Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 231
  • 941
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Мдааа, вече съм много доволна от Дюкан, а и без съмнение всички отбелязват резултата. newsm44 newsm68 Само от едно се притеснявам...аз съм във 2-ра фаза вече 3 месеца и за това време организма се лишава от доста неща...мога ли да съм още 4 месеца (примерно) без почивка? или трябва да си изкарам 3-та и 4-та..да почивам и пак да продължа докато стигна исканите 85?? newsm78

Помня, че четох в книгата, че това е диета, която се спазва веднъж в живота и не ми стана ясно дали моаг да минавам от 4-та пак в 1-ва фаза колкото пъти си искам. Ако някоя ветеранка има идея нека ми отговори, плийз! smile3525

# 631
  • София
Здравейте Simple Smile
Аспазия, чудесна булка си и младежа с фракчето е много сладък   bouquet
НаирянкаРазликата се вижда с просто Очо, и блузката е супер - браво   bouquet - пожелавам ти бързо сваляне на оставащите килца, и в все по-малки блузки да се снимкаШ   bouquet
МариниМного празници , много нещоУ Laughing, много ти сладък адашко, бреее, пу-пу Hug да сте много щастливи дълги години с половинката!
АбиРадвам се, че се появи  Hug
Ей, викащата дружинааа Heart Eyes и на всички много Hug, че май прекалих Blush
На новите, добре дошли и успех в режима, прочетете 1ва страничка, обмислете добре дали това е вашия режим и ако да - пълен напред!
Вещи, много ти благодаря за корекцията  Heart Eyes
Много ми харесва тази трета фаза Embarassed, вече 4ти ден и няма +.Засега само плод въведох, и постепенно нишестени - гала - чак другата седмица, че си я взех за тази Embarassed
Лек и режимен ден  Simple Smile
п.п.Наирянка, аз разбирам режима във всичките му фази - може един-два пъти.Някои момичета са минавали и минават временно от 3та, във втора,за да досвалят...Не знам доколко е добре това обаче.А тук има хора, които са изкарали и година на режима, но не съм чела за оплаквания, заради липсата на витамини.Надявам се, пиеш някакви допълнителни добавки - витамини, рибено масло, калмацин...

# 632
Здравейте!

Включвам се тук. Преди два дни прочетох книгата и съм очарована.
Вчера ми беше първи ден.

Добре дошла Hug,а би ли подала повече информация ,колко килограма имаш за смъкване Simple Smile
Ори,Вещи,Фоли,Перле,Славе,Насти,: Piglet__,Сънчооо,Пиле Hug Hug Hug

# 633
  • Пловдив
Наирянка, аз съм вече във втора фаза повече от 14 месеца. Минах в трета по Коледа и Нова година (дано не ви омръзна да го четете) и сега за 10 дена, не защото смятам, че ми липсва нещо, а защото съм човек и наистина ми е много времето с ограничения.

# 634
  • Пловдив
Благодаря ти, Вещи!  bouquet

Аз вече започнах леки занимания. Да кажа опита си, ако случайно има тук няке момиче, което е в тая тежка категория дето винаги е била дебеличка и никога не е обичала физическите натоварвания и само като чуе фитнес е настръхвала....Зная си,ч е с фитнес никога няма да се занимавам, нито ще ходя да бягам в парка, още ми е рано да се мятам на колелото, но открих това, което ме кара да се радвам на движението.

Изтеглих си няколко видео урока за ориенталски танци и такава кючекчийка съм станала и такава мускулна треска имам 3-ти ден, че едва се навеждам, но пък като пусна уроците и ме увлича и не чувствам умора. Апропо, чалга не слушам и на кчюеци не се люшкам в заведения..щото такива заведения не посещавам...Но ориенталския танц е изкуство...и е много, много женствен...Опитайте!

# 635
наирянка, нямам думи, обикновено не пиша но след като погледнах снимките реших да те поздравя. не се отказвай, последвай съвета на вещи, изглеждаш прекрасно сега, а какво остава да си достигнеш целта!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

добре си решила без фитнес и бягане.......ще си скапеш ставите, достигни си целта пък тогава ще решаваш, то желанието само ще си доиде(поне так беше при мен). а това което правиш аз поне мисля че е ок засега.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 12:25 от дива коза

# 636
  • Бургас
Наирянка,прекрасна си!Чудесни резултати си постигнала!  smile3501
Дива коза,а ти защо не пишеш?  Wink

# 637
ами защото Embarassed .............няма какво да кажа, просто ми харесва да ви четя и да ви се радвам.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 638
  • Пловдив
Честно, изчервих се..много сте мили и сте една от причините да успея. Благодаря на всички ви!  bouquet

# 639
Здравейте,

губех се защото моето слънчице стана на 1 г., режима продължава ето ви снимки :
http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/58#270

# 640
  • Пловдив
kler , да ти е жива и здрава принцесата и много радост да се лее в дома ви заради нея и в бъдеще!

# 641
Нарианка, няма смисъл да се бъхташ по фитнес, бягане и други тежки упражнения. Много хитро си го решила с кючека. Аз се записах на аеробика за да се стегна, много съм доволна.
Да се оплача - получих алергия от яйцата, пък не съм яла толкова много.
Стискам палци на всички, за лятото да влезем във форма.

# 642
Лени, честити два месеца! Hug Peace
Цоци, честити и на теб! Не се стряскай от това нереаличстично кило! Hug
Наирянка, просто поразително, браво, впечатлена съм! Продължавай в същия дух!  bouquet
Клер, да ти е жива и здрава щерката!  party006 Ти изглеждаш много добре, лъчезарна си! Peace
Марини, честита годишнина!  loveuuu
Ривела Heart Eyes
Пилееее  Kiss
Аби Hug
Пиглет, Милена Михайлова thumbsup

# 643
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Клер, да ти е жива и здрава дъщеричката и много радост да ви носи!
 Наирянка, разликата ти е очевадна, браво, а и добре си го решила това с кючека!

# 644
Здравейте момичета. Аз малко задържам килцата днес, ама това според книгата е нормално за първите дни на ПЗ. Иначе най-накрая открих овесените трици.

Въпросче: Възможно ли е режимът да влияе на месечния цикъл, защото доста закъснявам, а нямам съмнения относно други обстоятелства.  Thinking

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 13:14 от VickyL

Общи условия

Активация на акаунт