55-та изумрудена американска тема

• 14 886
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Ви на Всички за гостоприемството   bouquet

Hear Again, кликнах на линка в подписа ти, прочетох за децата сираци изоставени в домовете.
Чудех се дали някой е гледал филма "Баклава" и дали го има някъде качен из Интернет?

# 76

Hear Again, кликнах на линка в подписа ти, прочетох за децата сираци изоставени в домовете.
Чудех се дали някой е гледал филма "Баклава" и дали го има някъде качен из Интернет?

Баклава май го няма още никъде, нещо категория ли не му дават, забравих. Аз не съм във възторг от режисьора и частите на филма, които видях, та не се интересувам. Самият филм има блог http://b-a-k-l-a-v-a.blogspot.com/

Блажка, това, което е направила продавачката наистина е много грубо! Аз бих напуснала магазина веднага и след това щях да докладвам. Мъжът ми би вдигнал на място скандал.

# 77
Споделете моля, колко се продава при вас бензинът?
Вчера гледах табелката 3.46, днес отидох да заредя 3.63. Не можах за 40 долара да напълня пълен резервоар!  Shocked

# 78
Споделете моля, колко се продава при вас бензинът?
Вчера гледах табелката 3.46, днес отидох да заредя 3.63. Не можах за 40 долара да напълня пълен резервоар!  Shocked

При нас бензинът е между $3.64 и $3.69.

Ние имаме 2 Subaru-та (All wheel drive) и бая $ харчиме за бензин. We are getting 20-22 miles per gallon  Shocked

A колко мили на галон изкарвате с ваште коли, if I may ask  Embarassed?

# 79
Ще ви кажа за бензина в Лондон, да ви освежи  Simple Smile GBP 1.09 за литър вчера. Американските галони са 3.80 литра, лирата е 1:2 за долар. На кратко: $8.25 за галон, горе-долу.

Ние имаме един доста икономичен Нисан по този повод  Simple Smile

# 80
И аз съм тръгнала да се оплаквам! ooooh! Мишолина, направо ме разби с тази цена! #Crazy
Султана, и нашите харчат долу-горе толкова.  Peace

Аз честно казано се замислям за това дали да не ползвам Grocery услугите на Амазон, има ли някой който е ползвал? newsm78 Май ще ми излезе по-евтино и няма дори да се разкарвам до магазина, ама като не съм купувала от тях досега такива неща се чудя.

# 81
Още един глас за Хонда. Германска, ако е по-добре БМВ или Мерцедес.

Здрасти на новата дама с екзотичното име   bouquet

Замислих   newsm78 се дали някога съм викала в магазин или където и да е било другаде и май не съм.
Просто не съм имала някакъв фрапиращ случай (като със съпруга на блажка, например) и не ми се е налагало. Не че всички са се държали абсолютно любезно с мен, но аз не им се впечатлявам много. Мързи ме да се нервирам заради тях.
Но, ако някъде не съм доволна или нещо ми е направило неприятно впечатление ги бойкотирам и им правя лоша реклама след това.

# 82
В Бг - за около $100 резервоара на една малка количка... стига се оплаквахте  Wink

MilaMcMama, наистина чудесно име, добре дошла. Къде в УИ? Аз бях в Ла Крос година.

# 83
Tandoori, аз не съм пазарувала онлайн за храна, но ако наистина решиш да пазаруваш онлайн за хранителни стоки, check out Peapod. Не съм сигурна дали ги има в твоя щат, но от друг форум съм чула само положителни неща за Peapod.

# 84
В Бг - за около $100 резервоара на една малка количка... стига се оплаквахте  Wink

MilaMcMama, наистина чудесно име, добре дошла. Къде в УИ? Аз бях в Ла Крос година.

Grinning Thanks  Grinning
Ние сме в Racine, близо e до границата  с IL  Grinning

# 85
Нямаме, сега проверих.  Sad

Биз, направо навеждам нос и отивам да се срамувам в ъгъла! Как 100$?!!

# 86
  • WA, USA
Tandoori, малката Елена направо ще я изям, толкова е сладурска!!! А градинките са ОК, бавно става няма как, аз вече 2-ра година се мъча и съм пръснала толкова пари, че не ми се смята. тази година сама си правя разсада от семена, ама 6те се преборя с гадната НюДжърска песъчлива почва #Cussing out Като ми цъфнат лилиите  ще снимам. Те лалетата прецъфтяха вече.

# 87
..po powod басеините отдавна се канех да спомена че поне у нас този артикул не влезе в добра употреба..моята идея беше -деца накиснати,аз с книга вирнанала крака под чадъра до тях-е, не би...искат да съм вътре с тях и блабла и скука им било и нам си кво си..та имаме мембершип за У,ходихме всеки следобед като наказани мин.година,децата си направиха приятели,фън голям..с басеина е малко като с домашния плейграунд,поне според нашия опит-децата си искат компания и туй то,не е от значение колко кинти и услилия хвърлиш за домашни съоръжения социализация му е майката..
*
бихте ли използвали хотел за деца ако има, и е по джоба ви, и е добър? (за 2-3 дни някой гледа по 24 часа децата ви)

# 88
  • USA
Ох, цените на бензина са наистина много по-зле в Европа. Тук са около 3.80-3.90 днес това.
Нашите коли са доста икономични обаче - Toyota Echo - okolo 38 m/g и Prius - според който го кара, но около 40-45 м/г средно.

# 89
17 000  на ден, минимум, anyone? Mr. Green

Не бих го оставила на хотел.

Общи условия

Активация на акаунт