55-та изумрудена американска тема

• 14 722
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Wild Child в Колорадо няма проблем. Ние купихме кола на втория ден от пристигането ни. Но зависи от щат до щат. Единственото, което ще ви сурвакат яко е застраховката. Не всички компании застраховат без да имаш американска книжка, а тези които застраховат ти одират по няколко кожи. Ние позлвахме услугите за един месец-докато и двамата се сдобием с driver license . След това застраховката и то на две коли, падна наполовина.

# 241
Ей, докато се наканя, ще мине деня....

Честито Възкресение!
Лиги и на мен ми текоха от козунаците и яйца на Тандури....ама като ме стегна канапа да си направя, така ми се пада....

Аз цял ден се опитвам да се подготвя и оправя из нас, че свекърите идват в сряда. И аз като добра снаха трябва да се представя както подобава bowuu

блажке, голям смях Joy

последното ми ходене на гръцка църква за Великден (вечерта преди)- попа пее, обикаля с кандилото, народ до портата на оградата, така и не успях да вляза в самата църква, някой ми набута свещ, един час след това чакахме да излезем от района, блъскано с коли, естесвено аз се изнервих и повече не съм ходила.

Хиър, браво! Какъв цвят е? (моя интерес в колите започва и свършва с този въпрос Laughing)
И аз като теб мисля за изплащане на кола Peace

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 07:14 от benson10

# 242
Бубка, весело в Париж! Да не забравя да ти кажа- качи се на автобусите, които те разхождат из Париж. Билета е за два дни и можеш да слизаш и да се качваш. За кратко време само така можеш да разгледаш целия град. Много е хубаво.
Последния път бяхме с кола под наем  Laughing едвам се добрахме до хотела, така се изгубихме, съвсем случайно се намерихме...просто е ужас по улиците!

Аз казвала ли съм ви, че на БГ църква за Великден не ходим, откатко пред нас застреляха един май дилър беше...На много кофти място ни е църквата, на над нея има и кръчма  Rolling Eyes Да сте чували за друга такава църква  Embarassed

# 243
Ауу, напомнихте ми за последното ми ходене в гръцката църква тук. Пристигаме ние с 2ч  закъснение за вечерната служба, сиреч към 11:30-12ч, с идеята че ще постоим там само до кулминацията. Е нямаше край това нещо, ужас, към 2ч посреднощ се измъкнахме, а те май щяха да продължат поне още един час. Не знам какво е това чудо, в Бг никога не ми е правило впечатление да е толкова дълго (пък и като не разбираш какво пеят май по-дълго ти се струва).

Аз пък направих един козунак, малко ме домързя да го размеся като хората та не стана съвсем на влакна, ама ставаше за ядене. Simple Smile Даже и гости си поканих да го оценят, че не знам кога ще има втори пък - май чак догодина.

Тандури на нас в родилните класове ни бяха казали като почнат контракциите да не бързаме към болницата, а да почнем нещо да се занимаваме, напр. да направим хляб от скрач. Ама добре че не им се вързах, че щях вкъщи да си го родя, като гледам колко време отнема.

# 244
Atti, хляб- то е друга работа Simple Smile Хлябът не е козунак Simple Smile Хляб става за 5 мин, особено в машината  Laughing
Както казваше Бирлибан ( цитирам по памет)- "Кифлата не е шоколад. Шоколадът се яде веднага, а кифлата може да почака. Ще почака, ще почака и ще изсъхне. Пък кой яде изсъхнали кифли. Мама ще я направи на кнедли и край на Бирлибановите тревоги" Laughing Laughing
Освен това аз правих и 3 дози по 1 кг, пък и имах само една тавичка за мъфини, та затова стана по-бавно, защото изчаквах да изкарам едните, за да вкарам другите.  ooooh!

