Отговори
# 120
мамоооо теzи лелки са обули zелени панталони , мамооо zелени панталони са обули , zелени  Joy  Joy  Joy добре, чЕ не раzбираха лелките български.

# 121
  • На морето!
Яж , бе куме , яж , бе пуяк ! - така е във вица .
Тц, точно с тиквеник съм го чувала, явно има и други вариации.

# 122
запис за добро настроение  Mr. Green

# 123
Темичката стана невероятна. Благодаря ви момичета, ама давайте по-смело, гледам някои само четат. Не се крийте, знам че има с какво да се похвалите и вие   bouquet

# 124
  • Mediterraneo
Скоро, тръгвайки за болницата за поредната порция АБ, на мъжа ми му се доходи до тоалетната. Реших да не го чакама и да отиваме сами с детето. Сестрите в отделението питат дребната- Тати чака ли те в колата пак? А онова важно отговаря- Не, тати остана да се изака вкъщи  Mr. Green

# 125
Вдъхновена от филма "Грижовните мечета", който изобилства от изрази, на които би завидял и каруцар, дъщеря ми любезно каза на една продавачка "Миси, безпойезна твай" (превод - мерси, безполезна твар). Щях да потъна в земята от срам, добре, че жената не разбра какво й казва и бързо-бързо се измъкнахме от магазина.

# 126
аз да ви кажа вчера как се посмяхме,  ходихме до Трявна и малкия голям зор да седнем на заведение и да ядем пилешки хапки, та носят му хапките но първо да му ги нарежем че не може сам, той обаче дава зор на баща си "хайде искам си хапките" , по едно време заръмява дъжд и малкия се изцепва на по-висок глас "дай ми хапките че ще завали по-силно дъжда" на отсрещната маса доста се забавляваха с нас
и някой друг бисер" доброто зло" newsm78 , аз не съм чувала за такова но щом казва

# 127
Вдъхновена от филма "Грижовните мечета", който изобилства от изрази, на които би завидял и каруцар, дъщеря ми любезно каза на една продавачка "Миси, безпойезна твай" (превод - мерси, безполезна твар). Щях да потъна в земята от срам, добре, че жената не разбра какво й казва и бързо-бързо се измъкнахме от магазина.
Laughing Mr. Green Laughing Joy
  bouquet

# 128
Joy Joy Joy Събудих децата с гръмогласния си смях, като прочетох това hahaha hahaha hahaha Култово!

# 129
# 130
На кафе сме днес. Малката на висок глас "Мама има голямо дупе, щото много папка супичка"  Embarassed

Храним се. Малката се наяжда и заявява "Тебе умря от глад!". След кратко разследване установявам, че се е наяла доволно  Laughing

# 131
дъщеря ми/на 4 г./ се заиграва с едно момченце на детската площадка,което е на нейната възраст.
след кратка игра тя го пита
-Ти ПРИНЦ ли си?
 Two Hearts
 мълчание.
 момченцето поседя, поседя,па и подаде една шепа пясък. piasyk

# 132
Здравейте и от мен. Реших и аз да разкажа една смешна случка с моята племенница. Беше на година и половина когато ,незнайно от къде беше научила думата цици. Стоим си ма плажа а тя сочи с пръст и скандира цици,цици.....Голям срам . Но по фрапиращо беше в едно заведение. Седнали сме на кафе и покрай нас минава мъж гол до кръста, но доста пълничък . Малката като го видя, пак любимото занимание. Сочи човека с пръстче и вика цици,цици...
добре че баща и излезе много хитро от неловката ситуация:
- Да ,Стели, чичи чичи.

# 133
  • Вече в моята си приказка...
Майка ми е пълничка, а Ивайло вече започнал да забелязва доста неща, не спести коментара си за килограмите й!
Баба му излиза някъде, обаче през вратата в този момент иска да влезе Ивайло. Следва леко сбутване, при което моето диваче с малко насмешлив тон, казва:
"Ех, бабо, ти къде с това дупе!".

# 134
Научила е израза"Ей,гъбо отровна",и го използва постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт