Режимите на Ипократис 7

• 23 188
  • 413
  •   1
Отговори
# 240
Aia,и аз съм на това мнение. Peace
А картофите аз си ги слагам цели и наливам малко водичка,мазнина не слагам,а и напоследък съм скарана с всякакви мазнини.

и аз гледам без мазнини... ама за да не се отврати от диетата може малко да хапне!!!!!!!!!!! има и друг вариант картофите се режат на 2 маха се вътрешността и вътре се слага сирене и се пече

# 241
Звучи добре,не се бях сещала така да ги правя.
Направих 40 мин на тренажора и капнах.

# 242
за вечеря си направих салата с домати , краставица, сирене, маслини и червен лук !!Много съм доволна от себе си... и много си се радвам ...апетита по намаля .... още не е изчезнал, но днес ми беше най-режимният ден...от скоро време

Giggerotta  скъпа нищо от утре режимна и всичко ще е ок... щом при Ипо имаш такива резултати значи си супер. А относно шунката още не мога да я ям... заменяй шунката с телешки салам... само внимавай с количеството

Hug  Hug на всички... и хайде не режимните да си идват и да почват режима

# 243
  • Там някъде нейде !!!
Режимна съм, без никъкви издънки. Момичета много добре се чуствам откакто паднах под 90кг. Напоследък обаче изпадам в хипогликемична криза и хапвам от време на време едно малко шоколадче` което уж е диетично, но с него заменям следобедното хапване ако се наложи. Така ме накара да правя инструктура в залата, иначе щял да ми спре тренировките, ако не го правя, или пък ми дава една лъжичка глюкоза. Дано и това отмине, че аман вече от проблеми със здравето ми .

# 244
Щом е за здравето Снежка , и щом е само това - Дерзай!
Мисля, че стига да е в контрол режима, мисля че не е проблем...

А аз съм си вече в България, и ми е мн по спокойно и съм много по-добре настроена за режима. В последните седмици в Щатите хич не можех да го спаззвам, било заради обяди с колеги и шефове и тем подобни покрай работата. Сега вече си започнах режима с нови сили само с проблема ми с водата.
Не мога и не мога да я пия пуста му и вода точно преди ядене. Утре си записвам час при Ипо, да видим закога ще ме вземе.

# 245
SharenaSol  водата е въпрос на навик трудно е в началото ама после всичко е ок!Как е храната в САЩ  newsm78 ? може ли да си режимен там и наистина ли са доста пълнички?? дано има малки размери на дрехите 

Снежка   колко повече падаш толкова по-добре ще се чувстваш и ще се харесваш все повече и няма да искаш да се виждаш пак на старите килограми

# 246
Ами в Тексас и в Юта, двата щата в които бях за 6те седмици там, не ми се видяха особено дебели хората. Видях няколко анорексички обаче, жени които имат около 30 кила и не повече!
 Основната разлика според мен е че българките сме по нагласени, повече грим и засукани дрехи, докато американките ходят неглиже сравнени с нас. Не съм била обаче в градове като Лос Анджелис или Ню Йорк. За Далас и Хюстън мога да твърдя:) и дрехите било маркови или не, са в ПЪТИ по евтини. Вчера влязох в мола и се отвратих от цените, които са праснали на парцалите. В т.нар. outleti  продават с надценка, вижте например outlet-а на Зара. Ужас. В САЩ си взех куфар Samsonite за 40$ който тук преди да замина видях за 210лв. И е чистак нов моя.

Моята приятелка в Солт Лейк Сити свали 20 кила откакто е в Америка, 3 години. Но тя си е с такава нагласа...яде много малко
Има МНОГО храна подходяща и за свалящи. Мн е популярно Weight Watchers. Имат си храни специално за спазващите този тип режим. Поне в Wallmart в който ходих нямаше много плодове. Има ужасно кисело мляко  cry трудно е. В България не е толкова... тегаво.

абе  не е толко зле, ама друго си е вкъщи да си и да си пазиш тук режим, не на майната си:)
по добре да иде човек в чужбина подготвен, с изграден режим, защото иначе (поне според моя опит и този на някои познати) ще се лашка между местната кухня и избора в магазините им и ще е трудно да се почва от самото начало режим.

# 247
Добро утро сладки ,

Да ви почерпя с  Coffee kaffeetrmker_2! Много съм доволна от вчерашният ден връщам се пак във форма. (дано в събота пак видя цифричката 49)
SharenaSol  за цените там знам... тук в БГ нали сме много богати и при нас всичко е тройно по - скъпо. Сега си купуваме кола която тук е 60 000 лв а там ни излезна 20 000 лв. (съпругът е в Тексас) ще се наложи и аз за 9 месеца да отида само да не стана от 50-100  Laughing , но ние там ще имаме къща и ще можем да си готвиме. Но да се върнеме на темата за диетите дано да имам подходяща храна там за моят режим...

Hug  Hug на всички

# 248
  • sf
Момичета, а я кажете, кой колко време спазва режима и колко е свалил?

# 249

Аз почнах от 27 януари. До началото на април свалих 9 кг. Поослеее съм за бой. На практика от тогава си ям нормално. Върнах обратно 2 кила, щото почти всеки ден ядях като за потоп  Embarassed

Вчера почти без издънки. Ама почти Confused Много ми е трудно да вляза в час, днес ще видим как ще е.

# 250
Добро утро, момичета!  Hug
Кратък въпрос и бягам, че закъснях за работа - картофите може ли да се заменят с нещо?
Тая вечер ще тичам насам-натам пък после сме на фирмено парти, няма да имам време да се прибирам да готвя  Sad
Успех на всички и а дано днеска успеем да сме сериозни!  Joy

# 251
Добро утро и от мен!
Aia,благодаря за кафенцето.
Giggerotta,знам че картофите могат с ориз да се заменят,но щом нямаш възможност да готвиш незнам с какво,хич не ти помогнах.
Аз започнах от 21.01.,но имах доста прекъсвания от по две седмици,а и по празниците се улях и резултата досега е - 7кг.

# 252

Аз почнах от 27 януари. До началото на април свалих 9 кг. Поослеее съм за бой. На практика от тогава си ям нормално. Върнах обратно 2 кила, щото почти всеки ден ядях като за потоп  Embarassed

Вчера почти без издънки. Ама почти Confused Много ми е трудно да вляза в час, днес ще видим как ще е.

Това му е хубаво на режимите на Ипократис , че след като свалиш килограмите и почнеш да ядеш като за потоп(ако само спазваш редовно хранене никога не си връщаш всичките килограми ) . На въпроса преди за 3 месеца от 57 на 49 (даже до 48 кг). Сега от края на ноември от 55 сега станах 49 ...(сега не знам , че 1 седмица само на шоколади ... ).

Giggerotta  картофите мила с ориз можеш да го замениш

Забравих ако има именяци да са живи и здрави

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 10:21 от Aia

# 253
Добро утро/ добър ден и от мен.
Аз съм на диетка от 11.02.2008. До миналия петък бях -7кг, но след потопа в неделя и отчета на кантара в понеделник не съм се мерила повече. Само да отбележа, че първия месец не свалих и грам  #Cussing out.
Вчера обаче направо изпаднах в депресия Sad. Моя приятелка (от която разбрах за Ипократис) е на диета от 5 месеца. Свалила е около 20кг. Само за последния 1 месец -6 #Crazy. Как успява?  ooooh! Според нея последния месец е тичала по много задачки и това е причината.
Аз започнах да спортувам - 2 пъти в седмицата  Sick и пак ако докарам до -2 за месец съм готова да дам банкет. Мисля си, че това не е най-подходящата диета за мен и се надявам следващия път да ми я смени.

А картофите може да се сменят с боб, ориз или спагети (естествено без екстри Wink)

# 254
mama_V еми то зависи колко килограма има да сваляш ... аз познавам девойка, която свали страшно много! Много е важно и колко си стриктна..а иначе спорта е препоръчителен 2 пъти седмично

Общи условия

Активация на акаунт