Блажка, направо се чудех да се смея ли, да плача ли  Laughing Laughing Laughing

# 245
Блажка, велика история, смях се от сърце!

Бенсън, червена е колата. Искахме синя, но и червената е хубавичка. И пак добре, щото всяка трета наоколо е черна, синя или сребърна сивик, да си я намираме по-лесно.

# 246
О, и нашето първо и единствено ходене на църква по време на служба бе свързано  с целуване, хем отидохме в православна църква. Само че аз не целунах жената до мен, а само й подадох ръка. Мъжът ми също се ръкува. Не ни се обидиха, то си личише, че сме някакви по недоразумение попаднали там.
После сме ходили и в гръцка църква, но службата им още не беше започнала и като видяхме, че вътрешната обстановка и нагласа не се различават от предишната, бързичко се изнесохме.

# 247
Христос Воскресе

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 20:00 от Evanescent

# 248

-Мълчи, младежо, че ми се вие свят и искам да легна, бе..  hahaha

hahaha

# 249
Добро утро, девойки Simple SmileКак сте днес?

Аз да ви се похваля как вчера Елена събори цялата кошница яйца на земята и ги потроши  Laughing Раздадох счупени яйца, ама лапешка работа, какво да го правиш Rolling Eyes Laughing

# 250
А какво е правила кошницата в опасна близост до Елена Прекрасна, а Simple Smile ???

Щото нашата кошница беше под крака на Гелето, т.к. на майка и и беше скимнало да се прави на фотограф и правеше неуклюжи опити да аранжира бебе и яйца. Сега ще ядем яйчена салата до второто пришествие  Grinning

Зора =  Hug

Блажка =  Joy Joy Joy
Гърците да нямат грехове в повечко, та им отнема толкова време  Laughing Толкова манастири, църквички и параклисчета, колкото в Гърция видях няма никъде, дори и тук  Laughing

Последна редакция: пн, 28 апр 2008, 18:29 от Agent Provocateur

# 251
Ох, ами и на мене още ми е смешно, като се сетя за тази църква  Laughing. Пък що мърморене слушах после: "що ми трябваше да я целувам тази бабичка ...", "не трябваше аз да я целувам тази бабичка ...", "ти нарочно ми го направи, за да си правиш смях с мене", "друг път бабички няма да целувам ...". Хем ми е свидно, като се сетя, хем още ми е смешно. Ами ние тогава млади-зелени в Америка, гледаме уж поведение да пазим, да се интегрираме, пък то - имала глава да пати.

# 252
  • Boston, MA
Au, kolko e porasnala Angelina... Strashna e!
Kredora izchezna, posle shte pisha pak...

# 253
Хайде "Воистина воскресе" и от мен!
За празника: 12 боядисани от 12 сварени яйца (that's a 1st!), сукана питка (поне нещо козунакообразно да има на масата) и агнешко с картофи в slow cooker.
На църква не ходим.

Агент, Ангелина е просто зашеметяваща с тези големи очи! Най-сетне да му видим личицето на твоето момиченце Simple Smile

Тандури, така не може. Не просто ми потекоха лиги от твоите козуначени произведения - обезводних се ма, жена! Как ги правите? Аз едните кифлички дето се осмелих да замеся, па те станаха като степан вълнен пуловер  smile3506

Хиър, ще ми се и ние да можем така с кола на лизинг... Само че аз правя поне 150000 мили на година, а мъжа ми - още повече с тоя 57 мили commute в посока...

Пети, всички рачешки кюфтета, които съм яла досега са били ужасно мазни и с тежък аромат. Как са тези?

Бубка, Дани е такъв щурав сладур! Вълшебно изживяване в Париж!

Блажка, съсипа ме от смях с таз сърдита бабка!

# 254
Пети, всички рачешки кюфтета, които съм яла досега са били ужасно мазни и с тежък аромат. Как са тези?

Всеки има различен вкус .Лично на мен ми харесват и не са тежки .Аз не ги пържа в олио ,а ги слагам само в незалепващ тиган без мазнина и после във фурната. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт