Отговори
# 165
Онзи ден,в магазина сме.Влизат ромка и детето й,нареждат се на опашката,близо до нас.Моят син,с висок глас пита:

-Мамо,това ли са циганите?
Аз го дръпнах и на ухо му обясних,че не е прилично да се обсъждат хората така,защото може да се обидят и тн.Той,опитвайки се да говори тихо,продължава със същата сила на гласа:

-Мамоооо,тези цигани ли саааааа????
Умрях от срам ви казвам,после имаше лекция за норми на поведение.

# 166
Съседа ни, на вилата, се казва Сашо. Малкия син, когато го видеше, крещеше "Дасти, дудо Шашо!" - здрасти, дядо Сашо. Сега синът ми вече е достатъчно голям да произнася правилно името му, но всички съседи продължават да наричат човека Шашо...

Имам да преглеждам едни документи с колегата, обаче закъснявам за детската градина. Решаваме да отидем да  вземем малкия и да седнем в една пицария. Ние се листим документите, а диването се разхожда наоколо. Заведението почти празно и персонала седнал заедно с шефа на една маса - нещо си приказват. Малкия взе да им разказва за детската, за играчките - все вълнуващи (за него неща). По едно време им омръзна явно и тактично го питат - Майка ти и татко ти, няма ли да им доскучае без тебе? А, човека отговаря - Това не е татко ти, това е Жоро! - мисли малко и за да ги впечатли добавя - Той е гаджето на майка ти!

# 167
Преди няколко месеца бяхме пратили за събота и неделя Констанца при нашите, където живее и сестра ми, съответно и племенника, който е колкото Констанца. Вечерта сестра ми тръгнала да ги мие за лягане, а Тантура заявила за измъкванка"Те мама и тате ме къпят само по някога" и директно си легнала  Embarassed  ooooh!
JoyМи къпете го от време на време това дете Joy

# 168
Мой познат се нарежда на опашка с 2-годишния си син.Пред тях е дебела жена облечена с панталон.По-едно време малкия я гали по задните части и говори на баща си,,Татиии,виж тази леля какво хубаво гъзенце има'' Laughing
Нещо не мога да повярвам , че двегодишно дете може да върже такова изречение  Rolling Eyes
и аз също  Peace , не че нещо се заяждам ама това ми прилича на измислица по скоро

# 169
В развод съм и имам приятел, но не държа това да се афишира, особено пред, да речем, детегледачката, въпреки че го е виждала и го познава по име. Опитвам се да бъда максимално дискретна, но една вечер хубостникът се напива и остава да спи вкъщи. Сутринта, в момента в който детегледачката отваря вратата малкият (година и 10 м.), който уж не говори, се хвърля към нея и с блеснал поглед повтаря: "Дани, Дани!" и недвусмислено сочи към затворената врата на спалнята ми...

# 170
  • Варна
Случи се когато ГАби беше на 2 г.Съседка на свекърва ми идва през вечер да си правят компания.И Габи е свикнала с нея но незнайно защо и казва веднъж - "Бабо,хайде да си ходиш вече че искам да си лягам".Жената се притесни а ние умряхме от срам.Жената сигурно си помисли че не искаме да идва и сме говорили за това пред Габи.А няма такова нещо.След това се е случвало да го казва и  на майка ми,братовчед си."Алексчо хайде да си ходиш че да не ми пипаш играчките"."Бабо,хайде отивай си вече,че стана тъмно навън"
Когато и се доспиваше или омръзваше някой направо му казваше да си ходи.

# 171
Дъщеря ми /5 г./, решила да ми направи комплимент: Joy
Мамо, какви са ти големи гърдите - направо до стомаха ти стигат!  Mr. Green
Аз: Shocked
Тя: Кажи мерси, де....!

# 172
Децата са толкова естествени и непринудени  Heart Eyes.
Моят син сега е залепнал на "и умната.Обаждаме се на прадядо му и накрая му вика -чао дядо!обичам те!и умнаата!А човека доста възрастен.
Обаче явно някой му е допълнил,ако не умната русата,без да разберем кога го е научил.И сега съседа ни като ни види го бъзика-Боби и умната!А Боби се обръща и вика -нее,усата!

Аз като малка съм живяла в Русия,и съм научила стихотворение за Ленин,на което част от него звучало така- Я Ленина не видила,но я его ебу.(люблю)

Майка ми е разведена и си имаше гадже,който дядо ми не одобряваше,и им беше забранил да се виждат.
Та тръгваме за дядо ми ,и майка ми ме предупреждава -ако те пита дядо ти нещо за бати ти Краси,няма да му казваш,че идва у дома.Ок,обаче влизаме в дядо ми и аз от вратата,преди да се събуя,и някой да пита нещо - Дядооо,ти да не си помислиш,че бати Краси идва у дома,неее той вече не идва.
Моите деца май,не са ме поставяли още в неудобно положение,но ако се сетя ще се включа.

# 173
Имаме възрастна съседка, която обаче няма внучета и хич не й е приятно някой да я нарича "баба" и предпочита да бъде наричана "леля". Веднъж я срещаме по стълбите и дъщеря ми започва да ми обяснява: Мамо, тази баба е леля Цеца.  Laughing

# 174
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди няколко месеца бяхме пратили за събота и неделя Констанца при нашите, където живее и сестра ми, съответно и племенника, който е колкото Констанца. Вечерта сестра ми тръгнала да ги мие за лягане, а Тантура заявила за измъкванка"Те мама и тате ме къпят само по някога" и директно си легнала  Embarassed  ooooh!
JoyМи къпете го от време на време това дете Joy

То добре, че при сестра ми се случи. Ясно й е, че не е така, но ако беше някой, дето не ни знае....... ooooh! Embarassed

# 175
  • Пловдив
В магазина чакаме на опашка с малката, пред нас жена с кожено палто. Малката я пипа по кожуха и казва: "Виж, мамо, тая е като куче!"

В магазин за обувки пита продавачката: "Тези обувки стават ли за моята сватба?"

На люлките, казва на една майка: "Пък мама има бебе в коремчето!" (което не е вярно), и жената почва да ми честити. И аз кво да правя, почвам да и мънкам благодарности...

П.с: темата е супер!

# 176
  • Ланкър, планините Овнерог
В магазина чакаме на опашка с малката, пред нас жена с кожено палто. Малката я пипа по кожуха и казва: "Виж, мамо, тая е като куче!"

hahaha Супер яко  Joy

Вчера пък Емма в рейса от количката си пощипваше една баба по краката през полата. Май се пробваше да я остави по бели гащи, но не успя.

# 177
  • Пловдив
И друго се сетих. Свекърва ми взима малката от градина и срещат някаква нейна позната, която пита дъщеря ми: "Помниш ли ме?", а тя отговаря: "Котката ти я помня, ама тебе - не."

# 178
  • Sofia
Прибираме се една вечер с колата и ни спира полицай. Тати дава документите (от портмонето), полицая ги връща и тръгваме. А малката казва: "Тати дава на чичо ацай /полицай/ парички."

# 179
  • На морето!
Моят син като седнем на кафе и започва да се усмихва на сервитьорката, а ако момичето застане до него да слага поръчката на масата той й гали крака от количката. Веднъж така галеше една по дупето, беше се навела над масата точно до него.
А сестра ми като била малка ходили с майка да купуват телевизор (това става по онези времена, когато за ТВ се нареждаш в списък и с връзки можеш да се уредиш да вземеш по-рано от другите). Та прередила майка няколко човека и отиват със сестра ми да вземат телевизора с един съсед, че баща ми е в командировка. Връща се баща ми и отиват да го посрещат на гарата, майко обяснява на сестра ми- "Няма да казваш на татко ти къде ходихме с чичо ти Митко, това ще е тайна" с идеята да го изненада като се прибере направо да види телевизора вкъщи. Слиза човека на гарата и сестра ми крещи с пълно гърло "Татко, мама ходи с чичо Митко на едно място, отидоха с колата и мама каза да не ти казвам!" Майка ми и баща ми са в шок, а всички на перона започват да гледат укорително майка и със съжаление баща ми.

Общи условия

Активация на акаунт