Отговори
# 330
Много забавни са тези малчугани Simple Smile Засега нямам личен опит, но ще чета Wink
Сещам се за една случка с мой познат. Разхождал се той с прическа (по тогавашна мода) на бодлички, ама много настърчани (защото му беше по-дълга косата). Вижда го едно дете и започва да крещи: "Мамо, мамо, извънземно!"  Shocked

# 331
В тона на Kokonut ще споделя, от какво умрях от срам онзи ден. Покрай нас минават много чернокожи студенти. Онзи ден стоим на тротоара с малката да пресечем и до нас застава един чернокож младеж. Малката взе да го сочи и да пита: К'во е това? Той се обърна с усмивка към нея, а тя се изряза: Т'ва не човек #Crazy. Стана ми доста неудобно, но той прие всикчо с усмивка.

# 332
  • София
Аз като малка съм имала подобна случка с един тъмнокож, познат на нашите. Бил дошъл в къщи на гости, първата ми реакция е била на силен страх (за първи път съм виждала такъв човек), майка ми ме е успокоила, че няма нищо страшно, че човекът е приятел и двете с нея сме се приближили аз да се запозная. След като сме си стиснали ръцете при запознанството с човека, аз съм си погледнала ръката, после съм я избърсала в дрешката и съм казала на мама: "Сега трябва да се измия, че се нацапах!"  Shocked !

# 333
Бисер от преди няколко дни. На вилата сме и виждаме една съседка, която тръгва към нашия двор. Дъщеря ми (3г. и 8 м.) доволно казва: "Задава се баба Гина с мустаци". Аз започвам тихо да обяснявам, че не трябва да говори така и че жената може да се обиди, ако я чуе. А Михаела учудено ми отговаря: Ама защо ще се обиди, те са й много хубави.   bouquet

# 334
  • Варна
Моя син преди две години когато забременях с малката, в един от разговорите за бременноста и бебетата ме пита "Мамо и аз ли съм бил в коремчето ти?", аз му казвам "Разбира се, всички бебенца растат първо в коремчетата на майките си", при което той изтърсва "Ами щом съм бил в коремчето ти, значи си ме изяла" Joy

# 335
Ние като бяхме на море синът ми вика(на плажа сме):"Мамо, багай!Локвата идва."(това са вълните).На кашкавала казва кавал, а на каручката-кучка Mr. Green.

# 336
  • Испания и Стара Загора
Моят син вече знае ,че с баща му са мъже и имат пишка,а баща му има и мустаци.И постоянно повтаря "Тати има пишка и путаци"(не може да каже мустаци). Blush

# 337
Моята пък дъщеря обяснява в ДГ, че  баща й редовно й дава да пие Нафта със захар, която горчи, но иначе е хубава.
Всъщност това е Фанта-лимон.
На една приятелка на баба си /свекърва ми/ обясни, че не може да яде нейното ядене, защото миришело на мръсни чорапи.

# 338
От днес:
на двора сме с бабата и прабабата. Ади нещо им се кара и разпорежда.
- Бабо Ванкеее, къде отиваш бе?
аз и правя забележка- Без бе!
Ади - Бабо Ванкеее, къде отиваш без бе?
 Mr. Green

# 339
  • Попово
след преглед се прибирам и казвам "бебето ще е момиченце" големият ми син се опулва  Shocked "как момиченце, той тати само момчета може да прави Naughty"
това пред свекър ми, свекърва ми, сестра ми и майка ми ...
и сега чакаме  Joy baby_neutral

# 340
На 1 юни отивахме с чичо му и стринка му на зоопарк. Аз седях отпред, до шофьора, защото ми става лошо, а етърва ми седна отзад, при сина ми и племенника ми. Тя си играеше със сина ми, но той постоянно ме галеше за косата, дърпаше ме. тогава етърва ми го попита, защо не си играе с нейната коса, а дърпа моята. Той:"Защото твоята е акана".
Оня ден беше на село при прабаба си. Тя го накарала да седне до нея, а той й казал, че не иска да сяда до нея, защото миришела. Свекърма ми го разказва с неприкрито недоволство, защото прабаба му всъщност е майка на свекърва ми. Но как да му обясня, че не бива да говори така на възрастен човек, а и изобщо на когото и да е, защото хората се обиждат.

# 341
Яна е на година и половина, започва да проговаря. Една сутрин, в яслата, при гардеробчетата, където беше пълно с родители и учители тя започва да крещи "Тати пиееееееееееееее, мама биееееееее" и го докарва на песен чак  LaughingПри което всички погледи се насочват към мен със съжаление, а на мен ми стана толкова смешно.После една лелка ме пита дали имаме семейни проблеми и дали имам нужда от помощ. Та така, Яна с нейните измишльотини добре ни подреди  Crazy

# 342
Яна е на година и половина, започва да проговаря. Една сутрин, в яслата, при гардеробчетата, където беше пълно с родители и учители тя започва да крещи "Тати пиееееееееееееее, мама биееееееее" и го докарва на песен чак  LaughingПри което всички погледи се насочват към мен със съжаление, а на мен ми стана толкова смешно.После една лелка ме пита дали имаме семейни проблеми и дали имам нужда от помощ. Та така, Яна с нейните измишльотини добре ни подреди  Crazy
Laughing

# 343
  • In the jungle out there..
На площадката: "Баба им гойеееееми цици! Мама има маки цици! Ники има ногу маки цици!" Всичко това придружено с необходимите жестове Embarassed

# 344
Свекървата на една приятелка отива в дома им да гледа малкия, а тя да излезе с мъжа си малко навън да разпуснат. Приятелката ми отива да се облече и пооправи, след 10 мин. влиза в стаята и малкия: А,бабо,нали каза, че мама се облича като прутутутка /баси едвам го написах това Joy/. Виж коллко е хубава!
Гробна тишина!!!  Mr. Green
Joy

Общи условия

Активация на акаунт