Режимите на Ипократис 7

• 23 143
  • 413
  •   1
Отговори
# 390
newsm62 newsm62 newsm62 smile3521 smile3521 Те, тея каки по ми допадат. Една категория сме като гледам. newsm62 newsm62 . Аз съм оптимис бе момичета, просто се бъзиках леко.

тези снимки 2 са предложения за преди.... а снимките 1 са за сега милата

# 391
в следващата тема мисля да си публикувам снимката. И после да сравняваме - преди и след. Това даже може да е идея... периодично да си публикуваме Снимки на Успехите

# 392
в следващата тема мисля да си публикувам снимката. И после да сравняваме - преди и след. Това даже може да е идея... периодично да си публикуваме Снимки на Успехите
Ми то има качени снимки в сайт,ама почти никой от мацките тук,не качи фотоси.Може да ги видиш в снимка.бг ,като потребител е ipokratis,а паролата на лични я вземи от някое от момичетата,че аз не съм редовна напоследък.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229076

# 393
  • Там някъде нейде !!!
newsm62 newsm62 newsm62 smile3521 smile3521 Те, тея каки по ми допадат. Една категория сме като гледам. newsm62 newsm62 . Аз съм оптимис бе момичета, просто се бъзиках леко.

Ааааа, аз не съм съгласна. Че аз преди бях като на първите снимки а сега съм като на вторите Simple Smile

# 394

Ааааа, аз не съм съгласна. Че аз преди бях като на първите снимки а сега съм като на вторите Simple Smile

2 са преди режима а 1 е след като завършиш режима скъпа  Hug Hug

# 395
  • Там някъде нейде !!!
Айа, добре те разбирам какво искаш да ми кажеш. Просто ме е хванала лигнята нещо по вечеря.

# 396
Ми то има качени снимки в сайт,ама почти никой от мацките тук,не качи фотоси.Може да ги видиш в снимка.бг ,като потребител е ipokratis,а паролата на лични я вземи от някое от момичетата,че аз не съм редовна напоследък.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229076

Eха, ДесиХ2, мерси, идейно, надявам се да се възползвам някой от тези дни! Може да го сложим и в първите постове на Новата Тема!

# 397
здравейте момичета,

да ви почерпя с едно

успешен и диетичен ден

# 398
Добро утро!
Aia, благодаря за кафето.
Аз вече влизам в ритъм. Свалила съм глупавия килограм, с който се илагах в понеделник пред Ипо и съм доволна от себе си.
До преди 1 седмица свободен ден ми беше неделя. От тази ще е събота. Надявам се това също да ми се отрази добре.

# 399
Добро утро!
Aia,благодаря за кафето.
Аз да се похваля -1кг и съм много щастлива,някъде от 2003-2004г не съм била тези килограми и сега съм много ентусиазирана да продължа борбата.
Нещо много ми се спи в това време и малката е много крива,а и за изпит трябва да чета,а само се помотвам.

# 400
като ме запра един дъжд в центъра, ни кола ни нищо...порой...мокри крака, ама поне си взех чадъра за разлика от друг път  Mr. Green Laughing
все по-широки дънки, облякох днес любимата риза и малко се опъва на гърдите, ама в талията е ок (нещо което преди не можеше да се случи)

не се меря...да не се вманиачавам...и нямам представа колко съм. Ама на контролния преглед ще си каже. Важното е дрехите д ами стават големи. Вече едно любимо якенце ще трябва да го отписваме в най-скоро време.

# 401
МАЦКИ,ЧЕРПЯ,ИМАМ РОЖДЕН ДЕН:

# 402
Деси,честит рожден ден!
Желая ти много здраве,щастие и любов!  bouquet

# 403
Здравейте сладурани,

Аз не съм се мерила , но съм стриктна... с малки издънки... но поне шоколади не ям вчера реших и донесох в офиса всички сладки работи от нас , за да не може нищо да ме изкушава...  утре ще кажа какво е показал кантара
ДесиХ2  честит рожден ден на патерица много здраве , щастие и много смъкнати килограми  Hug

SharenaSol  е това вчера беше направо голям ужас... ама това си е май нормално за БГ

dess76 , mama_V  браво за минусчетата... само така...

# 404
Здравейте!
Аз съм режимна,даже и шоколадите на детето не ме съблазняват.
Днес мисля да си наготвя нещо за утрешния потоп.

Общи условия

Активация на акаунт