Режимите на Ипократис 7

• 23 189
  • 413
  •   1
Отговори
# 225
ох и днес съм горе долу  режимна ... е не като предишните 2 дни... на обяд ми стана лошо (главата много ме болеше ) бях на 1 активия натурална с хляб... до 15 часа бях много зле от глад отидох до един ресторант и хапнах 1 салата с риба...за вечеря хапнах салата със сирене... дано утре съм ок...лелеее много е трудно началото докато влезна в режим  smile3515 smile3511 как можах да се прекарам цяла седмица на шоколади направи  #Sniper ще се застрелям... но  Naughty вече не искам да поглеждам сладко нито кантара близките 7 дни  Crossing Arms стягам се!!

dess76, mama_V   след потоп никога не се мерете....то е нереално..поне 2 -3 дни след това!! mama_V не пропускай ядене колкото и да не ти се яде.. 2 лъжици ама хапни

Hug  Hug за всички
 Giggerotta  къде се изгуби милата как е режима ??  newsm51

# 226
mama_V, как си сега, пооправи ли се? Дано вече си добре и си спазваш режима както трябва, че като му е зле на човек яде малко, после огладнява по никое време и всичко се обърква  Hug
Айче, ко стаа мило Simple Smile Режимна нали? Знам си аз, няма защо да питам   bouquet Има да се фръцкаш на сватбата, глей да не те объркат с шаферките  Wink

dess76, днеска как мина? И ти си режимна нали? Този 1,5 кг от вчерашния потоп ли е? Simple Smile И аз вчера се поолях... Embarassed

Оф, аз отдавна не съм писала, и затва кат дружинна ръководителка питам за отчет поименно  Crazy

Аз да се похваля - кантара на Ипо много ме обича явно, а и аз него  Heart Eyes
Днес бях на контролен преглед и имах горе-долу -3 кг разлика от предишния път...а аз си мислех че ако е -1 пак ще е голям късмет...та незнам кво става и на кой да вярвам да ви кажа - на моя англичанин дет мери в паундове или на иповото кантарче, но определено много приятно ме изненада...

# 227
Giggerotta браво -3 кг ти си супер само така  Hug Hug Hug   bouquet браво на теб!!!А иначе поканена съм като една от шаферките понеже няма малки деца  Laughing  Joy смешно, но наистина съм шаферка... а и нали съм си младолика  Joy

# 228
А иначе поканена съм като една от шаферките понеже няма малки деца  Laughing  Joy смешно, но наистина съм шаферка... а и нали съм си младолика  Joy
Ехааа верно ли ще си шаферка? Супер! То ти си си наистина младолика, така че ще си много хубава шаферка  smile3525
Как върви спорта, няма ли да ходим на аеробика на Славия? Аз без тебе нещо хич немога да се наканя Simple Smile

# 229
Здравейте сладки ,

днес ще се опитам да съм по режимна и да не хапвам по-големи количества....

Giggerotta  купила съм си страхотна рокля за сватбата и нямам търпение да дойде 31  Whistling
А за аеробиката трябва да се уговоря с майка...и аз скоро не съм спортувала  Wink
 Hug
момичета къде се изгубихте??? режимни ли сте???

# 230
  • sf

шшшшшшшшшшт  Whistling  аз до следобеда и послееееееееееееееее  ooooh!

# 231

и аз. днес вече край обаче. че дънките почнаха да отесняват  Crossing Arms

# 232
Привет и от мен.  Hug
Вчера ми беше гадно до обяд, после се оправих. Спазих си режима без проблеми Wink. Тази сутрин малко съгреших - оказа се, че е свършило сиренето и го замених с малко кашкавал, че само хляб не ми се ядеше. След малко отивам да обядвам варени картофи (вече ми омръзнаха Sick).
До края на месеца съм решила, че ще съм много строга Naughty, че и аз като Aia съм на сватба на 31-ви.
Пожелавам ви лек ден, без изкушения  Peace

# 233
  • sf
аз на 31.05. съм на среща на випуска  ooooh!  ще съм с 30 кила отгоре, ама срам не срам ще ида. Ще водя и децата, та малко да омекотят килцата ми  Joy

# 234
Здравейте!
Аз съм режимна и вчера и днес(поне за сега).

dess76, днеска как мина? И ти си режимна нали? Този 1,5 кг от вчерашния потоп ли е? Simple Smile И аз вчера се поолях... Embarassed

Аз да се похваля - кантара на Ипо много ме обича явно, а и аз него  Heart Eyes
Днес бях на контролен преглед и имах горе-долу -3 кг разлика от предишния път...а аз си мислех че ако е -1 пак ще е голям късмет...та незнам кво става и на кой да вярвам да ви кажа - на моя англичанин дет мери в паундове или на иповото кантарче, но определено много приятно ме изненада...
Giggerotta,да това си беше поражението от потопа,но смятам до утре да ги разкарам,а и ако сваля още ще е супер.Поздравления за свалените килограми и все така да се хвалиш.
Aia,предполагам че ще си много хубава шаферка,после ще покажеш и ние да те видим.
Julie,donsita,хайде режимни.
mama_V,и на мен ми беше омръзнало да ям варени картофи и затова бях почнала да си ги пека.

# 235

[mama_V,и на мен ми беше омръзнало да ям варени картофи и затова бях почнала да си ги пека.
Ходя на работа и наблизо нямам голям избор. Няколко пъти съм си поръчвала запечени картофи със сирене, но им слагат много масло. Днес пък ме изненадаха с майонезен сос в картофената ми салата  #2gunfire

# 236

и аз. днес вече край обаче. че дънките почнаха да отесняват  Crossing Arms

е аз бях така 1 седмица от събота се опитвам вече да съм на режим... и да няма издънки ! издънките са ми увеличаване на количествата

mama_V  картофите можеш да ги правиш и печени ... дори и да са на фурна с малко олио няма проблем

dess76 обещавам ще покажа снимка  Hug

# 237

[mama_V,и на мен ми беше омръзнало да ям варени картофи и затова бях почнала да си ги пека.
Ходя на работа и наблизо нямам голям избор. Няколко пъти съм си поръчвала запечени картофи със сирене, но им слагат много масло. Днес пък ме изненадаха с майонезен сос в картофената ми салата  #2gunfire

затова аз си нося винаги от вкъщи ядене!! Колкото и да е грозно важното е да хапвам каквото трябва  newsm10

# 238
Aia,и аз съм на това мнение. Peace
А картофите аз си ги слагам цели и наливам малко водичка,мазнина не слагам,а и напоследък съм скарана с всякакви мазнини.

# 239
Нямаше шунка в магазина срещу офиса Sad На павильончето с тостерите ме отрязаха, че нарязаната шунка за сандвичи не я дават на грамаж и накрая кво да правя, изядох едно кюфте на скара със салата ... пък то се оказа, че имало кашкавал в кюфтето...а след това минаха колеги да черпят за рд и айде и 2 шоколадови бонбона...newsm77
много съм несериозна, похвалиха ме вчера и айде - веднага му отпуснах края  Banghead

ей, на кой са му омръзнали картофите? да ги дава бързо насам! разменям шунка за картофи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт