E-bay тема 6

• 39 831
  • 902
  •   1
Отговори
# 465
  • В сърцето на ММ
Очилата на Wild_rabbit са прелистени,значи никой не е играл.Според мен търговеца има антиснайпер/колкото и смешно да звучи/.Пробвай сама да играеш. Peace

# 466
Внимавайте с номерациите
За да избегнете тези фалофе питайте за дължина на стелката  Peace
Различните марки - например адидас и найк се различава номерацията  Wink

# 467
 антиснайпер може и да има, но така или иначе търга е до 5 май.

Wild_rabbit,
когато нещо ти хареса недей наддава веднага за него, защото може и в последствие да не го искаш,
но ако веднъж участваш после е сложно да се откажеш.
Ако нещо ти хареса кликни на Watch this item -намира се отдясно- горе на страницата на продукта.
После влизайки в папка Watching на My eBay можеш да решиш дали да наддаваш за него.

mam@,
тук става въпрос не само за дължина , но май и за широчина.
Крака ми е сравнително тесен, но очевидно съм взела нещо още по-тясно. Не мога да проверя- не влиза:)))

Май трябва да стана и селер, да поправям грешките си. Ама май е доста сложно:)

# 468
  • някъде
А имаме ли тема за неуспешни покупки от ибей?Там да слагаме това,което не ни пасва на номера и вкуса.

# 469
  • София
Момичета търся линка за  Откриване на сметка в PayPal и не мога да го намеря.Моля за помощ!!

# 470
# 471
преди време влязох в спор с някой по темата за снайперите, не помня кой беше
та единия от разработчиците на снайперите твърдеше, че немския e-bay снайперите са забранени и правел не знам си какво за да избегне това, в някакъв форум на разработчици беше, да не бида това да е причината ?

# 472
Wild_rabbit,
пишат ти, че някой е спечелил даденият продукт , защото е наддал повече.
Когато искаш да отстреляш нещо дай максималната цена ,която си готова да дадеш, а не си прави тънки сметки.
Със снайпера не се наддава на дребно- убива се:)

Момичета да ви предупредя. В много таблици пише ,че на обувки 37 номер, женски размер в американския съответсва 7 номер.
Голяма лъжа.
Според мен съответства 8 или поне 7.5.
Получих два чифта днес и ще се изям от мъка.
Едните ми стават горе-долу, ама пробвайки другите разбрах как са се чувствали сестрите на Пепеляшка
А са на Калвин Клайн и са толкова хувави.
Както и да е, човек се учи от грешките- своите или чуждите:))
Поради това и споделям. Внимавайте с номерациите
Американския 7 номер съответства на нашенски 38 Peace,аз си взех балеринки на Nike size 7,в аукциона си пишеше че са 38 европейски и са ми добре Peace

# 473
Натисках се и спечелих 2 търга без да видя ,че няма ПП Crazy
От тук разбрах за начина чрез ПП и send money,получи се ,но само при единия.Да помоля ли да пратя нещичко за комисионната, или подгответе ме психически ,колко ще се оръся за превод на 32 евро до Германия  ooooh!

# 474
...колко ще се оръся за превод на 32 евро до Германия  ooooh!
Най-евтиния вариант е с MoneyGram -12евро

# 475
wiwian,
вероятно различните видове марки имат различна номерация.
Особено спортните са си с някаква тяхна.
 Аз имам на Адидас и Пума и на кутиите им са дадени таблици с различните номерации плюс дължината на стелката. Според тях на 38 номер съответният е 7.5
 имам и един чифт обувки, на които съм запазила кутията и са  с американска номерация - на   Nine West - номер 7 и ми стават идеално. Нося 37 номер.
Тези за които споменавам ,че са ми малки са също американски и са 7. Но са тесни.
Забелязвам ,че освен номер има и букви, които показват вероятно ширината на стелката.
Сега очаквам да дойде още един чифт-  7М номер- дано ми станат,че много им се раздвах , когато ги спечелих:)

mam@ е права- трябва да се пита и за дължината на стелката, а и за ширината, ако при номера има и буква.

Някой купувал ли е лот?Имам предвид , когато се предлагат няколко броя дрехи от определена номерация.
Вчера си харесах няколко със страшни нови дрешки .
Много ли се обмитява?

# 476
Моят продавач не може да приема плащания?  Каква може да е причината?

# 477
  • някъде там
Спечелх още един търг от продавача на сребро , но чакам да изтекат още няколко.Сега ли да го питам,дали може да платя на 7 май или като изтекът и другите.И съответно за комбиниран шипинг newsm78.Когато задавам въпрос за комбиниран шипинг,как да му покажа и другите неща,с линкове ли Rolling Eyes
Благодаря ви предварително Hug
Дано някой не се ядоса на въпросите ми Blush

# 478
Да, посочи линковете, обаче да ти кажа, че ако е същия, от който аз взех, той прави само един долар отстъпка от шипинга за две неща #Cussing out

# 479
  • някъде там
Да изчакам ли обаче да свършат търговете или...
Да не изроптае за плащането newsm78Има ли срок за плащане
Уф,голяма съм бяла птица,извинете  Blush

Общи условия

Активация на акаунт