LaRedoute - Кодове - 2

• 59 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Някой знаели действащ код за прибори за маса.Пробвах 53066 и другите два които са дадени на първа страница но не действат.

# 556
  • В Голямото село
а някой да е имал проблеми с кода за тези чаршафи?
че пуснах поръчка с тях, притеснявам се да не ми я анулират...

# 557
а някой да е имал проблеми с кода за тези чаршафи?
че пуснах поръчка с тях, притеснявам се да не ми я анулират...

А това само чаршафили са?

# 558
  • В Голямото село
ми на мен ми излезе в поръчката TROUSSE, HOUSSE, SAC - което си го превеждам комплект горен чаршаф с калъфки... ще видим какво ще дойде  newsm78

# 559
ми на мен ми излезе в поръчката TROUSSE, HOUSSE, SAC - което си го превеждам комплект горен чаршаф с калъфки... ще видим какво ще дойде  newsm78
Има го по - напред, чети! Розова чанта, розов несесер и плик 200/200. Това пращат, а и така се првежда.
Това са чантата и несесера.

# 560
Здравейте ,
все още не съм си поръчала нищо  , синът ми знае френски и ми помага ,
имам един въпрос тези кодове който сте ги дали важат ли при положение че нещата от покупката са с намаления всичките (-30%...)

# 561
Здравейте ,
все още не съм си поръчала нищо  , синът ми знае френски и ми помага ,
имам един въпрос тези кодове който сте ги дали важат ли при положение че нещата от покупката са с намаления всичките (-30%...)
Аз лично съм си поръчвала неща, които всички бяха намалени с 90% и пак ми пратиха подаръците. Така, че ако избраният от теб код е още действащ и е с подарък би трябвало да ти го пратят. Но по принцип вече намалени неща не могат да се намалят повече.

# 562
Чакам чаршафите сигурно понеделник или вторник ще пиша като дойдат.

# 563
някой получил ли е вече този подарък
57517, crist, etinc-  часовник и гривна[/color]
моля, да сподели впечатленията си , хубав ли е
ако може и реална снимка Praynig, ако не е много нахално, разбира се ooooh!

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 18:09 от mimi panayotova

# 564
  • Бургас
Виж назад из темата!

# 565
  • Sofia
кода е невалиден вече,размери утре

PeaceА от коя дата ти е поръчката,че и аз имам с него-и със сигурност за митницата нали? Hug
от 29.04-за митница

# 566
  • varna
Чакам чаршафите сигурно понеделник или вторник ще пиша като дойдат.
хубави са чаршафите спокойно,заслужават си 5евро Peaceбях публикувала снимка,но в сайта финти ги няма кодовете и снимките към тях,тя ги обновява в момента

# 567
дайте линк или код за тези чаршафи- какви са?

# 568
Ще ви споделя какво открих, макар, че и аз не съм съвсем наясно какво е  Grinning
В един от френските форуми за кодове още декември миналата година има такъв пост:

DVD PERE CASTOR 2 EUROS avec la REF 9157050
une cop m'a envoyé ca sur msn pas tésté j'arrive meme pas a aller dans commande direct, et vous? ca fonctionne le site LR LA?
port gratos 64092 (code plus valide)
G DEJA UTILISE CE CODE QQUN A UN AUTRE POUR LA LIVRAISON GRATUITE CHEZ LA REDOUTE SVP

Има ли някой идея за какво ДВД става дума - четящо устройстви или...? Иначе го приема без проблем - в "Commander avec les références catalogues" се въвежда реф. номер и кода, прибавя се бяло ДВД в кошницата, а после без проблем приема и други, допълнителни кодове (аз поне пробвам 45381 като БД). Предполагам, че е нещо промоционално като машината за хляб за 15Е. На мен лично ДВД не ми трябва, но ако някой реши, че му е от полза  Peace

Между другото какво стана с машината за хляб, някой я беше получил и чакаше за превод упътването. А дали изпече хляб Simple Smile? Ако чете момичето, моля да сподели повече - какви функции има машината, вкусен ли е хляба  Grinning

# 569
  • Пловдив
Според мен е по-скоро филм на двд  Peace и сигурно ще е на френски  :party Joy

Общи условия

Активация на акаунт