Режимите на Ипократис 7

• 23 178
  • 413
  •   1
Отговори
# 255
mama_V еми то зависи колко килограма има да сваляш ... аз познавам девойка, която свали страшно много! Много е важно и колко си стриктна..а иначе спорта е препоръчителен 2 пъти седмично
Имам да свалям доста - поне още 10-12. Когато започвах, се надявах, че до лятото ще сваля поне половината от първоначалните 18, но май няма да успея. Малко съм демотивирана.
И все пак, ако погледнем ведро на нещата, имам още време. На море ще ходим чак август  Joy

# 256
  • sf
а аз ще ходя на море в края на юни  Cry
дано поне за тва през семтември вляза във форма  Praynig
иначе относно храната съм режимна,но  не смогвам да ям на време. и прегреших яко със сок от бъз  Blush
Нося си храна в парка, ама малкия тъкмо проходи и само тичам след него. Едва си изяждам нещата и то ратеглено във времето.  Cry

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 14:23 от donsita

# 257
и прегреших яко със сок от бъз  Blush
Ейй, със сестра ми точно оня ден си говорихме, че ни се пие сок от бъз, но не се продава Sad Твоя домашен ли е?

# 258
  • sf
Домашен, свеки го направи ,та викам да не я обидя  Joy Верно е готин, ама много калориччен  Crazy

# 259
Да попитам нещо: салата от соеви кълнове може ли да мине за зеленчукова?

# 260
mama_V  ако си стриктна ще успееш! Трябва да си обедена , че го искаш и ще успееш... Hug До август има 3 месеца за 3 месеца спокойно можеш да свалиш 10 кг на седмица по 1 да сваляш   bouquet това с кълновете хич не го разбирам

donsita е ти поне си имаш безплатен фитнес и времето ти минава бързо... аз на море съм края на юни  Wink   bouquet

ето един десерт от мен

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 19:57 от Aia

# 261
Втори ден режимна. Едва в началото съм, но пак ми е леко. Нямам и Гладни Кризи, напротив... сито ми е. На 17 юни имам контролен преглед.
Aia, има режимно ядене в Тексас, споко:)
mama_V, доколкото знам соевите кълнове напълно си минават и за зеленчукова салата. Ако ти понасят   chef
а и това което си стигнала до момента, 7 кила, си е супер, само не се отказвай, ей  Sunglasses

# 262
Добро утро сладки ,

да раздам сутрешното и

Успешен и режимен ден  Hug

# 263
Добро утро!
Черпя ви по 1 активия, днес синът ми става на 1 година:) Колко бързо минава времето Grinning

# 264
Julie,честит рожденик!Да ти е жив и здрав!  bouquet
Благодаря за почерпките.
Снощи се издъних с няколко картофчета и малко пуканки.

# 265
Julie, честит празник! Да ти е живо и здраво детенцето! Много да те радва, а ти много да го слушаш  Wink
Вчера бях супер режимна.... до началото на Шампионската лига doh Събрахме се сприятели да гледаме мач (повод да се видим). Уж нямаше да доближавам до масата Banghead Ядох само ядки, но не се размина само с 2-3, а с цели шепи. Срам Embarassed. Сутринта изядох половин грейпфрут и сега яко ми стърже, но днес никакви издънки  Naughty

# 266
mama_V, доколкото знам соевите кълнове напълно си минават и за зеленчукова салата. Ако ти понасят   chef
а и това което си стигнала до момента, 7 кила, си е супер, само не се отказвай, ей  Sunglasses

Дано да е така, че ми е много лесно с такава салата, а и ми харесва.

# 267
Julie  честит рожден ден на малкото

newsm59 nbirthday

а за теб

# 268
  • Там някъде нейде !!!
От два дена е ъпсурд да съм на режима` Вчера малката имаше имен ден, а днес свеки има рожден ден, но от утре ще съм стриктна обещавам`

# 269
Добро утро!
Черпя ви по 1 активия, днес синът ми става на 1 годинаSimple Smile Колко бързо минава времето Grinning
Джули, честит рожден ден на малкия и от мен!   bouquet
В моя режим няма активия и затова сега взех една кутия пияни вишни, нещо исках да почерпя колегите, та сега специално заради твоя рожденник ще си взема втори бонбон!
И край!  Grinning А ти ще правиш ли тортичка? мммм   cook
А аз да се отчета за вчера - вечерта тотално оплесках режима, но поне спорта беше на ниво - час и половина на тренировка, после на фирменото парти - пак newsm57 - и сега имам мускулна треска на краката........

Днес съм много примерна, ако не броим бонбоните (за които Джули е виновна Simple Smile )

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 16:13 от Giggerotta

Общи условия

Активация на акаунт