Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 254
  • 941
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Сладурки, здравейте. Мъча се да наваксам с темата и още чета от неделя. И тъй изведнъж се сетих, че като е 29-то число, значи трябва да черпя. В случая - девет месеца с Дюкан.  Hug

# 676
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПРОСТЕТЕ ЗА ОГРОМНИТЕ БУКВИ Heart Eyes
САМО ПОСЛЕДЕН ВЪПРОС.
СУТРИН АКО ИЗЯМ ТРИЦИТЕ,ПОВЕЧЕ ПРЕЗ ДЕНЯ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЯМ ЗАЩОТО СЪМ СИ ИЗЧЕРПАЛА ЛИМИТА НАЛИ?
Е ПО НАТАТЪК МОГА ДА ЯМ МЕСОТО ИЛИ РИБАТА,ШУНКИТЕ И Т.Н
А КАКВО ЛЕКИЧКО ХАПВАТЕ ЗА ВЕЧЕРЯ...ПРЕЗ УДАРНИЯТ?

БЛАГОДАРЯ НА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ МОМИЧЕТА,ЧЕ МИ ОТГОВОРИХА  bouquet Hug

# 677
Ако изядеш 3 с.л. трици за закуска- да, изчерпан е  лимита. Така или иначе добре е да се ядат до обяд. Иначе лека вечеря... де да знам, аз винаги съм яла обилно на вечеря Embarassed , ама се сещам за рибка. Тя май е най- лек вариант... Но разгледай в блога рецептите. Много са и все ще се вдъхновиш от нещо. Там има и секция с често задавани въпроси, която също е полезна Grinning

# 678
БЛАГОДАРЯ ПОЛИ,ЩЕ РАЗГЛЕДАМ.
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ПРЕЗ УДАРНИЯТ КАТО НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ЗЕЛЕНЧУКЪТ,КАКВО СЛАГАТЕ ЗА ГАРНИТУРА НА РИБАТА,ПИЛЕТО...ИЛИ ДРУГИТЕ МЕСА?

# 679
Сладурки, здравейте. Мъча се да наваксам с темата и още чета от неделя. И тъй изведнъж се сетих, че като е 29-то число, значи трябва да черпя. В случая - девет месеца с Дюкан.  Hug
Аз пък се предадох. Не мога да наваксам три седмици, че и преди това. Затова се пльокнах неинформирана.  Grinning
Честити девет режимни месеца! Изглеждаш прекрасно. Едни маратонки с раница и минаваш за гимназистка.   bouquet

Цял ден си мисля за Славка, ама никъде не я споменах и тя няма как да разбере.  Blush Славееееее  Hug

Мама миа, не слагаме. Понякога аз лично хапвам пържолите с ескуиза и зелен чесън. Или готвя месото (има мн. рецепти), но в протеиновите дни нямаш голям гарнитурен избор. То, като ти се свие стомахът, няма и да имаш място за гарнитура.  Simple Smile

Аспазия, честито! Пожелавам ти все така щастлива да бъдеш!   bouquet

Може ли някоя добра дюканска душа да ми изпрати ЛС с инфо до къде сме със срещата през юли? По някаква случайност се вместих в сроковете за плащане, но преди и след това нищо не съм чела.
И, ако някой от Варна ще се придвижва с автобус до Ст. Загора, да знае, че планът ни е от Ст. Загора да се отправим към Каварна и ще можем да завозим двама-трима души.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 16:26 от Abrakadabra

# 680
  • Пловдив
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ПРЕЗ УДАРНИЯТ КАТО НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ЗЕЛЕНЧУКЪТ,КАКВО СЛАГАТЕ ЗА ГАРНИТУРА НА РИБАТА,ПИЛЕТО...ИЛИ ДРУГИТЕ МЕСА?
Ами ще запомниш, че си изяла доста гарнитурки и сега затова си на диета Twisted Evil Wink

mamma_mia, нищо не слагам за гарниране, но за сметка на това станах виртуозна в сосове с кисело мляко и онзи, който Дюкан споменава  -  с горчицата, парафиновото масло и минерална вода и оцет. Увеличих подправките, дори понякога слагам и малко кайенски пипер, който ме кара да наблягам повечко на айряна или минералната вода. Между другото лютото ми е любим вкус и в умерено количество може да се ползва и при Дюкан, според мен.

