Отговори
# 300
  • Mediterraneo
Скоро мъжът ми се прибира от работа, събува се в коридора и влиза директно в банята. Къпе се, излиза и ме целува. Малката поучително заявява- Като си къпан може да целуваш мама, но не и като ти миришат краката лошо  Naughty

# 301
Дъщеря ми отскоро проговори.Когато сутрин отивам до тоалетната, тя пита баща й :"Мама?", а той й казва:"Мама ака". Веднъж навън, една леля я пита:"Къде е мама?", тя я поглежда и казва:"Мама ака". Laughing

# 302
Дъщеря ми отскоро проговори.Когато сутрин отивам до тоалетната, тя пита баща й :"Мама?", а той й казва:"Мама ака". Веднъж навън, една леля я пита:"Къде е мама?", тя я поглежда и казва:"Мама ака". Laughing
Joy Joy Joy

# 303
От днес. В ресторант сме. Отивам до тоалетната с дъщеря си. Първо тя, после и аз... Чака ме тя и ме "пази" Simple Smile)) и вика с пълно гърло "Зието! Мама гола, не взлизайтеее". После на масата даде отчет "Тебе пишка и мама пишка"   ooooh!.

# 304
Хахах, Jes, ти не се ли направи, че не сте заедно Mr. Green

# 305
  • Силистра
Супер много се посмях, с тази темичка!
Едно и от моя син, нямаше още три, баща му го е взел от ясла и идват при мен да ходим на разходка, а има и обещен сладолед. Ние с баща му  много влюбено се целуваме, а той "Айде стига сте се хапали, че ми се яде сладолед", бяхме пред едно кафе и всички ни видяха да се "хапем"  Joy

# 306
Моята племенница беше много горда,когато и падна първото зъбче.Обаче след малко идва при майка си и през сълзи обяснява:"Мамо,носа ми се клати!"

# 307
Честита рожба на МАЛТА. Безброй усмивки да ви  носи.   bouquet
Скоро имахме гости с малко дете, и моя син обяснява ,как иска бебе, как ще спи при него, как ще се грижи за него и други такива отговорни задачи, и аз го питам като започне да плаче какво ще го прави, а той сериозно отговаря "ще го наказваме".  Wink

# 308
Понякога когато дъщеря ми много се бави, аз й пея една песничка от едни стар филм - "Баща ми бояджията". Текста е "Темпо, темпо, боядисвай".

Днес в един магазин исках да пробвам една риза, която е с много копчета и продавачът я разкопчава дълго време, преди да ми я даде. Дъщеря  ми в един момент с цяло гърло запя "Темпо, темпо, боядисвай". Момчето така се ококори, че щях да падна от смях.

# 309
  • София
Много смешна тема - това със събраните продукти за 5 лв. ме разби  Joy
Нашият хубавец е на 3 г. и отиваме да видим новородената му братовчедка. Суетим се ние около бебето, а той никакво внимание не му обръща. Стана ми неудобно от свекърва ми и го привиках да погледне бебето, а той: "Абе какво да му гледам на това бебе, то дори няма крака!" Simple Smile Бебето беше повито от кръстчето надолу и нашия реши, че е без крачета...
На тържеството за Нова година в яслата му възложиха да каже едно стихче, като това беше единствената индивидуална изява, а другото бяха песнички, които децата пееха заедно - става дума за 2 г. деца. Нашичкият научи стихчето без проблем, но реши да го завърши по-подобаващ начин. Това изрецитира: "Дядо Мраз, дядо Мраз, ти добре дошъл при нас! Чакаме те цяла нощ, да пристигнеш с пълен кош с боклуци! Според него, явно щом се говори за кош трябва да е с боклуци. Дълго време след това се опитвахме да му обясним, но той си твърдеше, че онова с подаръците е чувал, а не кош.Laughing

# 310
  • Sofia
С големия ми син (почти 5г.) редовно потъвам в земята!
Срещаме съседка с базедова болест, тя го поздравява , а той каза:" Ти защо имаш толкова големи очи? Страшна си като вампир!"  ooooh! Обяснявах му, но следващия път като я видяхме погледна и каза "Още не ти е минало!"
Друга съседка го пита дали ще и купи шоколад, но искала голям, защото е голяма (дебела).
Той я измери с поглед и каза "Не! Няма толкова голям шоколад!"  Laughing

Средният пътувал с баща си и слушал репликите му към другите шофиращи.
Слезли и видели познат, тати му казал да поздрави чичкото, а малкият се изцепил "Ебати бастуна!"  Embarassed

# 311
Пак един чужд случай.
Едно от децата в групичката кашля много...направо магарешка кашлица Close .Вечерта казвам на майката,да си го заведе на лекар.На другия ден тя пак го води и аз я питам какво стана.Тя ми отговаря че го е водила и лекаря е казал че му няма нищо...може да се е задавил нещо в момента,затова да е кашляло. Shocked В този момент детето се цепи:"Мамо защо лъжеш,не сме ходили на лекар?!Нали ходихме при баба!" Twisted Evil

# 312
 Joy Joy Joyсладур.

Оня ден говоря със сина ми по телефона,той и кака му са при свекито .Та той ми се хвали ,че вече ходел сам до тоалетната по малка и голяма нужда.
И аз му казвам:
Ами хубаво ,мамо ,ама кой те бърше?
Той:
Ами аз такова ако акам ,че дупето ми да е чисто винаги. Joy

# 313
Нашият Ники така една вечер...излизаме от Биллата, пълнолуние и той като се развика: мамо, тате, гледайте... ЛАЙНА! Ние   ShockedАма голяма лайна, вижте, хубава лайна...и само това повтаря, сума ти народ около нас хихика, а ние се чудим къде да се наврем   Embarassed И колкото повече му обяснявам, че това е ЛУНА, а не...онова другото, той повече вика  hahaha 35
След няколко вечери, на Техномаркет, срещаме неговата любима мед.сестра от яслата.Излизаме от магазина и си говорим....И навън, познайте: огроооомна, красива, оцъклена ЛУНА. Нашият синковец вика: Лельо Таня, виж, това не се казва "лайна", това се казва
Л - У - Н - А!  И го повтори още 10 пъти. Познайте кой се смя и кой се черви пак Embarassed
Друг култов момент имаше на възраст къде година и 7-8 месеца...Нашият като грабнал една пръчка икато хукнал - търчи из двора и вика: "Пия-бия! Пия-бия"  #Crazy

# 314
  • into the blue
Бургас,морето,сините вълни,малката на 2.5г.Предния ден  гледали с баща си по дискавъри филм за орлите,отиваме на плаж и край нас каца чайка,а Габи:
-Мамо,мамо виж бял орел   Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт