес беше само информативна среща, нямам въздух още. Детето е бебе, много, много малко. Няма и три месеца още. В сряда ще ходим до дома да го видим. Нямахме проблеми с уреждането на срещата в дома, попитаха ни кога искаме. Естествено, казахме, че веднага искаме и те уговориха срещата за сряда.
Ами, това е от мен за сега. Вълнувам се още, не мога да се успокоя. Ще ви държа в течение.

# 504
  • на път
....получихме обаждане, че има детенце и за нас. Толкова много се вълнувам, чуствам се като в паралелен свят, сякаш сънувам. .........

Днес стискам палци цял ден  Praynig.
Нещо "отдавна" няма нова радост тук и му е време  Hug

Ние и за трите деца получихме обаждания придружени с писма ... 

# 505
  • у дома
И нашето Слънчице беше на 3мес.при първата ни среща и ето вече 3мес.сме заедно.
Дано това е вашето детенце,моля се да е така.
Късмет!  bouquet

# 506
  • София
3 месеца е страхотна възраст, успех от мен и дано е вашето дете.  bouquet

# 507
Честито и от мен!

Дано това е вашето детенце и скоро бъдете заедно!   bouquet

И нека има повече такива радостни новини  Peace

# 508
това, което пишете е страхотно! Ние също искахме малко детенце, но си мисхех, че това няма да се случи, а ето че при вас е било факт! Вдъхнахте ми надежда!

# 509
Стискам и аз палци това да е вашето детенце! 3 месеца е наистина страхотна възраст!

Общи условия

Активация на акаунт