LaRedoute - Кодове - 2

• 59 868
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Мисля, че на поръчките от януарското намаление се изписваха такива неща в суивито. Според мен няма проблем. С този код май никой не е писал, че е имало проблеми. newsm10

Чул те господ  Praynig Последните ми поръчки са с него от двата ми акаунта, сега съм заредила третия. Дано не влезе в графа "нарочени" кодове! Много ме хваща яд като чета за такива анулирани поръчки като на ByTheWay, а при нея на цели две се е случило така... Аз лично не бих се опитала да ги замотавам с това, че кодовете са пратени на мъж, на приятел, а директно бих предложила да си доплатя доставката, ако само тя е проблема, де... Поне аз не смея да ползвам код, който дава намаление след историята, която ми се случи с кода за комплекта за пикника, въпреки че тогава се възполдвах само от подаръка...

# 541
няма проблем с 45381, надписа отдолу Cet article n est pas concerne.....  не е важен, изписват го обикновено на заявен подарък, а в случая с този код би трябвало надписа да е за нещо от При Мини, системата сама си прикача нещо си и цената му излиза с много нули Simple Smile

# 542
ByTheWay,и аз пусках с 64947,и с 30147 около тази дата,засега няма проблем,дано не се появи...на мен ми се е случвало да ми анулират поръчка с обяснението,че използвания код не съм го получила лично.Не ми се е появявала в рембурса,писаха ми мейл тогава,парите-неизтеглени,нямаше проблеми...поръчах си нещата отново Peace Случвало се е и да ми пишат самичка да си анулирам поръчката поради възникнала липса на артикул от нея след като е приета и заведена или да си го заменя,всичко това се случваше в сюивито...също не ми теглиха пари тогава.
Какъв мейл да им пиша? Ти какво им писа?  Не са изтеглени парите доколкото разбирам с преводача, явно са само блокирани. Ако поръчам отново, без да ползвам този код 64947 нещата се оскъпяват двойно  Sad а и мога ли да поръчвам преди да разблокират парите?

# 543
  • София
а и мога ли да поръчвам преди да разблокират парите?

Ако имаш пари в картата над тази сума да но ако са само тези които са блокирани не!

# 544
  • Sofia
получих куфара с колекцата.Определено си заслужава парите.Един от малкото подаръци,които ми харесва.Дано и да е издръжлив

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 09:13 от chocha

# 545
  • Пловдив
Мисля, че на поръчките от януарското намаление се изписваха такива неща в суивито. Според мен няма проблем. С този код май никой не е писал, че е имало проблеми. newsm10

Чул те господ  Praynig Последните ми поръчки са с него от двата ми акаунта, сега съм заредила третия. Дано не влезе в графа "нарочени" кодове! Много ме хваща яд като чета за такива анулирани поръчки като на ByTheWay, а при нея на цели две се е случило така... Аз лично не бих се опитала да ги замотавам с това, че кодовете са пратени на мъж, на приятел, а директно бих предложила да си доплатя доставката, ако само тя е проблема, де... Поне аз не смея да ползвам код, който дава намаление след историята, която ми се случи с кода за комплекта за пикника, въпреки че тогава се възполдвах само от подаръка...
Спокойно, аз вече получих една поръчка с 45138.  А сега чакам една с 65129 - дано да не последва анулиране.

# 546
Аз бях пуснала 2 поръчки с кодовете за детските пижами
пратили са ми ужасно грозни кафяви елеци на тяхно място
по-добре нищо да не ми бяха пращали
поръчката ми е от 22.04 .... ако някой  реши да пуска с тези кодове...май е по-добре да размисли

# 547
Божура,сайтове за кодове:

Благодаря ти Бингъл, много си любезна!  bouquet

# 548
получих куфара с колекцата.Определено си заслужава парите.Един от малкото подаръци,които ми харесва.Дано и да е издръжлив.по-късно снимки
4o4a, с кой код е този куфар и моля за размери  bouquet

# 549
  • Sofia
кода е невалиден вече,размери утре

# 550
  • София
Имам тъп въпрос. Понеже чакам вече 22 дни поръчка за пощата, разбира се с чужд код. Как мога да разбера, ако е анулирана? Нямам писмо в мейла, т.е. имам потвърдително, когато съм я пуснала.
И това е, в сърви ди команде си пише а домикъл.  newsm78 Къде би трябвало да пише, че е отказана? newsm78

# 551
  • Sofia
Имам тъп въпрос. Понеже чакам вече 22 дни поръчка за пощата, разбира се с чужд код. Как мога да разбера, ако е анулирана? Нямам писмо в мейла, т.е. имам потвърдително, когато съм я пуснала.
И това е, в сърви ди команде си пише а домикъл.  newsm78 Къде би трябвало да пише, че е отказана? newsm78
Ако ти я откажат ще ти пратят мейл.Ще дойде ,не се притеснявай,аз преди два дни взех от 20.04,сега чакам от 23 и я няма,има и хора ,които чакат от по-предни дати.

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 09:11 от kyky_

# 552
Laughing
йалко за кода
ще чакаме новите  bouquet

# 553
  • София
kyky_,благодаря! HugДано да дойде, че вече луднах.

# 554

PeaceА от коя дата ти е поръчката,че и аз имам с него-и със сигурност за митницата нали? Hug

Общи условия

Активация на акаунт