Много бърза пухкава баница

• 75 287
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
Тази вечер я пробвах. Резлутат - мислех да отделя да сваля и на свекърите да опитат, ама в общи  линии не остана какво да се свали. Топла-топла си я хапнахме. От цяла тава остана колкото за мъничка закуска утре.  Embarassed

На едно място обаче явно също бях навила много стегнато корите, та се беше получил споменатия по-горе сху пласт.  Просто плънката не беше проникнала/ама израз/ между тях. Но иначе като цяло резултатът е наистина впечатляващ, а най-ми хареса, че става бързо. Peace

# 61
  • София
 и аз най -накрая я направих,  но стана много тънка, не знам дали така трябва, но пък нямаше сух участък.
 Нарязах я на парчета и седнахме да я ядеме и детето вика "Мамо дай ми една пица"  Thinking .Та трябваше да й разяснявам че е баница Mr. Green. Но определено така ще я правя вече, повече ми харесва от варианта, който правих до сега   bouquet

# 62
Направих баницата, само че сложих 7 яйца , 1/2 коф. кис. мляко, олио в плънката и препекох корите. Много вкусна стана. Peace

# 63
Тъкмо видях темата и да кажа и аз.Правих я преди 10тина дни,стана супер без никаква забележка.В къщи и когото почерпих много я харесаха!

# 64
Моята също не стана. Цялата беше сурова отдолу. Пекох я почти 45 мин и повече и сега ще иде в кофата. Сместта е супер, но ще си я редя или навивам.

# 65
Ще пробвам тази вечер

# 66
# 67
Най-накрая и аз я направих - страхотна баница, благодаря за рецептата!
Моята тава е около 31см. в диаметър, използвах  10 броя листи на "Белла", които изсуших съвсем леко във фурната /докато си приготвя сместа за заливане/.
Получи се наистина много вкусна баница  eat

# 68
   Как съм пропуснала тази хубава рецепта! ooooh!

# 69
Изглежда много вкусна и бърза. Ще я пробвам задължително!

# 70
  • Някъде на път....
   Как съм пропуснала тази хубава рецепта! ooooh!
Ееее, бива ли!  Naughty

# 71
Благодаря много за рецептата. Мисля да я пробвам веднага след като се прибера. Изглежда страхотно.   Simple Smile

# 72
  • във фурната
В Добруджа на тази баница й викат,,каварма".Какво било учудването на свекърва ми,когато в заведение в София си поръчали каварма,а им донесли ястие с месо Laughing

# 73
Смятам да я пробвам

# 74
В Добруджа на тази баница й викат,,каварма".Какво било учудването на свекърва ми,когато в заведение в София си поръчали каварма,а им донесли ястие с месо Laughing
това ястие не беше ли капамаnewsm78

Общи условия

Активация на акаунт