аз закусвам или едно варено яйце или около 100гр кисело мляко което е 0%(напълно обезмаслено) добре ли е това или трябва да променя нещо?

andi4ara, вкарай си и тричавата палачинка или поне трици в кислеото мляко, че може не в началото, но после така ще се задръстиш, че в WC ще ти иде да ревещ като хималайска мечка  Blush (извинявай, но нарочно търсех много живописно сравнение)...Наиситна триците трябва да се приемат и то до обяд).

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 16:12 от Наирянка

# 681
Здравейте Дюкянки! Аз отново имам въпрос ,но както споменах книгата все още не сам чела (чакам да ми я пратят) но за сега мисля че сабирам много информация от темите за които поздравления Hug,страхотни са.Знам че закуската е задължителна , аз до скоро бях скарана с нея и сега те парва се уча да закусвам, но както и да е.Въпроса ми е аз закусвам или едно варено яйце или около 100гр кисело мляко което е 0%(напълно обезмаслено) добре ли е това или трябва да променя нещо?

# 682
  • my own world....
И аз често закусвам 1 яйце....пък свалям....когато си гладна тогава яж....но гледай да са минимум 3 яденета за деня - бе въобще както казва Мечо Пух "Колкото повече - толкова повече".

# 683
  • Пловдив
Добре дошли на новите момичета!   bouquet
Ще ви помоля все пак преди да зададете въпросите си да прочетете поне първата страница към темата, там има много отговори. Желателно е да прочетете и поне темата, в която се пише в момента, за да не се задава един и същ въпрос на всяка страница. И още нещо - има опция "редактирай" - ползвайте я, не е необходимо да се пишат пост след пост. И без това темата се пълни прекалено бързо, да не я пълним и излишно.
Дори

Андичара, тази закуска е доста малко като количество, поувеличи я.  Peace

# 684
Здравейте и от мен  Hug
Влизам набързо, да Ви поздравя
Клер, да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquet
Дори, честита месечинка  Heart Eyes
Татянка, честит празник!  Hug
Аспазия, изглеждаш, много влюбена  Hug
Марини, честита годишнина! Дълги години щастие и разбирателство   bouquet
Вещи, Сън, Мишле, Ори, Перличка, Пиле, Насти, Гуди, Елена, Ривела и цялото Дюканско войнство  Hug

# 685
Здравейте мацки и честити минуси на всички newsm03 Възхищавам се на всички ви и се надявам и аз да имам тази воля и да спазвам всичко стриктно и разбира се резултатите да дойдат по-скоро,че вече хич не се чувствам добре с тези килца  Embarassed
eti_88 виждам,че и на теб днес ти е първи ден,както и на мен.Колко време мислиш да изкараш на ударния режим,защото аз се чудя. newsm78

# 686
Привет отново,
Искам да попитам охлювите разрешени ли са през П и ПЗ. мерси за отговора предварително .

# 687
  • София
Христос воскресе!

Включвам се със закъснение, но тичах по автомобилни проблеми цял ден.
Докладвам: +1,4 признавам си за празниците. Днес от сутринта съм ПЗ + като в трета фаза. Утре - П. Надявам се да се махнат гадовете. Е-е-е, нямаше как да се откажа от домашно приготвените вкуснотии на мама и свеки. Но няма страшно ще се справя.

Честито на всички с минуси. Направо не мога да ви се нарадвам колко сте стриктни. Браво! Hug
За всеки случай да питам, ако ми се опънат тези 1,4 кг към втора или към трета фаза да се върна за малко?

# 688
Христос воскресе, мили дами:)
Аз не съм писала отдавна,че ходихме за празниците при свекитата.
Момичета, изумена съм  - през празниците си хапвах от всичко - козунаци, шоколади(тези от първа и втора фаза да не четат Wink), доста гали си направих и  резултата е  ... -0,6 кг . Тази сутрин отново съм 57,9 колкото бях в началото на трета фаза .Ура.
Не знам как да го обясня но е факт:)
Успех на всички с режима, да не се отказват и наистина си заслужава.

# 689
GrinningЗдравейте на вси4ки и огромно благодаря  bouquet на Polly-Wolly и Нинарянка.А някой ми каза 4е не е добър момент да започвам диетата заради кандидатстудентските изпити,това че съм под стрес ли имате предвид защото наистина и с нервите нещо не съм в ред.Дано се справя но ако и вие сте на мнение 4е прекално ще ми дойде ще се съглася с вас.ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАИСТИНА ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ОТЗИВ4ИВОСТТА. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт