Отговори
# 135
Майка ми е пълничка...

Това ме подсети за една конфузна случка с моя племенник, когато беше 2-3 годишен.  Blush
Към изключително пълна съседка, той - впечатлен и шокиран, се обърна с въпроса - "Ииии, лельо Ванче, това всичкото все месо ли е?"
А тя, милата, шегобийската отвърна - "и сланина, леля, и сланина". Laughing

# 136
Мамо! Виж циганче, и майка му циганка! Потънах в земята от срам. Embarassed

Оооо , напомни ми за моя син  Simple Smile
В нашият квартал има магазин , който го държат цигани / плод - зеленчук / , но са спретнати и прилични хора . Обаче ...
тръгваме с баща му да влизаме в магазина и малкият се разкрещява с пълен глас  - " Не , бе мамо ! Не влизай там ! Там има цигани ... Те са мръсни ... "
 Embarassed Embarassed Embarassed
Дано не е чула жената ...

# 137
Имам един приятел, който често минава през градинката, където моите деца играят. Той има ужасни зъби, не развалени, но огромни и криви. Моят син застава срещу него, сочи го с малкото пръсте и врещи: "Ти си много лош!", а моят приятел смаяно го пита: "Защо, бе мойто момче, защо да съм лош?" /а той наистина е душа-човек и страшен детишор - обича да се захласва по деца/. Синът ми продължва с обвинителната си реч: "Защото си грозен!".
Човекът направо онемя.
А аз - двойно повече.

# 138
Моята дъщеря беше на 4 години и винаги когато видеше поп крещеше: Това е дядо Коледа
Веднъж даже успя преди да я спра да стигне до него задърпа и ядосано го попита: Ти защо не ми отговаряш като те викам къде ми е подаръка дай ми го? Нали си дядо Коледа?
Леле направо умрях от срам а после така се смяхме вкъщи.

# 139
Дъщеря ми като беше на 2г. Бяхме веднъж в Патиланци. Виждам едно телефонче и я карам да се обади на баща си. Тя взима телефончето и казва: "Ало, чичо Боби?"/съседа/ Crazy

# 140
Калоян е свикнал като му се доака, да кара баба си да му помогне да се изака. Отишли миналата седмица в един детски магазин, а там продават гърнета. Нашият като ги видял, се развикнал: "Бабо, помогнеш, акам" Simple Smile Хората умряли от смях с него.

# 141
Моята дъщеря беше на 4 години и винаги когато видеше поп крещеше: Това е дядо Коледа

Преди няколко дни бяхме в един ресторант. Собственикът е много колоритна личност, пълен, с прошарена брада. Стоеше до нашата маса и си говорехме, когато едно момиченце на 6-7 години започна да обикаля около него и да го разглежда. Накрая го попита: Ти дядо Коледа ли си? Човекът започна да се смее и каза: Аз съм. Момиченцето започна за разпитва къде са му джуджетата.

# 142
  • Бургас / Славейков
Е, след толкова смях, нека се разпиша и аз в темичката.Аз  вървя след дъщеря ми и нареждам .-Прибери си играчките, обуй си обувките и излизаме навън и така непрекъснато с. надеждата, някой да ме чуе и отрази това което съм казала.А тя .Стига си ме,, тормозила,, :: прибери ги ти. Shocked Shocked Shocked

# 143
  • Добрич
Кръщелницата ми, която сега е на 18год. в детската градина се ядосала на учителките за нещо и решила да им отмъсти. На тържеството за Нова година казала следното стихче: Дядо Мраз на децата носи книжки, на учителките пишки. Майка и потънала в земята от срам. После преподавателките обяснили, че за 8. март няма да рискуват да и дават думички, защото не знаят какво ще каже на тържеството.

# 144
а,.това горното-голям бисер! Joy

# 145
Сигурно след време и аз ще почервенявам от бисерите на сина ми, но да разкажа една случка с мен. Била съм на 2-3 годинки и съм отишла с майка ми в университета. Там имало негър-студент, а аз съм се провикнала с цяло гърло:
"Мамоооооооо, виж муна! (маймуна)"
Горката ми майчица, потънала от срам!

# 146
  • E-CLM & CH-VD
Племенника ми вчера имаше рожден ден. Празнуваха рождения ден в градината, на 3 годинки стана. Питат го с какво искат да го поздравят - той поиска леля Ванче да му разкаже приказка. Коя приказка? Детето каза: Искам "Путарака в чизми"  Laughing
После всеки път като пускаха записа, всички не спираха да се смеят.

# 147
Племенника ми вчера имаше рожден ден. Празнуваха рождения ден в градината, на 3 годинки стана. Питат го с какво искат да го поздравят - той поиска леля Ванче да му разкаже приказка. Коя приказка? Детето каза: Искам "Путарака в чизми"  Laughing
После всеки път като пускаха записа, всички не спираха да се смеят.

Joy Joy Joy направо се попиках от смях.

# 148
Аз бях го писала това някъде Thinking,но пак да кажа.
Павел преди няколко месеца/почти 3 годишен/видя негър.
Посочи го с пръст и каза,че бил мръсен Embarassed

# 149
Случка в районната поща, където ме познават много добре не с добро.  Mr. Green
Отивам да взимам пратка, служителката ме пита какво желая. Казвам - искам да взема пратка. Тя - ако не ми кажете как се казвате, не мога да проверя. Виктория на висок глас: Мамо, какво иска от теб тази смотанячка?  Аз: Shocked Въпросната "смотанячка" чу определението, предназначено за нея, повдигна 1-2 пакета и казва, че нямало нищо за мен. Виктория продължава: Май пак ще трябва да ходиш да крещиш на шефката им.  Laughing

Вчера стоим с нея на едно кафе. Някакъв младеж попита дали е свободен стола до нас. В този момент, звъни майка ми и Виктория иска да говори с нея. Първата й дума - Бабо, бабо, а мама тука е седнала и пие кафе с един батко.

Общи условия

Активация на акаунт