Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 235
  • 941
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
На мен също ми влияе на месечния цикъл...изгуби се някъде по трасето...за 3 месеца на диетата ми дойде само веднъж..това също ме кара да се притеснявам от продължително прилагане на диетата. Confused
Момичета ме успокояват, ама само аз си зная..аз още не съм раждала и това го отлагам за след една година, ама да не ми испорти диетата всички планове..

# 646
  • София
ЗДравейте дами!
Христос Воскресе!Да сте живи и здрави!  Heart Eyes
Не съм ви изоставила, следя ви тайно  Mr. Green
Вещи, запълнена ти е кутията и не мога да ти пусна лично  Mr. Green Би ли я опразнила  Praynig
На всички ви честити празници, честити свалени грамове и килограми!
Желая ви лека и спорна седмица и весели и спокойни предстоящи почивни дни   bouquet  Hug

# 647
Добър ден дами,

Кантара пак показва 66.5кг., няма пък да си сменя линийката докъто не видя 66........... Crossing Arms

Фен Сега видях въпроса ти към мен,не отначало бях на 5/5 но се изморих честно казано и след като при мен 4/3 не се получи и задържах близо месец,реших да пробвам с 1/1 и кантара се размърда леко.......... Mr. Green Това ми е втора седмица на тази схема и съм почти -2кг.,та затова казах,че съм доволна....... Heart Eyes

aspasia Чудесни снимки,прекрасна сватба,хубава булка......Честито!  bouquet

Марини Честита годишнина,все така да се обичкате!  bouquet

Аби
Страшно се радвам да те видя,що сълзи пролях за тебе.......... Heart EyesИ аз съм запънала на тия 66.5кг. ама не се давам......... Stop

kler
Честита ти рожденничка,много хубаво детенце.........пу пу.....да ви е живо и здраво!  bouquet

Вчера пробвах дънките ,които носих преди режима,мале те са просто ОГРОМНИ.... Shocked,мъжа ми иска да ме снима.....и да съм направила колаж със снимките..... Thinkingможе и да го направя......... Whistling

# 648
Привет! Доволна съм от себе си- за 1 седмица -1кг   Party

# 649
Здравейте мили Дюканки! Hug

# 650
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Здравейте и от мен мили момичета, радвам се, че май почти всички са устояли на изкушенията. Аз също си бях стриктна, дори бях през цялото време на П , но нищо не успя да ме изкуши, даже по-малко яйца ядох от обикновено и днес има радост -1. А да ви се похваля, боядисах яйцата с естествени бои, много съм доволна, довечера може да сложа снимки.

Успешен ден на всички и много усмивки!

Наирянка, страхотна промяна, за пореден път се убеждавам, че режима подмладява.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 14:13 от Пираня

# 651
Здравейте момичета!! newsm51

Днес ми е много слънчев ден, синчето ми става на 14 newsm10

Утре пък правя 3 месеца с режима, и ще се опитам да сложа снимки. Не знам дали ще успея, че пътуваме за Холандия за 5 дни, но ако не живот и здраве другия понеделник като се върнем. Бридж турнир ще играем, така че да стискате палци newsm17
Равносметката е 11 кг, с 12 килограм в тенденция, който ми лази по нервичките..... af
Но от тук нататък съм под границата която Дюкан дава с калкулатора и ще бъде голям зор.. Banghead
Наирянка, страхотна промяна smile3501
Цвете12 ще успееш с цигарите, сигурна съм, аз ги отказах преди година, е не ми беше леко, но успявам. Да не говорим че волята се калява и сега за спазването на режима ми беше по-лесно, виках си през цялото време: Тия пусти цигари отказа!! Браво, сега бирите и наденичките не можеш ли да пребориш? Толкова е лесно!!. Успех още ведъж fingerscrossed
Клер, да ти е жива и здрава дъщеричката.
Бомбе, как върви при теб, мислех че си се отказала newsm53
Лени, smile3501 браво

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 14:02 от tatianka

# 652
Благодаря ви момичета!

Радва се че ви има ! Вече съм - 5 кго, бавно но славно !

# 653
здравейте,благодаря за насоките вещи,аз като новак още не мога да се справям добре,исках да си прика4а смимка да ме видите но пак не успях от днес и аз запо4вам удърния режим на колко дена да го пазя щом искам да сваля 20 кила newsm78
аааааааааааа и как да си сложа и аз линийка,4е тъкмо стигна до някъде и моят беб4о ме разсейва Rolling Eyes

# 654
  • Пловдив
Ети, кърмиш ли? Ако кърмиш - 3.та олекотена фаза!

# 655
Здравейте и от мен!Покрай вас се запалих по тази диета и си купих книгата.Почнах от днес и ще видя какво ще стане.Дано да има ефект.

# 656
благодаря за бързата реакция,прекрасни сте!НЕ,НЕ КЪРМЯ.а и друг въпрос като съм секцио какъв спорт предлагате newsm78 Blush Rolling Eyes

# 657
Моята приятелка е секцио и ходим заедно на аеробика, ама не натоварваща, т.е. скачане до припадък, ами нещо средно между йога, пилатес и модерни танци.  Peace

# 658
  • Пловдив
Ако прочетете 1-2 теми назад ще видите че отново сме цитирали Дюкан - по време на 1 и 2 фаза не се спортува. Е, ако спортувате редовно може да си продължите, ако не ви е изморително, но в никакъв случай не започвайте по време на ударната или в началото на втората фаза.

# 659
  • Пловдив
Наирянка, страхотна промяна, за пореден път се убеждавам, че режима подмладява.

Пираня, много си права. Ефекта е такъв защото промяната идва и отвътре.  bombs   Laughing LaughingИзпитвам невероятен прилив на енергия. Пътувах само с таксита или с кола, а ходенето пеша из града ми беше адски уморително..особено след работа се чувствах изцедена и докато стигна пеш до вкъщи (2км) ми се завиваше свят и започваха да ми бучат ушите...сега след работа имам енергия да обиколя половин Варна Simple Smile че и да танцувам Simple Smile newsm68

Не зная, чувствам, че искам да благодаря на някого за нещо. сигурно сте го изпитвали. В момент когато победиш нещо или себе си се чувстваш като че ли си спечелил "Оскар" за главна роля.
Така че....започвам да си пиша благодарствената реч и когато стигна края на 3-та фаза на диетата, ако все още го има форума и клуба че я публикувам...Така де..всяка реч си иска публиката  newsm63

Общи условия

Активация на акаунт