Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на диетата Ronita 55?
Какви са основните принципи на режимите на Ипократ Пападимтрикос?
Какви са препоръките за подобряване на метаболизма според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на диетата Ronita 55?
-
Какви са основните принципи на режимите на Ипократ Пападимтрикос?
Режимите на Ипократ Пападимтрикос се основават на основни принципи като често хранене, балансирано съотношение между мазнини, протеини и въглехидрати, достатъчен прием на вода, нисък калориен прием, засилване на метаболизма и индивидуално изготвени планове за хранене съобразени с теглото, височината и нивото на активност.
-
Какви са препоръките за подобряване на метаболизма според публикациите?
За подобряване на метаболизма се препоръчва редуване на 6 дни с ниско съдържание на въглехидрати с 1 ден с високо съдържание, консумация на храни, богати на фибри, ускоряване на храносмилането с пектин, трици и пробиотици и калорийна стратегия за отслабване, която включва дни с намален прием на калории от храна, последвани от ден с повишен прием.
-
Какви са основните препоръки за хранене според диетите на Aia?
-
Какви са основните принципи на режима News10?
!!! Направете един шопинг и почвайте режимни.... че веднъж отпуснете ли се край... вървиме все на горе... ето аз съм примера след Великден 49 ...сега 52 кг. вече 3 ден съм режимна и няма да правя дори и потоп...не съм заслужила

. Но като цяло съм режимна. 
Ама не...Айче, тва за децата нямат спирачки и за мене явно важи в пълна сила...хапваш малко, става ти гузно, хапваш още повече, става ти още по-гузно и така...по нанадолнището...Та днес реших да повторя вчерашното меню, макар че Ипо не го препоръчва...и така, засега съм ок, само дето преди обед случайно пуснах капучино от една машина вместо кафе...ама тва са бели кахъри...
А при тебе какви са тия сатурнови дупки, нямаш ли час при Ипо скоро? Той бързо бързо ще те измъкне от всякакви дупки, кво прави тоя човек, магии ли, ама много надъхва

и да ходим на море
! Ще взема да стана
готвач... на диетични храни.. добре , че мъжът ми го няма да не ме изкушава...иначе се почват едни семки едни вкусотийки... ужас 

ентусиазма и да си мотивиран...мда, трябва си. И много си права, като се успокоиш, че вече си отслабнала, че вече си по добре, и си казваш, е, какво пък, мога да му отпусна края само...Тази Вечер. И после, айде и днес, никой няма да разбере, още съм поотслабнала. И хайде пак...
, ако мислиш че ще се откажеш по средата, не почвай...така си мисля аз. Една -две 'грешни' вечери не са страшни, страшно е да се откажеш вътре в себе си и после пак да почваш и спираш в омагьосан кръг.