Отговори
# 180
  • София
Вместо запис:

Дъщеря ми е още малка, но сестра ми преди няколко години се явява при Бате Енчо в "Кой е по- по- най-" като е желязно подготвена от баба ми какво да отговаря на стандартните въпроси. Знае, че майка ми е научен работник и работи в БАН, всякакви подробности знае. Обаче разговорът в ефир тръгва по друг неочакван начин Whistling Действието се развива в смутните времена на 96-97 година.

Бате Енчо я пита: - Ти какво обичаш да ядеш?
- Супа.
- Мама ли готви супа?
- Да.
- Значи ти е сготвила супа преди да дойдеш?
- Не, мама готви само нощем, за да пести ток.
- А какво работи мама?
- Научен сътрудник в БАН.

Crazy

# 181
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao
Страхотна тема,сигурно вдигнах квартала със смях.

# 182
Моето е бисер, ама не словесен.
От 2 годишен Стефчо го приучавам, като пръцне или се оригне, да казва "извинете". И той чудесно го прилага.
Седим си пред лекарския кабинет, претъпкан с хора. Стефчо пръцка дъъъъълго, шумно  и продължително и мълчи като пън. Всички около нас се подсмихват. Аз вече вдън земя го подпитвам - "Какво се казва?"
Той с най-невинния поглед ми отговаря - "Нищо" Hug
 Crazy

# 183
  • Добрич
Днес, когато съпругът ми беше в тоалетната дъщеря ни отишла да го гледа през ключалката. По едно време той чува зад гърба си " Тате, ти прав ли пишаш? " При този въпрос сложил в ключалката малко тоалетна хартия. Дъщеря ми се обадила " Защо сложи боклука? " А когато излязъл извадила от ключалката хартията, която и пречи на видимостта.

# 184
  • Монреал
Майка ми е пълничка...

Това ме подсети за една конфузна случка с моя племенник, когато беше 2-3 годишен.  Blush
Към изключително пълна съседка, той - впечатлен и шокиран, се обърна с въпроса - "Ииии, лельо Ванче, това всичкото все месо ли е?"
А тя, милата, шегобийската отвърна - "и сланина, леля, и сланина". Laughing

Joy Ето това ме разби тотално  Joy

# 185
Дъщеря ми беше 4-5 г, стоим с нея и майка ми на заведение. Решаваме да тръгваме, но сервитьора не се вижда никакъв. Малката тръгна да го търси и след малко се връща доволна. Намерила го и му казала най-учтиво: Може ли да дойдете ДА НИ ПЛАТИТЕ?
 Като беше на около 3 г., бяхме при моя приятелка в магазинчето и. Идва една жена да купи памперси за детенцето си, а моята щерка се изцепва: Мамо, тази леля още ли носи памперси?

# 186
И друго се сетих. Свекърва ми взима малката от градина и срещат някаква нейна позната, която пита дъщеря ми: "Помниш ли ме?", а тя отговаря: "Котката ти я помня, ама тебе - не."
newsm74

# 187
Сетих се и аз неЩи4ко.
То4но до входната врата на блока ни имаме един офис.Познаваме се с моми4ето и се поздравяваме всеки път.Казва се Кон4ита.ДъЩеря ми /2.г/ напоследък много се сприятели с нея и все държи да я поздрави.Една неделя,оба4е,се прибираме от разходка и офиса затворен.Криси с тъжно изражение казва  "Няма гооо,кон4ето".

# 188
Мамо, тази баба е леля Цеца.  Laughing
rotfImbo

Дъщеря ми /5 г./, решила да ми направи комплимент: Joy
Мамо, какви са ти големи гърдите - направо до стомаха ти стигат!  Mr. Green
Аз: Shocked
Тя: Кажи мерси, де....!
Joy  Joy  Joy
Леле, леле какво ме чака!  #Crazy
Моят хубостник още е малък и не говори, но се сетих за един случай с мен, който ми е разказвала майка ми. Към 2-2,5 годишна тя ме прибира от ДГ и учителката възмутено й обяснява как не знам цветовете. Питали ме "Какъв цвят е вашата кола", а аз съм отговорила "мръсен". Майка ми каквато е притеснителна направо е потънала вдън земя.

Уникална темичка, браво!  Peace Спасихте ме от ужасно лощо настроение и направо самоубийствени мисли тази вечер с нея.  Peace  Hug

# 189
Дъщеря ми /5 г./, решила да ми направи комплимент: Joy
Мамо, какви са ти големи гърдите - направо до стомаха ти стигат!  Mr. Green
Аз: Shocked
Тя: Кажи мерси, де....!
Не мога да спра да се хиля hahaha
От тая тема ще излезе чудна книга с бисери ала Корней Чуковски.

# 190
Мамо, Зина (дете от нейната група) днес намери патето, дето Н (другата ми щерка) открадна в4ера от магазина. Това го изтърси пред много деца и у4ителки.
Баща им ги завел на покупки и не видял, 4е малкото взело една игра4ка (гумено пате). Сестра и оба4е забелязала и много възмутено тръби на всеослушание каква крадла е дребната (2г.).
Не пропусна да се опла4е на вси4ки, 4е на мама и расте брада- имам мъх и непрекъснато пита защо на мама и расте брада.

# 191
Маги беше някъде на 4 и видя пеперуда в парка и вика мамо мамо виж утка утка  а синът ми не бе Маги  путка  се казва.

# 192
Иво все още не може да изговаря някои букви в определени думи. Една от тези букви е "ш" в думичката "пушка". Вместо нея слага"т" и става..... Crazy Joy  И като почне да вика "Това е мойта пу.ка" ooooh!

# 193
  • София
Много сладурска темичка, искрено се посмях  Laughing !

Моят син е малък още за подобни изпълнения, но да разкажа за детенцето на кумовете.
На плажа са, малкият не иска да излезе от водата, а вече посинял от студ. Таткото отива да го извади и то като писва:
"Махни се, махни се! Аз не те познавам! Кой си ти? Пусни ме! Помооооооощ - отвличаааат ме!!!!!!"   Shocked Shocked Shocked

Момиченцето на наши приятели (3г.) - таткото я карал на ДГ с колата на път за работа, а смяната му започвала с 1 час по-късно.
Един ден леличката в градината я попитала:
- Вики, всички деца идват на време сутрин, ти защо всеки път закъсняваш?
- Защото съм красавица  Crossing Arms !

# 194
Наш приятел закарва сина си до детската оставя го и се връща да вземе голямата си дъщеря и да я закара на училище и познайте кой вижда пред вратата а апартамента си сина си. Пита го баща му защо си тук бе Божи ми госпожата ми се скара и аз реших да си тръгна.  Детето е предучилищна група.   

Общи условия

Активация на акаунт