Отговори
# 150
  • Бургас
Кръщелницата ми, която сега е на 18год. в детската градина се ядосала на учителките за нещо и решила да им отмъсти. На тържеството за Нова година казала следното стихче: Дядо Мраз на децата носи книжки, на учителките пишки. Майка и потънала в земята от срам. После преподавателките обяснили, че за 8. март няма да рискуват да и дават думички, защото не знаят какво ще каже на тържеството.

smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao
Пукнах се да се хиля с тази тема, а още не съм прочела всичко!

# 151
Мъжът ми завел нашата госпожица в Борисовата градина и й показал къщичката на Баба Яга.Като си тръгнали по алеята надолу срещнали една бабичка и нашето отишло и й казало: "Ти ли си Баба Яга!" Embarassed
Жената доста възмутено казала,че не е тя.
Добре ,че не съм била там. Laughing

# 152
# 153
Светле, ти стига се смя,ами напиши нещо от бисерите на Мимито. Grinning

# 154
Борис общува с жената на касата в супермаркета, докато аз си пълня торбата - държи се слънчево, мило, отговаря каквото го питат като добро и възпитано дете. Плащам си, прибрала съм си покупките, казвам "Довиждане" на жената, тя отговаря "Довиждане", обръщайки се към мен, после към него... "Пръдла" изцепва невъзмутимо малкото диване...  Embarassed

Grinning

# 155
  • София
Моят син от малък е забелязал, че между мъжете и жените има малки разлики.
И редовно обяснява на хората, че "мама няма паца, тя има тити (цици)"  и това са все неща, които не знам от къде ги е  чул, но явно разсъждава над тях, защото наскоро ме питаше, като нямам паца от къде пишкам....

# 156
  • София
Миналото лято водих малкият на детски хирург, пишката не му е забелвана. Докторът му изписа Дипрозон крем и ми казва да упражнявам лек натиск като нанасям крема - започнах с мазането - минаха около десетина дни. Влизаме в кварталното магазинче, пред нас двама човека, зад нас се наредиха още двама. В един момент малкият без никаква връзка ми казва на висок глас: "Мамо, вече не искам да ми дърпаш пишката", аз не му отговарям с :"добре", защото после няма да ми дава да го мажа, а казвам, че после ще говорим. На малкото продължава: "Не искам, казвам ти, че ме боли, не разрешавам повече да ме дърпаш за пишката, кога ще спреш". Хората започнаха да ме поглеждат осъдително, притесних се и вместо да реагирам адекватно и да му отговоря както вкъщи му казвам: "Нали чу д-р Оги какво каза, трябва да слагаме кремчето", аз едвам се сдържах да не изляза от магазина, сигурно са ме набедили за извратена педофилка.

# 157
Светле, ти стига се смя,ами напиши нещо от бисерите на Мимито. Grinning
Ние с вас не можем да се мерим  wavey Мимито не говори толкова , тя Адито много ти е приказлива , а и сега нали и на яслата тръгна  Grinning (ох, само като се сетя за гъбата отровна  Mr. Green и ми става много смешно Joy)
Нас също обещаха , че ще ни вземат на яслата , даже вече приготвихме изследванията Утре ще отида да ги занеса предиобяд , стискайте палци  fingerscrossed да не ни мине котка път...

# 158
  • Страната на чудесата
Моята госпожица чу като бъзикам баща и-ей, голям си пич- и коментара беше: " Тати е голям пич, мама е голяма пичка, а пък аз съм малкото пиче Embarassed

# 159
Мой познат се нарежда на опашка с 2-годишния си син.Пред тях е дебела жена облечена с панталон.По-едно време малкия я гали по задните части и говори на баща си,,Татиии,виж тази леля какво хубаво гъзенце има'' Laughing
Нещо не мога да повярвам , че двегодишно дете може да върже такова изречение  Rolling Eyes

# 160
Синът ми никак не обича да го целуват възрастни хора, явно го отблъскват по някакъв начин. Един ден баба му (свекърва ми) тръгна да го целува, а той я отблъсна и й каза:"Бабо, ти си кисела." Направо недоумявам, защо прави тази асоциация - кисел - възрастен човек. И когато някоя от прабабите му иска да го целуне, той си подава най-дипломатично ръката вместо бузата. Явно си е взел бележка, защото му бях обяснила, че е лошо да казва на човек, че е кисел.
На 1 юни се връщахме от зоопарка. Етърва ми седна на задната седалка с децата, а аз - отпред, до девер ми. Синът ми обожава да си играе с косата ми и застана зад мен и започна да си играе. Тогава етърва ми му каза:"Защо не си играеш с моята коса, аз също имам коса и съм по-близо до теб?", а той й отвърна:"Не искам, твоята е акана.", сиреч мазна. Много неудобно ми стана, но етърва ми поне не показа, че се е обидила.

# 161
Побутвам темата,защото е страхотна.Разпилях се от смях.Ще се включа по-късно и аз.

# 162
  • София, център

На същата възраст баба й и дядо й според нея се казваха - Уя и Кукумил.  Grinning

Ще припадна  newsm62!

# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди няколко месеца бяхме пратили за събота и неделя Констанца при нашите, където живее и сестра ми, съответно и племенника, който е колкото Констанца. Вечерта сестра ми тръгнала да ги мие за лягане, а Тантура заявила за измъкванка"Те мама и тате ме къпят само по някога" и директно си легнала  Embarassed  ooooh!

# 164
Е, ние сме от стандартната изцепка. Минаваме покрай един детски магазин, целият нарисуван в пеперуди  е той се развика колкото му глас държи: мамо, мамо, виж  - п*утки

Общи условия

Активация на акаунт