Режимите на Ипократис 7

• 23 185
  • 413
  •   1
Отговори
# 270
Направих бебешка торта:) Малко нескопосана, ама толкова си мога  Blush

# 271
днес съм много не режимна   #2gunfire нападнах от сутринта сладкото .... а ми е толкова лошо ужас  Sick Embarassed

# 272
аз засега съм примерна,но още не съм хапнала следобедната закуска,че малката е толкова крива днес

# 273
днес съм много не режимна   #2gunfire нападнах от сутринта сладкото .... а ми е толкова лошо ужас  Sick Embarassed
ооо, айче, какво ти е? не се ядосвай, като му е лошо на човек не може да пази много-много режим...
айде оправяй се  Hug че ако не - вземам една торта от Романса и идвам у вас на гости!
(днес какво ми е станало само за ядене говоря, няма вече!  Embarassed )

# 274
  • sf
Giggerotta , да не живееш до Романса?

аз ядох малко торта днес   Blush

# 275
Giggerotta , да не живееш до Романса?

аз ядох малко торта днес   Blush
не, ама там са най-вкусните торти, които съм яла Simple Smile

# 276
Julie, честито, ей   bouquet честито на майката и да и е здраво лапенцето милото  Heart Eyes

ей, какво сте се разяли днес  #Crazy Thinking
мене хич не ми се яде като гледам как се поолабиха дънките

# 277
здравейте сладки,

Вчера направих разгром , но днес ще съм режимна... беше ми страшно взе направо не бях на себес и... не знам кръвното ли беше или какво друго? Ето и едно 

Giggerotta  не ми говори за сладко, че вече ми се ..... повече не  Naughty вчера колко изядох ..ужас  Embarassed но от днес сериозна...пропадна ми меренето  в петък newsm78

SharenaSol  само така никакво ядене..аз от днес  Mr. Green

# 278
Добро утро!
Да почерпя с кафенце Coffee и водичка.
Аз съм режимна,хич не ми се яде само много ми се спи.
Aia,беше писала за спорта,че Ипо е казал само 2 пъти седмично,а по точно какво препоръчва да се спортува,защото аз напоследък правя по 30-40 мин на крос-тренажора и май само това ми е тренировката и се чудех по колко пъти в седмицата да я правя.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 279
олеле...  ooooh! заляха ме с работа тези тука от три часа не мога да мръдна от бюрото....поне си имам хубава гледка, на 8мия етаж съм и навин се виждат дървета и тем подобни блокове...

dess76 , супер за крос тренажора, аз днес правих 30 минути упражнения за стягане на пода в нас и беше мн приятно. После си направих маска на тялото с някаква си Специална Глина и сега ми е едно такова...абе Погрижено за Мене си   Heart Eyes

на работа съм следобед от 3, та затова и това свободно време сутрин

още 1 час и ще си ям салатката със сиренцето, ииихааааааааа  baby_neutral

# 280
Здравейте, приятелки! Аз поизчезнах известно време  Embarassed Не мога да мина на режима и това си е. Срам, не срам, да си кажа: нямам ден без шоколад или сладолед. Това с водата съвсем го пропускам. Хубавото е, че изминалите топли дни ми намалиха апетита и не съм качила. Ама имам да сваляяяям. Ще се взема в ръце аз. Само веднъж да почна  Wink Надявам се, че за разлика от мен, вие сте стрикти и слаби  Hug
Джули, честит първи рожден ден на дребосъка! Да ти расте здрав, умен, хубав и много щастлив!
Утре съм на РД и пак няма да почна. Дано от понеделник се наканя най-накрая. Накарайте ми се едно хубаво, че да се позасрамя и да си стъпя на краката

# 281
здравейте сладки,

да ви почерпя

да се оплача покрай тези празници, балове, РД сватби..до към 16 часа съм ок ама после ..ужас..дано днес да издържа   Hug

# 282
Yoya, радвам се че се появи, нещо напоследък какво става, ама цари голямо затишие в нашия форум  Hug
Аз няма да ти се карам, щот съм същата като тебе, ама от понеделник наистина айде сериозно вече Simple Smile Ще те държа под око да знаеш  Wink
Айде момичета да се стягаме, че морето дойде...мойто ще е началото на юли, начи остава горе-долу един месец...пак аз както свалям за месец по 1 кило, има да се червяяяя по плажа... Embarassed и няма да е само от слънцето...
Тая вечер какво си готвите? Аз пека риба...филе от акула Simple Smile За първи път правя такова чудо, дано стане...

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 20:47 от Giggerotta

# 283
  • sf
запечени тиквички със сирене

# 284
здравейте сладки,

да ви почерпя с

Да се похваля от вчера съм режимна... без издънки...спорт- 3 часа танци нон стоп  Laughing

Giggerotta хайде скъпа тебе Ипо те похвали гледай сега да не се издъниш като мен  стягай коланите и сериозна...ама янма от понеделник от днес  Peace Аз ще съм края на юни на море а то доста наближава  Heart Eyes

Hug Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт