3-та тема на чакащите

• 64 078
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Стискам и аз палци. Ама на краката само, че утре ръцете ще ми трябват  Laughing
Ще правя утре торта и ще си мисля за Вас и малкото бебоче. И ще хвърлям положителна енергия и любов.  Hug

# 511
  • София
   Маня, първа да ви честитя рождения ден - да ти е здрава, щастлива и много, много да те радва!  bdbaloni

# 512
Маня, честит празник! Да ви е жива и здрава!
Липсвахте ни, и мама Галя ни липсва. Пишете или пратете малко снимки от рождения ден с малките, че сме се затъжили. Хубаво тържество ви желая, много радост и усмивки!

# 513
Маня, да ти е жива и здрава порасналата госпожица baloni

# 514
Маня, честито и от мен на "нашето наборче". Много усмивки и приятно прекарване на празника!  bouquet

# 515
  • София
Здравейте мили майчета ... и татковци Simple Smile. Пиша ви както обещах.Simple Smile) Благодаря ви много за всички пожелания и затова, че ми пишете.
Мина нашата първа среща с бебенцето. Очарована съм и безкрайно щастлива. Съвсем скоро ще отидем пак, казаха, че няма никакъв проблем с ходенето при детето, когато искаме тогава. Само трябва да се обадим като тръгваме. Иначе, бебето е един безкраен кротушко, фокусира ме и ми се ухили, аз даже не знаех, че се усмихват вече на 2 месеца и нещо.
Не знам какво друго да ви напиша. Много бях уплашена, когато пристигнахме в дома и нищо общо със страха, когато си тръгвахме.  Денят мина като миг. Не исках да тръгваме, обаче не можеше да стоим до безкрай, децата там са със страхотен режим. Скоро пак ще отидем и пак ще ви пиша.
Сега разбирам всичките ви емоции, не че съм се съмнявала, а само не знаех какви са:))
Благодаря ви.

# 516
  • София
Честито, мамче  Hug  bouquet

# 517
Честито и от мен Hug  bouquet

# 518
i ot mene  Hug Hug Hug  bouquet

# 519
  • София
Честито ви детенце! Скоро да сте си вкъщи заедно и много да се гушкате  Hug  bouquet

# 520
Честитоооооооо!  bouquet

# 521
Честито, вие май сте от същия дом като нас, там условията и отношенията са наистина много добри.
Бързо приключване на процедурата.

# 522
  • у дома
Честито!Много скоро да се гушкате у дома!
 Hug Hug Hug

# 523
Честито, на новото ни мамче и от мен!Б  bouquetърза и лека  съдебна процедура!

# 524
Честито Sunny, честито ти бебче. Бърза процедура ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт