Отговори
# 315
Преди няколко дни малката фурия ми каза, че ще се оплаче от мен в Отдел "Закрила на детето", защото откакто е ваканция, всеки обед мие чиниите   Joy Joy Joy

# 316
  • София
Като споменахте луната се сетих,веднъж пътуваме с колата и в небето се вижда луната /това през деня/,и Мишо казва на баща си: "Тати виж Луна!" И баща му: "Да тати,луната спи.." LaughingОще тогава му казах,да не казва така,защото всеки път като види луната малкия ще казва ЛУНАТА СПИ.И наистина,винаги когато я види и казва:"Мамо виж,луната спи!" Joy

**********************************************************************************************
Сетих се още един случай,бяхме на гости и на малкия му се ходи до тоалетната,отиваме ние,светваме лампата,а тоалетната чиния кафява на цвят и малкия като я видя и вика:" Аууу мамооо,глей тука колко е мръссноооо..." Joy
Понеже вкъщи и повечето места е виждал,че са бели и решил че тази кафявата е мръсна,естествено му се обясни че не е мръсна,а просто е друг цвят,в случай кафява. Laughing

***********************************************************************************************

Малта честито бебче,да ти е живо и здраво и много да те радва.  bouquet

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 18:33 от КАРЧЕВА

# 317
моята принцеса когато беше на 2,5год,на пеперудите викаше п.тки и имаше едни дънки с пеперудки и един ден се прибираме от разходка и като се развика пред входа,,п.тки,п.тки,,. и една друга случка пием с баба и /майка ми/ кафе и малката идва и извиква ,,бабо дай да видя бомбите,, има предвид пломбите,, Embarassed

# 318
преди 10 дена идва на децата чичо им той е на 17 год. и каката отдалеч се затичва  и го щипва за пилето и го пита ,,чиче имаш ли пиле,, и той  Shocked па и ние така Shocked

# 319
# 320
  • Sofia
О и моята дъщеря като беше на 1.6 г.  на пеперудата викаше путка. И един ден на една пързалка се беше качила и видя пеперудка. Съответно се развика да отбележи какво е видяла... и една баба  веднага побърза да отбележи колко е невъзпитано детето и попита кои са и родителите даже....добре, че тази думичка я усъвършенства  бързо.

# 321
Момичета, трябва ли да пусна нова тема. Не мога да намеря в правилата за дължината на темите. Някоя ако знае да помогне моля   bouquet

# 322
На гости сме. Отиваме с малката до тоалетната да и измия ръцете "Мамооо, много мирише тука на пупу". Домакинята чу  Embarassed

# 323
На гости сме. Отиваме с малката до тоалетната да и измия ръцете "Мамооо, много мирише тука на пупу". Домакинята чу  Embarassed

Детето предполагам не е излъгало,тя трябва да се  Embarassed

# 324
Возим се в колата.Отзад-аз и малката госпожица, отпред- баща й и негов колега.В един момент тя реши да се включи в техния разговор ето така: Косата ти ми се струва нещо бяла...Аз Shocked Добре,че човекът  Laughing

# 325
Алекс още не говори, но имам доста конфузни ситуации като потърпевш и като придружител.
Качвам се в трамвая, а едно дете започва неистово да крещи "Ти имаш пъпка!Мамо тя има пъпка", опитите да обясня, че е бенка го настървиха още повече и не спря докато не слязоха.
Наскоро, докато бяхме с Алекс в парка дойде едно момиченце от детската градина и ме пита "Ти защо нямаш коса" #Crazy обясних, че косата ми е къса защото така ми е по- удобно , а то "Ти татко ли си или баба", обясних че съм майка, а то "Ти не може да си майка, нямаш коса".
Племенникът ми Паул (6) нахлува в банята, докато се къпя и се вкаменява на вратата, след секунда започва да крещи "Мамооооо, на леля всичко й е малко, и циците й са по- малки!" ooooh!
Отиваме на плаж на езерото в града, а малкия вика : Чичко, какво търсиш там! А, зъбите! Лельооо, чичкото си намери в езерото зъби!"
Същият ден се пека и чувам "Чичко ти защо си без гащи?" ......не чувам отговор "Ти вече си голям и трябва да носиш бански"  Sick Не, че много бяха с бански.

# 326
От снощи:
вечерта си изкъпах косата и исках да я суша със сешоара. Малката дойде при мен и ми каза: " Аз съм приятелка, искам да суша косата", при което ми взе сешоара от ръцете и се зае да ми я суши  Laughing За пръв път казва думата приятелка  Heart Eyes

Седим си с малката на дивана в хола. Малката се гушва в мен и ми казва: "Мамо, много ми е приятно с теб" - също за пръв път изразява по такъв начин обичта си  Grinning

# 327
малката пристига вчера и ми заявява: Мамо ти си мъж!  Joy Joy Joy
Оказа се, че ходила при баща си, ощипала го по двете бузи и му казала: "Тати ти си моя приятелка!" Баща и и отговорил: "Тати не е приятелка, тати е приятел, тати е мъж". Извода: "мамо ти си мъж"  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 16:02 от лято

# 328
малката пристига вчера и ми заявява: Мамо ти си мъж!  Joy Joy Joy
Оказа се, че ходила при баща си, ощипала го по двете бузи и му казала: "Тати ти си моя приятелка!" Баща и и отговорил: "Тати не е приятелка, тати е приятел, тати е мъж". Извода: "мамо ти си мъж"  hahaha hahaha hahaha
Ми има си логика детето..  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 329
Мимито  отворила вратата тоалетната и видяла че тати прави пиш  (в гръб) и съответно му викнала " Тати пиш , бравооо..."  Rolling Eyes
Обаче оттогава 2 -3  пъти вече я виждам да пишка права  #Crazy (във нейното си гърне ) и обяснявам , че само татковците правят прави  пиш  Naughty Crazy И така се накланя , че уцелва гърнето (по гащичките съвсем малко беше мокро петънце )  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт