LaRedoute - Кодове - 2

• 59 845
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
зА МАШИНАТА ЗА ХЛЯБ МОМИЧЕТО БЕШЕ ПИСАЛО,ЧЕ Е С МНОГО МАЛКА ТАВИЧКА-КАТО ЗА ПИТКА ЗА САНДВИЧ.
(не крещя,забравих caps lock-а) ooooh!

# 571
Според мен е по-скоро филм на двд  Peace и сигурно ще е на френски  :party Joy

Нали  Laughing това ми е втория вариант, но с преводача не можах нищо да разбера...
Редакция: Явно не ми го превежда, защото май PERE CASTOR е име, а в гугъла ми излизат анимацийки с някакъв бобър: 
http://auxbonheursdesophie.free.fr/DVD%20pere%20castor.jpg
http://www.linguatots.com/A55917/LinguatotsWeb.nsf/vwDevProducts … 1167?OpenDocument

shrek, и аз това прочетох, но после не видях отзиви от готовия хляб Simple Smile

Ето и това изрових:

Чантата може да се поръча с реф.номер 7212550, за цена 5.50Е. Пише, че е естествена кожа.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:00 от Stefoni

# 572
  • София
Stefoni, чантата изглежда много добре и точно такава ми трябва  Wink странното е, че изписва sac shopping като я прибавя в кошницата по ref номер, а те изглеждат по друг начин  newsm78
Някой може ли да ми каже колко горе-долу колко тежат четирите чашки за кафе на мен ми изглеждат много симпатични

# 573
Stefoni, чантата изглежда много добре и точно такава ми трябва  Wink странното е, че изписва sac shopping като я прибавя в кошницата по ref номер, а те изглеждат по друг начин  newsm78
Някой може ли да ми каже колко горе-долу колко тежат четирите чашки за кафе на мен ми изглеждат много симпатични

чакам ги, ама незнам кога ще пристигнат да ти кажа Rolling Eyes

# 574
Чашките за кафе + едни не особено тежки дънки ми бяха около 1,800 кг Wink

Иначе наистина са много симпатични, а и има заигравка с цветовете - може да си направите четири различни комплекта чашка с чинийка Grinning

# 575
  • sofia
Здравейте, някой да е успял да махне доставката вчера и днес с кодче? Ползвах 45381 в събота и успях, но вече не намирам друг актуален код за БД  Sad.

# 576

И на мен ми излиза този надпис като я добавя в кошницата. Не знам защо са я кръстили "чанта за пазаруване"... Доколкото разчитам размерите са й 31.5/9/17см.

# 577
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
За часовника и гривна това ли изписва като подарък - Votre cadeau : MONTRE?

# 578
  • Пловдив

И на мен ми излиза този надпис като я добавя в кошницата. Не знам защо са я кръстили "чанта за пазаруване"... Доколкото разчитам размерите са й 31.5/9/17см.

Мисля, че чантата е тази или много подобна на нея. newsm10
http://www.laredoute.fr/vente-sac-cuir-velours.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
Stefoni, златна си, рови още изкушения. smile3525
И едно въпросче, имаше ли отказани поръчки заради код 65129? newsm09

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 18:40 от marzeliva

# 579
Това са ми изпратили днес на пощата:
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4102c15ff5f4620b05
http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/triggers/track_fildo2/popupfem.htm

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 20:32 от rodito

# 580
Здравейте, някой да е успял да махне доставката вчера и днес с кодче? Ползвах 45381 в събота и успях, но вече не намирам друг актуален код за БД  Sad.
И аз така  Sad

# 581
  • София
момичета искам да попитам с кой код да намаля сандалките с камънете, защото в момента са 16,91Е, а съм чела че ги намаляват още, но сега търсих и не намирам никъде нищо за тях

# 582
  • Варна
И аз така  Sad

да, днес ми махна доставката  57479

# 583
  • Пловдив
И аз така  Sad

да, днес ми махна доставката  57479
Може ли да споделиш при какви артикули този код махна доставката? При мен не действа.

# 584
  • у нас
Здравейте  Hug
днес получих първия промоционален код на мейла ми,но с "перфектния" ми френски............ Sick не разбрах нито какво,нито колко намаля.Дава някакъв подарък,който пак не ми стана много ясно какъв е точно  ooooh!

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d´entrer le code 57738 sur la page "votre panier".

И с преводача не я докарах до никъде,та ако има разбиращи,нека помогнат  Hug

Общи условия

Активация на акаунт