Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 222
  • 941
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Аспазия, прекрасна си  Hug Много щастие и любов!   bouquet

# 616
  • Universe
Добър ден и от мен!!!

Почерпка по случай 2 месеца с плана "Протал"                                               
                    - рекапитулация -   минус 9 кг !!!

# 617
Мерси, момичета!
Кри, предадох поздравите на Сноучето!!!
Наистина не чакчвам от както си постигнах целта. Може да отслабна още малко, но не ми е толкова належащо. Хубавото е, че веднага щом започна Дюкан и свалям до 7 дена, което е много добре.
Стискам палци на всички, които сега започват да се борят с килограмите - в правилния форум сте!!!
Много целувки и до скорошна среща в София!

# 618
ЦОЦИ АЗ КАТО ЯМ НЕЩО СОЛЕНО ВЕДНАГА МИ СЕ НАДУВАТ ПРЪСТИТЕ ТА ЧАК НЕ МОГА ДА ГИ СГЪНА.НАЙ-ВЕРОЯТНО ОРГАНИЗМЪТ МИ СВИКНА НА БЕЗСОЛНО И ТОВА МУ Е ПО-ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЩОМ РЕАГИРА ТАКА.НЕ СЪМ ДОКТОР АМА ЗНАМ ЧЕ ОТ ЗАДЪРЖАНЕ НА ТЕЧНОСТИ МОЖЕ ДА ВДИГНЕШ КРЪВНО.АЗ НАВРЕМЕТО ТАКА ПИХ ФУРАНТРИЛ.А ГЛАВАТА ЩЕШЕ ДА МЕ ПРЪСНЕ.И МАХНИ ВСИЧКО КОНСЕРВИРАНО.

РИВЕЛКА И АЗ ТА ОБИЧАМ!

ЛЕНИ ЧЕСТИТО!ДРУГИЯТ МЕСЕЦ ОЩЕ ТОЛКОВА!

# 619

Аспасия, дано да си винаги така засмяна и много, много щастлива! Не е за вярване, но аз вече съм виждала твои снимки - показа ми ги моя приятелка, която искаше да се похвали, колко хубава прическа ти е направила -  Shocked не е за вярване, колко е малък света!  Laughing

Наистина не е за вярване, но така си е. Прическата ми стана супер!!! А сега да видиш как ме е подстригала - като нов човек съм. Роси е голяма работа!!!

# 620
Оооо, Дюканкиииии Heart Eyes Hug Христос воскресе Hug

Ходихме до гръцко за празниците, скъсахме се от иеденье и пиьене, а най-странното, че не съм мръднала Whistling

# 621
  • Пловдив
Момичета, толкова съм радостна..Влязох в блуза, която ми подариха преди една година и ми беше толкова малка, че дори не можех да си представя как ще ми стои..Веднааг се изтипосах в албума "Преди и сега" с нея Simple Smile

# 622
Ла Бомба  bowuu
lenny_pld  Hugчестито двумесечие
  bouquet  bouquet  bouquet
Наирянка smile3501

# 623
  • София
Честит празник, дами!
Желая ви хубави великденски и гергьовденски празници!
Поздравявам всички които са устояли на вкусните трапези...И аз съм от тях  Laughing .Опитах само две-три миниатюрни парченца агнешко.Козунаци - никакви.Удължих с един ден ПЗ,но мисля,че имам намаление днес.Утре, ще се премеря на  електронния ми кантар и ще мога да кажа със сигурност.Щастлива съм,защото като си спомня предишни години,след празниците колко кг качвах и колко виновна се чувствах...
Целувки и прегръдки от мен  Hug !

# 624
Здравейте момичета   bouquet Хрисос Воскресе  Praynig
Пожелавам ви хубави и отслабващи почивни дни   bouquet

# 625
Добър ден и от мен! Hug
Аспазия ,страхотна булка си. Hug
Ори,ще паднат душко.Ти нали си режимна страшно няма. Hug
Наирянка,браво! smile3501Ти се топиш с всеки изминал ден. Hug
Марини,честито!Много сте сладки на снимките.  love001
Лени,честита месечинка!  bouquet
Славке,Насти,Ривела,Вещи,Татит,Нелина,Нели,Фоли,Сънче,Цоци,Амери,Доре,Катета,Халеева,Бубе,Мамс,Пиле,Духи,Играчка,и
всички знайни и незнайни Дюканки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
П.П.Аз съм 2кг. плюс. EmbarassedЩе ги преборя.Отпускането е безпощадно-не го правете! Peace
Весел ден!

# 626

Добър ви ден,добри хора!  Борбата продължава , отказване няма. Все още чакам някои да забележи,че съм свалила .

Явно 7-8 кг. разлика не се забелязва лесно или другите се взират само в себе си  Wink. Странното е ,че когато напълняваш всички

виждат и ти го казват Sad Приятен ден от мен! Grinning Hug Hug Hug

# 627
Здравейте!

Включвам се тук. Преди два дни прочетох книгата и съм очарована.
Вчера ми беше първи ден.

# 628
Здравейте,момичета! Hug
lenny__pld- smile3501за постигнатото.Малко ти остава до целта/и не я  променяй вече Naughty/
Цоци-Честити ти два месеца с Дюкан newsm51Покачването ти сигурно е от солената телешка пастърма Naughty
Марини-Чистито ти рожденик smile3510 на патерица.Много сте сладки и двамата.А днес спокойно може да си направиш гала/заслужаваш го/-Честита годишнина  newsm51Много любов и разбирателство ви желая.
Цвете 12-И аз замислям да ги откажа цигарите,че пуша вече по кутия на ден Embarassed
Аспазия-Много хубави снимки.Успех в задържането newsm10
Вещи-Много кофти ситуация,но все пак е майка ти-прости и.Надявам се,че това не се е отразило на настроението ти по празниците.Все пак имаш нашата подкрепа -за търпението и постоянството newsm51 newsm51 newsm51
Хайде и аз да се отчета-след гала обяда в неделя и ПЗ вчера днес съм си отново 67кг.
Кри,Наирянка,Ривела,Абракадабра- Hug
Приятен и отслабващ ден  love001

# 629
Добро утро мили дюкеси Hug,

Аспасия много красива булка си. Очарована сам.
Марини поздрави за годишнината. Останалите много се радвам да ви видя. Аз задържам и ми малко криво, но се надявам да се справя.

Лек и ползотворен ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт