E-bay тема 6

• 39 632
  • 902
  •   1
Отговори
# 690
Преди няколко дни поръчах от китаеца charminglove365 две неща, като до вчера следих дали са шипнати и не бяха. А днес под артикулите направо ме сюрпризира надписа eBay Note: This user is no longer registered on eBay...
Предполагам, това ще рече да не си чакам нещата, а да си поискам парите обратно, нали? Или въобще да заправя за парите?  newsm78

# 691
Преди няколко дни поръчах от китаеца charminglove365 две неща, като до вчера следих дали са шипнати и не бяха. А днес под артикулите направо ме сюрпризира надписа eBay Note: This user is no longer registered on eBay...
Предполагам, това ще рече да не си чакам нещата, а да си поискам парите обратно, нали? Или въобще да заправя за парите?  newsm78

Не се притеснявай много - миналия месец и при мен се случи същото с друг продавач на сребро, но си получих нещата, а сега пак е регистриран и пак продава.

# 692
Не се притеснявай много - миналия месец и при мен се случи същото с друг продавач на сребро, но си получих нещата, а сега пак е регистриран и пак продава.

Благодаря ти! Успокои ме  Peace Това бяха първите ми покупки не ми се искаше да започна с фалстарт  Rolling Eyes

# 693
Stryper Благодаря!  bouquet

# 694

Благодаря ти! Успокои ме  Peace Това бяха първите ми покупки не ми се искаше да започна с фалстарт  Rolling Eyes

И сега какво , ще изгорим ли ? И аз чакам два комплекта от него, единия съм го взела за подарък  Thinking

# 695
Аууу, и аз си разгледах покупките. И при мен има "no longer registered"  и то за един не евтин телефон.  ooooh! Има си 60 оценки, писа ми, че го праща... АМа пък ми даде 3 поредни PayPal address-a, докато успея да му платя. От първия ме рефунднаха, после пък не ми даде да платя, и накрая с третия стана  Crazy Леле, леле  ooooh!
 КОлко да чакам преди да пиша, дали ще върнат парите ако ПП акаунта не е асоцииран с ЕБ акаунта... Tired АМа пък аз си писах за кой итем плащам... Паникьосах се нещо.  Embarassed Confused

# 696

И аз съм така! Палци ли да стискам, карти ли да хвърлям, не знам...
До колко време ако не дойдат ще трябва да се оплача в такъв случай?

# 697
опитай с БОБ, ако нямаш мога да ти отслужа...
а иначе има buyer protection up to $2000, и да не дойдат, до месец -два ще си получите парите

# 698
 Joy Joy Joy

Бе те парите не са някаква внушителна сума, ама мерака голям беше Crazy Crazy Crazy

# 699
И аз съм така! Палци ли да стискам, карти ли да хвърлям, не знам...
До колко време ако не дойдат ще трябва да се оплача в такъв случай?
Ето това ми отговори преди малко на въпроса какво става:

Hello,

Thank you for your email.
Cause i'm a new ebayer,the ebay have suspend my account to indagate my information,i have contact ebay,and will resolve it soon.
For your items,i have sent to you some days ago,usually you can get it within 4-12 working days,so could you please wait more some days?i think you will get it soon.
If you have any questions,please email me freely.
Apologize for all the inconvenience cause to you.
Thank you for your understanding!

Best regards!
Amy

# 700
Здравейте, бихте ли ми помогнали, нещо не мога да се ориентирам как става плащането. Имам регистрация в PayPal, направила съм връзката с eBay и в момента съм стигнала до въвеждането на Redemption code. От къде да взема този код и как точно да платя  ooooh!?

Мисля че се ориентирах  Peace

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 11:18 от Geni

# 701
Мацки,аз питах по-напред в темата,но май никой не ми отговори. Rolling Eyes Та може ли пак да досадя и да питам отново... Mr. Green
Ако си поръчам дънки от амер. ибей ще им плащам ли мито? Embarassed

P.S. И аз очаквам сребро от този китаец,шипнато е уж на 28 април.Преди малко ходих до пощата,но няма нищо за мен. Close

# 702
ако си поръчаш едни дънки не, ако си поръчаш 10 чифта - би трябвало
обожавам да пиша конкретни отговори
 Joy

# 703
Много ти благодаря за отговора!  bouquet И съжелявам ако е тъп,но все още съм начинаеща в пазаруването от ибей. Embarassed

P.S. Аз много обичам да задавам точни и ясни въпроси. Peace Laughing

# 704
т.е. отговора "би трябвало" в никакъв случай не е конкретен

Общи условия

Активация на акаунт