Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 247
  • 941
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Здравейте красавици! newsm51

Лени,Цоци, честити ви месечинки! Успех и занапред Hug  Peace
Наирянка, много добре изглеждаш.  smile3501. За спорта сме на едно мнение Laughing. Понеже пък на мен кючека ми е в кръвта, аз се спрях на латино танците.  Laughing
Марини, честита годишнина! Желая ви дълги години семейно щастие.   bouquet
Клер, да ти е жива и здрава малката принцеса. Пожелавам и едно щастливо детство и много да ви радва.
Татянка да ти е жив и здрав рожденика! Много късмет и готини гаджета му пожелавам!  smile3525 . Стискам палци за турнира .  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Цвете12 щом си решила, че можеш да ги спреш давай смело. Аз също съм гадна пушкиня ( така ми вика на една приятелка щерката  Laughing ), но още не мога да се реша да ги спра.
Аспазия , много лъчезарна и красива булка си. Много семейно щастие ви пожелавам.
бамбитооо , стискам палци да се оправиш бързичко.
Орелия Hug

И на всички, които съм пропуснала  newsm51 . Добре дошли и успех на новите попълнения.

Аз днес съм + 500 гр Sad . Но чакам и МЦ , та затова сигурно.

Лек и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 661
Благодаря милички!  bouquetИстината е 4е нямах мн време да про4ета вси4ко тъй като се готвя и за кандидатстудентски изпити,а и имам да взимам още 10 за 13 клас и малко полудявам. #Cussing outОт днес и аз съм една от вас запо4вам удърния режим. Hug
абе между др как да си вмъкна линийка и аз-извинете ама още сън мна вие с опциите. Confused

# 662
Здравейте момичета,
Приемате ли нови членове?
Аз започвам от днес на 86кг. Искам да стана поне 66кг.

# 663
  • Пловдив
Ети_88, браво момиче!
Може би още нямаш 20, а си мама и ученичка едновременно....с амбиция за студентка! Браво, наистина се възхищавам на такива хора!  bouquet

denit , Добре си дошла в центъра за преобразяване на Дюканките   bouquet

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 14:54 от Наирянка

# 664

абе между др как да си вмъкна линийка и аз-извинете ама още сън мна вие с опциите. Confused

Добре дошла.   bouquet
Кликваш на линийката, която ти харесва (от тези в нашите подписи). Там си я "настройваш" според твойте данни. Когато е готова, ти се изписва код, който да копираш. Копираш го. Отиваш в твоя си профил, след това вляво при списъка с опции избираш отново профил. Има поле за подпис. В те това поле пействаш кода, който по- рано изкопира. И те така.....
За гимнастиката- Пилатес, каланетика. Те са много лежерни. Но поизчакай 
Иначе намери време да попрочетеш на първа страница препратките. Така без четене няма да стане Peace

А между другото ето тук е обяснено повече от прекрасно как става: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Успех Grinning

# 665
Здрасти, denit! Добре дошла! Почти с еднакви цели сме  Peace

# 666
  • Бургас
Ети,мисля че не си избрала най-подходящия момент.....нека ти минат изпитите поне..

# 667
ЗДРАВЕЙТЕ,
БИХТЕ ЛИ БИЛИ ТАКА ДОБРИ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВО ЯДЕТЕ НА ЗАКУСКА?
ПРОСТО НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДА ЗАКУСВАМ ПИЛЕ ИЛИ РИБА....
МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА!!!
ПЪК И УДАРНИЯТ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВЯ 10 ДНИ Sick
НЕ ЯМ И ЯЙЦА,ЗАЩОТО ПОВРЪЩАМ ОТ ТЯХ И ИМАМ СТОМАШНИ БОЛКИ.
ПРОСТЕТЕ ,ЧЕ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ,НО НЕЩО МИ Е РАЗВАЛЕНА КЛАВИАТУРАТА. Heart Eyes

# 668
Много ви благодаря за приема! Надявам се този път да успея!

# 669
ЗДРАВЕЙТЕ,
ПРОСТО НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ДА ЗАКУСВАМ ПИЛЕ ИЛИ РИБА....
МНОГО ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРНА!!!
ПЪК И УДАРНИЯТ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВЯ 10 ДНИ Sick

ПРОСТЕТЕ ,ЧЕ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ,НО НЕЩО МИ Е РАЗВАЛЕНА КЛАВИАТУРАТА. Heart Eyes

Не мисля, че някой тук закусва това. Виж на 1-ва страница блога с рецептите, има страхотни неща- палачинки, бухти, кексчета. Успех!!!

Един съвет- не пиши с големи букви, това значи, че крещиш.

# 670
ЗДРАВЕЙТЕ,

Дюканско кексче на MW- рецепта на Джини. Има го ето тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/ , както и много други рецепти. Палачинката е не по- лош вариант Peace

# 671
НЕ ИСКАМ ДА КРЕЩЯ Heart Eyes
КАТО СЕ ВЪРНЕ МЪЖЪТ МИ ЩЕ ГО ОПРАВИ.
НЕ МОГА ДА ПРИГОТВЯМ КЕКСЧЕТА,ЗАЩОТО ПРАВЯ НА БЕБЕТО И МИ ОТНЕМА ВРЕМЕ.
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЗАКУСВА КИСЕЛО МЛЯКО 1 КОФ.+НЕЩО ДРУГО?
И КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ДРУГОТО НЕЩО?
МЕРСИ

# 672
Трици Mr. Green
А про по кексчето отнема около 4 мин. правене и 5 мин. в MW, но ти си знаеш Peace

# 673
Напълни ми душата.

Я, Хали-гали влязла в трета! Честито!   bouquet А баща ти може да си е замълчал от такт - да не те засегне, ако ти си се притеснявала. Защото той всякаква те обича, ама знае ли човекът дали ти се говори за това...   Hug
Наирянка, браво, момиче! Браво!   bouquet
Зорика, в какво ти се изразява алергията?
Вики, възможно е. При всеки е различно. На мен също ми закъснява.
Ели  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Клер, да ти е жива и здрава дъщеричката!
Татянка, и на теб честит празник!
Ели Карагьозова, къде изчезна? Как си?
Денит, добре дошла и успех!   bouquet
Мама миа, най-често закусвам кисело или прясно мляко с триците и канела. В почивните дни палачинки (но с прясно мляко, за да ги навивам) или гофрети с крем сирене.
Милена Михайлова, не мисли за това. Обикновено те забелязват след 10 свалени кг. А мен един познат ме забеляза едва на 21-вия. Но и това си имаше положителна страна - два дни не спря да ми повтаря колко съм се разхубавила, подмладила, какъв бил щастлив мъжът ми, давал ли ме...  Joy По-важното е как се чувстваш ти - дали си свежа, лека, усмихната и пълна с енергия.  Peace

Кри, Фоли, Бачи, Цвети, Сън, Мишле, Мише, Геци, Ори, Мамс, Дори, Креми, Пилито, Пиглет,  Джедира и всички, които пропускам от въглехидратен глад  Hug  Hug

Момичета, вчера се наврях в дънките на 14 годишния си племенник. И ми бяха широки на кръста.  newsm44

# 674
  • у дома с любимите си хора
ХЕ-хо!
Привет и от мен! ОТНОВО! Не че съм спирала да ви чета,ама не пиша/и аз не знам защо/.

Да се похваля - свалила съм 11,5 кг.И днес получих първата си похвала от странични хора.И все още си кърмя и дечко наддава.Странното е,че откакто съм на Дюкан кърмата ми рязко се увеличи.

За закуска аз си ям едно и също и хич не ми омръзва-кисело мляко Верея с 2 с.л. трици,чай /300мл/ и чаша кафе с обезмаслено мляко.

Айде бай засега!

Общи условия

Активация на акаунт