3-та тема на чакащите

• 64 032
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
При нас като изтекоха двете год.и подновихме всички документи не сме получавали писма за вписване.Само в началото когато подавахме,после не са идвали никакви писма освен писмото с което ни съобщиха за малката госпожица.

# 361
nova_zvezda, това че не си получила от всички РДСП писма, е достатъчен повод и оправдание да навъртиш малко телефонна сметка.
Стискам палци, ама много, много, много, скоро да получиш "онова писмо"  Hug 

# 362
  • Вън от пространство и време
Нова звезда, ние и двата пъти получавахме много малко писма - не повече от 10-ина от различните дирекции. Когато се обаждах ми казваха, че не са длъжни да пращат писма. Стискам палци нещата при вас да потръгнат и скоро да получите "онова писмо". А ти се обаждай, нищо че са нелюбезни. Има файда....  Hug

# 363
Manja, Gankata, благодаря за подкрепата!  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 364
  • ВАРНА
имам чувството, че  тук останах само аз

Аааа, не, и аз съм тук. Hug

# 365
  • София
   Ами и аз съм още тук ( за съжаление)  smile3518

# 366
  • у дома
Момичета от цялото си сърце Ви желая много скоро да напуснете и Вие тая тема
Щъркелите литнахааааа...
 Hug

# 367
  • на път
.........Щъркелите литнахааааа...

Оп-па ...  Wink
Май сте комплект вече  Hug

# 368
  • у дома
Още малко остана Д_Ива
Делото ни е в сряда
за теб-  bouquet

# 369
И аз ви желая скоро да срещнете своите дечица и да напуснете темата.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 21:36 от sonnenschein®

# 370
Още малко остана Д_Ива
Делото ни е в сряда
за теб-  bouquet

Успех утре на делото, стискам палци всичко да мине без проблеми!   bouquet
Нашето е след 10 дни, та нещо треска ме тресе. Най-голямото ми опасение е, че ако не успеят да издирят БМ, да не ни отложат делото за септември!  #2gunfire
Дано да имаме късмет и ние!  Praynig

# 371
  • у дома
Чичо Наци,многото мина,малко остана
Всичко ще бъде и мине без проблем-вярвай в това
На теб и семейството ти  Hug
 Praynig

# 372
  • на път
................Нашето е след 10 дни, та нещо треска ме тресе. Най-голямото ми опасение е, че ако не успеят да издирят БМ, да не ни отложат делото за септември!  .........

Не съм много в час  newsm78, но не влезе ли в сила законът за 6те месеца - ако детето не е потърсено от БР повече от 6 месеца се отнемат родителските права на БР. Задължително ли е още при тези случаи да търсят БМ?

# 373
Дива, закона влиза в сила от 01.10.2009 г.
Иначе моите надежди са в тази тема да настане голямо текучество - да влизат и бързо да излизат, да влизат и бързо да излизат newsm10

# 374
 Здравейте момичета и момчета, честито на всички които напускат темата. До сега не съм писала в тази тема. Честно да си кажа, не исках да пиша в нея, по точно не исках да си мисля, че ще ми се наложи да чакам. Все още се надявам, че няма да чакаме дълго.  Исках да мисля, че ние няма да чакаме дълго, че веднага след като излезе доклада от соц.работник и ще получим предложение за най-прекрасното същество на света. Подадохме документите с мисълта,  че всичко ще стане много бързо. Може би звуча много самонадеяно и повърхностно, но всеки си мисли, че това с него не може да се случи. Доклада излезе преди две седмици, получихме писма от 21 дирекции. Искам да ви попитам това добър знак ли е и ако не е, какво трябва да направя? Знам, че звуча объркано, но това е защото така се чувствам. Много съжалявам и се извинявам, но само тук мога да споделя болката си. Нарочно не споделям с приятелки, защото те още повече ме объркват в стремежа си да ми помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт