Отговори
# 210
Моята дъщеря един ден изтърси: "Стела има малко дупе" и после : "Мама има малко дупе", а баща и като чу я поправи, че мама има голямо дупе. И така започна закачката в къщи "мама има голямо дупе, Стела има малко дупе".
Стоим си с госпожицата в парка един ден и минава едно момиче с прическа и дрехи, ала фолк звезда. Беше обута с боти на страшно висок ток и облечена с впит клин и къса блузка. Самочувствието и  беше по-високо и от токовете, и понеже не беше грозно момичето, мъжете се позаглеждаха. В момента, в който преминаваше покрай нас, Стела изръси на висок глас: "Мамо, каката има голямо дупе". Имаше една група, момчетии наблизо и умряха от срам, а дамата ме изгледа с такъв поглед, че ми идеше да потъна от срам.

# 211
 Една комшийка звънна на входната ни врата, а нашия малчуган (беше на 2г.), тича до вратата и като я видя пита на висок глас: Коя е тази баба?, а жената е на 35г ! Срам! Още се сещам като се разминаваме.

# 212
Племеницата е на  2 години и 6месеца  отива при майка си казва мамо тати е клук ти си клук а аз съм малк клук(буклук) 

# 213
  • В средата на времето
Онзи ден се прибираме от ясла с малкия, вървим си пеша.. По едно време Криско пита за не знам кой път: Мамо, ти нямаш пише?.. и аз Ми нямам мамо.., а той продължава.. Ти имаш..ти имаш.. ..гъз имаш..

# 214
  • област Софийска
Чудни истории, доста се посмях, страхотни дечица!
Имам и аз една: излизаме с Ива от блока и минава един полицай. Ива го сочи с пръстче и крещи:"Мамо, мамо, виж, циганин". Аз  Shocked Rolling Eyes, полицаят също  Shocked (беше русичък, със сини очи). Аз  Embarassed, той ни поизгледа странно и отмина. После се оказа, че объркала думите, искала да каже полицай, а се сетила за циганин, на 3-4 годинки ще да е била.

# 215
  • София
Здравейте!
Все още нямам деца, но преди няколко дни ми се случи нещо, което да ме подготви за изненадващите въпроси.
Седим с една приятелка и шестгодишния и син на едно кафе. По едно време малкия се приближава до мен, пипа ме по корема и пита "Имаш бебе в корема, нали?". Аз отговарям с да. И последва логичния въпрос "А как е влязло?" Аз бях Shocked
Малкия се залива от смях и вика "Споко. Всичко знам. У нас имаме Discovery" Joy

# 216
Случката е на моя позната. Връщат се от София към Плевен с влака, на гарата са ,слизат, таткото носи малката на конче и тя с цял глас реве:"По-бързо слизайтеее, сере ми сеее!"

hahaha hahaha hahaha

# 217
Здравейте!
Все още нямам деца, но преди няколко дни ми се случи нещо, което да ме подготви за изненадващите въпроси.
Седим с една приятелка и шестгодишния и син на едно кафе. По едно време малкия се приближава до мен, пипа ме по корема и пита "Имаш бебе в корема, нали?". Аз отговарям с да. И последва логичния въпрос "А как е влязло?" Аз бях Shocked

Laughing Laughing Laughing затапил те е  Laughing Laughing

# 218
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

А как се казва младежа  Laughing? Питам, защото 6 годишния син на една приятелка е същата подвижна енциклопедия. Миналото лято преди да родя(бях +40кг) ми вика "Ти си май понадебеляла.......или си бременна". Скоро питал баща си(родителите са лекари) относно забременяването(майка му е бременна) "Тате всичко ми е ясно за яйцеклетката и семенцата, ама само не ми е ясно как семето влиза в матката?"

# 219
  • into the blue
И аз да се включа с една случка от живота на моя съпруг.Като дете мразел да ходи на детска и измислил да каже на майка си,че правят ремонт и няма да работят два дена(хитрец си е от малък).Жената какво да прави и като няма кой да го гледа взела отпуска. На другата вечер обаче звъни учителката да види защо детето не е идвало и свекървата потънала в земята като разбрала,че малкото съкровище я е преметнало.     

# 220
Аз вчера се смях ужасно много с детето на едни приятели (7 год.) Стои си то на плажа, гледа си и по едно време бутва моя приятел: "Виж, там има една мацка полунудистка" - жената си свалила горнището и се припича. А снощи ме пита "Ако ти кажа, че приличаш на момиче от Плейбой, ще ми купиш ли сладолед, че тате не ми купува?" (и това в пълно заведение). Mr. Green

# 221
 newsm62 Темата е уникална. Ето и от мен:
Дъщеря ми на 4 год., пътуваме към детската градина, Стефи ме поглежда с най-влюбения си поглед и казва : " Мамо ти си п..ка"  #Crazy  Обяснявам аз, че думата е лоша и т.н. , но на нея явно и е харесало звученето и, защото вечерта седи и си играе в стаята и я чувам да нарежда на куклата: " Барби ти можеш да бъдеш балерина, можеш да бъдеш лекарка, а можеш да бъдеш и п..ка"  Laughing Laughing Laughing

# 222
  • plovdiv
малката беше на около три г., идва рано сутринта в нашето легло, ( така е свикнала), Да ама до преди това сме се гушкали с тати ( да уточня- не бяхме правили нищо).те започват обичайната борба и изведнъж малката спира за миг, сочи към слиповете на баща си и много състрадателно казва:
- Татиии, ти си се наакал!!! Sick Joy

# 223
  • plovdiv
И още една историйка. Пак на тази възраст, слизаме до майка ми, стоим каквото стоим, и на тръгване малката взима една празна торба и започва да я пълни с плодове от фруктиерата на масата. Сложи там портокали, банан, ябълки... Аз и направих забележка, че така не е красиво, но тя упорито продължи. Майка ми се намеси, и започна да вади от торбата грейпфрутите които беше напъхала, не защото и се свидят, а защото знае, че никой от нас не обича. Щерката ги връща. Майка ми пак ги вади,, малката пъха вътре още два други плода и баща и я понася към асансьора. Тя отваря торбичката, поглежда и доволно казва- Е, за пет лева събрахме неща! Mr. Green

# 224
  • Ланкър, планините Овнерог
малката беше на около три г., идва рано сутринта в нашето легло, ( така е свикнала), Да ама до преди това сме се гушкали с тати ( да уточня- не бяхме правили нищо).те започват обичайната борба и изведнъж малката спира за миг, сочи към слиповете на баща си и много състрадателно казва:
- Татиии, ти си се наакал!!! Sick Joy

smile3532

Общи условия

Активация на акаунт