3-та тема на чакащите

• 64 029
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
Ей Alis, честито вписване! Бързо дъжд от писма и много скоро да се похвалиш с най-важното!  Успех!  Hug

# 211
Alis,честито вписване в регистрите и дано много скоро срещнете вашето детенце newsm10

# 212
Благодаря ви много за подкрепата manja 66 и maraia 06 Hug. И на всичкото отгоре днес е " Вяра, надежда и любов" и все си мисля че това не е случайно Naughty. Дано да съм права.

# 213
Алис, честита стъпчица към вашето детенце! Определено не е случайно, че сте получили новината на такъв хубав празник Simple Smile

И скоро чакаме да се похвалиш пак  Hug

# 214
Alis честито вписване!
Знам как се чувстваш! Дано бързо да намерите вашето детенце!

# 215
Alis, честито вписване и от мен!Гледам, вие сте и новодомци, всичко ще дойде по реда си.И както казва Дефи, а след нея и всички ние във форума- бързо чакане!

# 216
Алис, честито и те чакаме с други новини Hug

# 217
Благодар много за подкрепата на всички ви  Hug. Толкова се радвам че съм сред вас и дано нещата се подреждат както казва Дефи ( семейство, къща и детенцеееееееее)  stork-girl

# 218
Алис, честито вписване в регистрите и бързо отписване от темата на чакащите.

Призив към всички чакащи - бъдете позитивни в очакването. Започнете ли да си мислите - леле, колко време ще чакам, дори и дачакате само месец, пак ще ви се стори година.
Вяра, надежда и любов носят много символика.

# 219
Хей, нещо се умълчахте всички? Аз имам малка стъпка напред- вече получавам писмата за вписване в регионалните регистри- до тук 15 на брой. Къде ли ми е детенцето? ooooh! Rolling Eyes

# 220
Хей, нещо се умълчахте всички? Аз имам малка стъпка напред- вече получавам писмата за вписване в регионалните регистри- до тук 15 на брой. Къде ли ми е детенцето? ooooh! Rolling Eyes

Имай малко търпение,може би много по-скоро от колкото очакваш ще срещнеш твоето детенце newsm10

# 221
ееех, чул те Господ! опитвам се да не мисля за това постоянно, но колкото и да се правя, че съм спокойна само аз си знам какво ми е от вътре. Добре, че го има този форум и имам възможност да споделя с хора, които са в моето положение и ще ме разберат...

# 222
Споко, чака те там някъде твоето детенце. Колкото и да се тревожиш, ще дойде деня и пак ще си като гръмната. А идват едни хубави празници ... с едни хубави подаръциии  stork-boy или  stork-girl

# 223
Здравей Imago! И аз като теб преди седмица получих писмото че сме вписани в регистъра. Същия въпрос си задавам и аз всяка вечер. Знам че не трябва да го мислим но то става някакси подсъзнателно. Дано съвсем скоро и двете се сдобием с прекрасни ангелчета които да осмисят идващите празници. Hug

# 224
Благодаря ви, момичета! Колко е хубаво да има с кого да споделиш това чакане  Hug
Алис, ти какво си писала? Какво детенце чакаш? До колкото разбирам колкото по-малко изисквания имаш, толкова по-малко чакаш. А ние само за пол не сме писали нищо...

Общи условия

Активация на акаунт