3-та тема на чакащите

• 64 029
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Да се отчета и аз, или по-точно да се отпиша - надявам се - от темата на чакащите  Wink . Както вече писах по-рано, получих писмо за  момченце на 6мес., но вече на 7 мес., сладурче, най-важното здравичко, задействах процедурата и сега се надявам всичко да мине бързо, да не хванем отпуската на съдилищата и скоро да е вкъщи. Всичко все още ми е мн объркано и нереалистично. Все още не мога да свикна с мисълта, че чакането наистина приключи и то страшно бързо, просто надхвърли и най-смелите ми очаквания. И в същото време са изпълнени основните ми желания - да е здраво и да е бебе. Това е за сега от мен.

# 661
  • на път

Страхотни новини ˙·٠•●Самира●•٠·˙ !!! Честито МАМО!
В Добрич са много експедитивни, не обичат да протакат. Юристката е Ок, така че стискам палци за бързо чакане  Simple Smile

# 662
  • Бургас/София
Хе, хе, как добре се развиват нещата при теб. Чудесни новини! Да знаеш, че ще те ползвам като пример, за да оборя скептицизма на мъжа ми. Надявам се да нямаш нищо против  bouquet

# 663
Честито, Самира!!! много късмет и щастие от мен!

ама направо изби рибата с това бързо чакане! значи можело Simple Smile
а и виж как те компенсира съдбата с готино рдсп за сметка на бюрократщините в началото Simple Smile

бързо пренастройване като мама, че ей го, бебокът е с единия крак вкъщи вече!

# 664
  • Пловдив
Благодаря ви на всички !  Hug Като отидох да го видя докато чаках да вляза при него, идва една сестра и вика - Това ли е майката - и гледа мен. А аз се стъписах, въпреки всичко.... И сега постоянно си го повтарям за да свикна с мисълта..

# 665
  • София
Честито,·٠•●Самира●•٠·˙! Толкова хубава новина. Бъдете много щастливи.  Hug
Пожелавам ти бързо свикване с мисълта, че вече си мама. Simple Smile

# 666
Да се отчета и аз, или по-точно да се отпиша - надявам се - от темата на чакащите  Wink . Както вече писах по-рано, получих писмо за  момченце на 6мес., но вече на 7 мес., сладурче, най-важното здравичко, задействах процедурата и сега се надявам всичко да мине бързо, да не хванем отпуската на съдилищата и скоро да е вкъщи. Всичко все още ми е мн объркано и нереалистично. Все още не мога да свикна с мисълта, че чакането наистина приключи и то страшно бързо, просто надхвърли и най-смелите ми очаквания. И в същото време са изпълнени основните ми желания - да е здраво и да е бебе. Това е за сега от мен.
Честито мамче  bouquet  много весели и усмихнати моменти ви  пожелавам stork-boy

# 667
[/quote
     ЧЕСТИТО И  ОТ  МЕН  БЪДЕТЕ  МНОГО ЩТАСЛИВИ !

# 668
Самира  bouquet Честито най-напред! Нормално е да трябва време докато свикнеш с мисълта, че си МАМА! На мен ми трябваха няколко месеца, тъй че споко, в реда на нещата е! Бързо прибиране в къщи, бързо адаптиране и много, много любов във вашия дом!

# 669
  • Русе
Честито,Самира - бързо прибиране на юнака у дома  Heart Eyes

# 670
  • у дома
Честито на мама Самира!  bouquet
Бързо прибиране у дома и много щастие.

# 671
Честито и от мен!
Да сте живи и здрави!

Към другите: Мислите ли, че има раздвижване след Новия закон и изтичането на 6 месеца? Защото на мен ми се струва, че няма такова за мое съжаление Cry Чакаме близо година

# 672
  • София
честито   bouquet

# 673
Определено има раздвижване.

# 674
И от мен честито, Самира!   Hug Бърза процедура и прибиране в къщи с  малкото човече!

Общи условия

Активация на акаунт