Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 214
  • 941
  •   1
Отговори
# 600
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мерси момичета и аз предположих, че съм прекалила с яйцата, ама покрай Великден. За сега ще си взема някакъв чай и днес ще карам без яйца и ако не ми мине утре ще се обадя на докторицата, ама не ми се ще защото 100% ще каже да спра режима, пък аз не ща.

aspasia, много красива булка си!
 Добре дошли на новите момичета, леко и безаварийно режимстване!

# 601
Аспазия- Много сте хубави  Heart Eyes Желая Ви щастие.

Марирни да ти е жив и здрав рожденника и много да се гордеете с него. Hug

Аз с минус не мога да се похваля,че чакам МЦ,пьк и бях в ПЗ,та сьвсем кантара ме е отписал тия дни.

# 602
дами, искам да ви споделя че успешно устоях на тези "гадни и отвратителни" козунаци и нямам нито едно прегрешение по великден....

на всичкото отгоре свалих кг и вече съм 4 кг по-малко.... остават ми някакви си 10 кг.... много съм доволна от режима макар че осигуряването на храна си ми е доста трудно а и по празниците съобразяването с околните също... например сега на 1 май съм на едно събиране и понеже съм на 5П няма какво другоо даа ям освен пържолата, а не ми се ще да си нарушавам ритъма.. Simple Smile

аз лично си забелязвам че мерките са ми мръднали, а за околните ми е все тая.... така или иначе като съм била 68кг а стана 55кг ще се забележи колкото и слепи да са около мен...

проблем си ми остава липсата на спорт... защото си мисля че ако спортувам ще се забърза свалянето на кг и няма да се проточва толкова бавно... но за сега това.... надявам се че скоро ще измисля някакъв вариянт за да поспортувам малко ( според мъжа ми трябвало да вървим повече за да сваляме..  hahaha  Joy то ако ставаше само с това...)

# 603
  • София
Добро утро, мили мои!
Не съм, имах преди време подобен проблем с бъбрека. Нещо се опитваше да ме заболи. Пих 2 пъти Но-шпа и няколко дни цейлонски чай за бъбреци Кидни чай - има го в аптеките. Бях решила, ако не се оправя, да ходя на лекар, но неразположението премина за 2 дни май  newsm78 и така и не стигнах до лекари. Имах чуството, че бях понастинала, но така и не разбрах какво беше. Най-добре е наистина да отидеш на лекар и да су пуснеш изследвания на урина. Да не вземеш да пиеш прекалено много вода, повече от 2 л., да не предизвикаш някоя криза с воден удар. Peace
Славе, мерси за кафенцето  Hug
Аспазия  Hug спомни си за нас най-накрая  Laughing Много красива булка си била   bouquet  bouquet  bouquet Изглеждаш страхотно, а вече колко време задържаш постигнатото - браво! smile3501 Да поздравиш Сноу и да се включвате и двете по-честичко, липсвате! Hug
Добре дошли на Емски, Бебси, Буборок   bouquet  bouquet  bouquet Успех, момичета!   bouquet
Млечните - до 800 гр на ден.
Яйцата нямат ограничение, но е хубаво да не се ядат повече от 2 на ден средно, за да не се получи някоя алергия. Peace
Ленено семе - по 1 с. л. сутрин към триците. Peace

# 604
Добро утро и от мен! wavey
Ще ме умори моя кантар, не ще и не ще да мине под 60, показа 60,1 сутринта. Crazy  jumpuu

Аспазия, много хубава булка си Peace
Славе Heart Eyes
Не съм, едва ли е от яйцата, от яйца да те присвие жлъчка, ама бъбреци - не. Консулт с лекар задължително, трудно се определя бъбречната болка, освен ако човек не е имал кризи и преди. Може и от цикъла да е.

Аз този месец май се разминавам с моя... Confused

МИГЛЕНА, може. Всеки ден се ядат триците. А е писано, че трябва да се избегне кис. мл. за да е по-чисто протеинов деня.

Кри Hug

# 605
  • Бургас
Добро утро,дами!  bouquet
Успешен и приятен ден желая на всички!
Аспазия,прекрасна булка си!От теб струи щастие! Честито!  newsm51
Славе,благодаря за кафенцето!
Кри,Орелия  Hug

# 606
  • София
Ори Hug, утре ще покаже, няма къде да ходи  Laughing  babydust7 (не съм Фоли, ама все пак  hahaha)  И аз това съм забелязала - постигна някакво намаление, зарадвам се, а то ми бяга в седващите седмица - десет дни. После пак си се връща и така до следващото намаление. В този смисъл при мен режима не действа стъпаловидно, а спираловидно  Joy
Деница  Hug
Специални поздравления за силата на волята на всички дюканки, устояли на изкушенията по празниците! Не е било лесно, ама сега, като има толкова много следпразнични намаления, се вижда, че си е заслужавало!  smile3501 smile3525 smile3525 smile3525

# 607
Ето ме и днес и пак ще почерпя, ама скромничко, че става много... Годишнинка от сватбата пък ще се празнува днес...
/вчера получих толкова мили поздравления, че днес може и да ме пропуснете...държи си ме от вчера!/
Сега да кажа, че и аз устоях...бях решила да не си променям схемите и вчера ми беше ПЗ! Не хапнах торта или друго, но малко вино пийнах...за здравето на бебо!
Поздрави за всички устояли на многобройните изкушения - така са истинските Дюканки!  bouquet
Сега, понеже от вчерашните снимки няма много подходяща, ще пусна от Великден...скоро не съм ви захранвала със снимки, а и съвсем скоро и ще зачезна за дълго, така че да не ме забравите:
Хубав ден, момичета! Heart Eyes

P.S. Не става с линкове, не знам защо...само така успявам да ги публикувам, така че се извинявам, че заемам повечко място! Confused

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 10:38 от marini

# 608
Поздрави и от мен ...
направих два месеца на Дюкан, но днес не ми е "светъл" ден ...събудих се пак подута пръстите ми са като големи кебабчета, уж се бях се бях зарекла да не стъпвам тези дни на кантара, но не устоях на любопитството и се оказа че съм +1кг

# 609
ДОБРУТРО!И АЗ ЗАДЪРЖАМ И АЗ ЗАДЪРЖАМ.УСПОКОЙТЕ СЕ - АЗ ВЕЧЕ МЕСЕЦ СИ СЕДЯ НА ЕДНИ И СЪЩИ КИЛА.СЕГА УЖ НАБЛИЖАВА МЦ АМА ДАЛИ Е ОТ НЕГО ДАЛИ НЕ ЙЕ...

# 610
  • София
Цоци, вода е. Не яж днес солено, пий вода и утре ще си пак ОК. Peace
Марини  Hug много сте готини с малкия   bouquet И наистина само последната снимка се отваря  Sad

# 611
Марини честита годишнина ,все така да се обичате и уважавате smile3525
Цоци Hug ще го обориш туй кило няма къде да избяга Peace
Мон Hug
v1v1 Hugизбягвай да си купуваш продукти с марина Peace

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 10:37 от rivela

# 612
  • София
Здравейте на всички! За 5 дена ударни съм -2,100 кг. Обичам доктор Дюкан Grinning! За първи път отслабвам без да гладувам и не мога да повярвам, че става Peace. Имам един въпрос като новак:
    Кои рачешки рулца са най-приятни на вкус според вас? (защото тези, които купих са в марината в една кутия и въобще не ми харесват ooooh!)

# 613
rivela  krikri    благодаря за подкрепата ..и аз си мисля че е вода .... но е адски неприятно ...не само показанията на кантара, а и чувството на "подутост" ...чак имам чувството че очите ми са "полузатворени" от подпухналите бузи

# 614
Чук-чук. Помните ли ме? Аз вас - да. И ми липсвате.  Hug

Продължавам да се боря с омагьосания кръг 67-68-67 кг. За новодошлите ще уточня, че преди съм била дълго време с това тегло. Сега организмът ми се е запънал като магаре на мост и не иска да прескочи границата. За да му дам тласък, ще променя туй-онуй и дано се преборя окончателно. След около месец ще споделя дали промяната е дала резултат.

Ще се върна да прочета поне част от тази тема, но междувременно:
Марини, да ти е живо и здраво хлапето и много да те радва! Малко на патерица, но се надявам скоро да ви видим. Охо, ти и днес празнуваш... пожелавам ви романтичен празник и много любов.  Hug
Деатка, за Джови и БГ нищо не се чува още, но на 18 юни ще свирят в Осло. Късметлийка си ти, ей!  Wink
Дружинааа, много ми липсвахте, да знаЙте.  Hug

Спорен ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт