Отговори
# 285
  • София
При следващата реплика обаче" Ваньо, я извади шоколада дето е под леглото" се чува ясно детско гласче" И аз искам шоколад".

Уникално сладурско  Heart Eyes Hug ! Много мило ми стана!

# 286
Моята също проговори рано, а покрай втората ми бременност и излизането с други бременни и малки бебета е страшно впечатлена от коремчетата...издува си коремчето, изпъчва се напред, почва да се клати като пате с разтворени краченца и да вика силно: "виж, мамо виж имам бебе". Обяснихме и, че няма бебе и ще има бебе като стане голяма мама. Тъкмо си помислихме, че всичко е утихнало и излизаме на разходка. Виждаме една позакръглена жена с позакръглено момиченце на 12-13 г при което тя от възхита изкрещява: "мамо, те имат бебета". Усмихнах се глупаво и и казах: "нямат бебета мамо". Тя - "А аз имам ли бебе". Въведохме нови правила. Ти нямаш бебе имаш вода, чай, супичка. За да обясним, че в коремчетата няма само бебета....Вкарахме си нов автогол, сега минава и пита има ли бебе, аз казвам не. "Бода(вода) и чай ли има"  ooooh!

# 287
Онзи ден се прибираме от ясла с малкия, вървим си пеша.. По едно време Криско пита за не знам кой път: Мамо, ти нямаш пише?.. и аз Ми нямам мамо.., а той продължава.. Ти имаш..ти имаш.. ..гъз имаш..
бяхме с приятели, когато моят син изръси нещо подобно: "мамо, гато (когато) ми махнеш пишето, ще пишкам през гъзът",  като натърти на последното много слино

# 288
Oт днес: Събрали сме се роднини (свекър ми и свекърва ми в това число) и малката ни в клин, ни в ръкав ми казва на висок глас "Мамо, покажи ми космите си, моля." Последва кратко и много тихо разследване какви косми търси това дете. Преди време ме беше питала от къде идват космите (които намира по земята) и бях и показала как падат от главата. Детето запомнило, станало му интересно и сега се сетило да иска да види "космите на мама"...

# 289
Братовчетка ми има малка мома.  Като се наака, тя и се кара - Пак си направила питка....

Един ден ние пием кафенце в хола а мъжът и ще се къпе, изглежда е минал по коридора по слипове.  Малката бяга и вика - Мамо, тати има питка, бий го.  hahaha

# 290
Здравейте, благодаря ви много , че продължавате да пишете в темата , а аз исках само да се похваля, че от 23 вече съм майка и ще мога да попълвам темата със сина ми , а не с племенницата.
Съжалявам за офф-а

# 291
Здравейте, благодаря ви много , че продължавате да пишете в темата , а аз исках само да се похваля, че от 23 вече съм майка и ще мога да попълвам темата със сина ми , а не с племенницата.
Съжалявам за офф-а
Аууу,страхотна новина. stork-boy Честито!  bouquet Да ви е живо и здраво малкото съкровище и да ви радва много,много.А на него,най-щастливото детство на света. newsm07 dancing football

# 292
  • into the blue
Малта,честито и от мен!

# 293
  • Монтана
Чудесна новина,Малта,честито бебче и от мен,да е живо и здраво.  Two Hearts
П.П.Темата е страхотна.  yes

# 294
Малта, честито! Да ти е живо и здраво и да напълниш темата с бисери от неговите устенца Grinning!

# 295
За моите деца в момента не се сещам,но най-пресния случай едно дете от детската градина имаше рожден ден и едно от децата му погела да стане доткур.Толкова ни напуши на смях,че едвам се сдържахме пред децата.

# 296
  • Добрич
Малта, чудесна новина. Това е най-прекрасната вест, която дори ангелите от небето възвестяват и поверията разказват, че когато човек се ражда, нова звезда изгрява. Честито и от мен!

# 297
сина ми на 3 год си кара колата и вижда мулат4е.Рязко обръща колата и ме пита:Мамо,това какво е,циган4е ли е?Просто умрях от срам Embarassed Embarassed Embarassed

# 298
Малта честито бебче, да е живо и здраво  bouquet  bouquet  bouquet

# 299
Запис Peace
Паднах от смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт