Великденски яйца дузина след дузина боядисва Дюканската дружина - 99 тема

• 42 207
  • 941
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, след този емоционален ден, мога да ви кажа само едно огромно:
Утре повече...
ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА ДРУЖИНАТА! Heart Eyes
Лека нощ,  Hug

# 586
моля моля!пак заповядай с такива хубави поводи!

# 587
  • софия
Takaaaa.Прибрах се ,наработих се и даже ви прочетох. Mr. Green
Благодаря ,Дюкеси за поздравите.  mrstraetz
Сватееее,да ти е жив и здрав ,сладуркото сладък.Да го нацелуваш от тъща му! Hug Hug Hug
Зазу,видях те. smile3521Имаш огромна промяна.Браво,момиче!!! smile3501Продължавай в същия дух.
Аспазия,прекрасна булка си.А джентълмена с фрака е много готин! newsm51
Новичкитеееее,добре дошли,попаднали сте на точното място.Единствено изискване е да прочетете първа страница,няколко пъти,а ако сте по-умни от мен,може и от веднъж да ви стане ясно. newsm78
Днес си купих "Жената днес".Браво ,мацки,прекрасно сте разказали историите си! smile3501
Лека вечер!!! Hug Hug Hug

# 588
Здравейте на всички и честит празник! easter
Надявам се да ме приемете при вас,защото от утре започвам диетата и определено ще имам нужда от подкрепа.Изчетох доста от форумите и виждам, че вие си я давата една на друга.Искам и да ви поздравя за постигнатото smile3501. Прочела съм книгата, но като новобранец имам някои въпроси,на които надявам се ще ми отговорите: Може ли да се дъвчат дъвките Орбит без захар?Ами това е засега...пожелавам приятна вечер

# 589
вече две седмици сам с режима на Дюкан, но някои неща не са ми много ясни.моля ви който знае нека ми отговори на
 - имали ограничения в броя на яйцата на ден
 - а ограничения при киселото и прясно мляко
 - как и по колко да приемам лененото семе

# 590
Привет милички! Hug

Искам само да направя лек запис!  Peace Имам много работа покрай пускането в нета на сайта на детската ни градина, трябва до края на месеца, началото на май да бъде пуснат, а аз нямам никакво време през работно време и трябва в къщи да работя по него, таткото ни заминава на турнир и аз ще съм сама с командосите и кое по-напред ще правя нямам идея.  #Crazy Така, че малко ще липсвам от редиците.  Hug
Добре дошли на новичките, не забравяйте да прочетете първата страничка! Честити минусчета на успелите.
Браво на тези, които не са се изкушили покрай празниците. Моят козунак не стана и така и не го опитаха домучадията, ядохме яйца на глава. Малкия като ги подпука яйцата   easter, докато не ги изпочупи всичките не спря.  Joy

Хайде лека седмица, ох как ви завиждам за майските празници... Blush

# 591
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро  Hug Hug Hug!

Най-сетне в редиците на любимата дружина!

Така ми липсвахте - голяма атака беше тия дни  Crazy. Ама хапни от туй, хапни от онуй........тц тц тц! Но  Naughty Не! Нито една грешчица и ........ минусче след Великден!  newsm44

Прегръщам всички и отивам да чета, че колко съм изпунсалаааааааа!  ooooh!

Аспасия, дано да си винаги така засмяна и много, много щастлива! Не е за вярване, но аз вече съм виждала твои снимки - показа ми ги моя приятелка, която искаше да се похвали, колко хубава прическа ти е направила -  Shocked не е за вярване, колко е малък света!  Laughing

Айде, целувки от мен и до скооооооороооооооо   love001

# 592
Добро утро, момичета!
marini, с малко закъснение - честит рожденик! Да ти е жив и здрав, усмихнат и игрив!  Tada

aspasia, много лъчезарна булка си   bouquet

Mama Vessi, успех със сайта, да ни покажеш резултата после  newsm10

И накрая да се похваля, че имам дългочакано намаление и килограмите са вече 62! Приближавам се славно към целта (още само някакви си 7 килограма  Laughing).

Лек ден на всички! 

# 593
Добро утро на всички!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
С огромно възхщение ви четох тези дни, но не съм писала! Аз спрях този режим поради здравословни причини Sad Мислех си, че да ми се вие свят от време на време и да се чувствм отпаднала е нормално. Както четох и други момичета са имали тези проблеми. Но тези дни ми се наложи да посетя спешното и се оказа, че за мен най-удачния начин за отслабване е много спорт и по-малко ограничения. Защото на мен ми е почти невъзможно да спортувам, особено в дните на П. Не пиша всичко това, за да откажа някой от режима В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. При мен се оказа, че има доста обстоятелства, които го възпрепятстват. Някои от тях са и гинекологични. Само не ме карайте да коментирам, защото и без това ми е трудно. Благодаря ви за подкрепата, която ми оказахте до тук  Hug и се надявам, когато всичко е наред да се причисля отново във вашите редици!

# 594
Марини, честит ти едногодишен рожденик, макар и на патерица newsm38  ura! Да ти е много здрав, само да те радва и да бъдеш горда с него!
Аспазия, това щастие което блика от теб да остане за цял живот в душата ти! Много красива булка си!
Успех на всички в борбата с килата!

# 595
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро дами, имам малък проблем, леко ме пробожда бъбрека от едната страна, какво да пия, някакъв чай и евентуално трябва ли да спра да ям нещо. Аз тия дни го карам основно на яйца, може ли от това да е? Освен това ми дойде, та и това може да е от значение. Иначе вода пия достатъчно и от неделя съм на ПЗ, но и 2та дни зеленчуци съм яла само на вечеря, че иначе нямах възможност. Казвайте какво да правя, тези които имате представа?

# 596
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Добро утро сладурки Simple Smile

Издържахме на изкушенията и ние, БРАВОС на нас и на всички, които са гледали и преглъщали Simple Smile
Само че мазниславка качи две килцааааа. Предполагам е около манипулациите, които бяха пак тези дни. Няма да сменям линийката сега, умишлено  Twisted Evil Не ми е виснало нослето, досещам се от какво е и си продължавам по схема.
Решихме обаче да удължим ПЗ-дните, защото нямаше как само месо да гъчим ... Предполагам това не е проблем или няма да е след като влезем пак в релси.
Не мога да не похваля и мамите - постараха се да ни осигурят всичко диетично на масата  Hug

Веси давай да помагаме ако имаш нужда. Simple Smile Едва ли с командосите ще можем от тук да се справим, но сайта можем да го изядем набързо Simple Smile

Не съм, много са ти дошли яйчицата мила, затова ти боцка бъбрека. Намали ги и пий бусколизин и отиди на дофтур, че това с бъбреците е опасна работа.

aspasia, Много красива и лъчезарна булка, весела сватба е било

Привет на новичките и ... четене му е майката Simple Smile
На въпросите на buborok - не ти се налага да четеш предните теми - в тази има отговор на всичките ти въпроси.

Поздрави на всички и лек и усмихнат ден ви пожелавам. Hug

# 597
  • софия
Добро утро,милички! Hug
Хайде по едно кафенце:

Не съм,моят съвет е:Отиди на лекар.Тука колкото и да те поучаваме,все пак това си е твоето здраве. Peace
Бамбитоооо,успех,мила! Hug Hug HugОправяй се!  bouquet
Татит,честито намаление.Съвсем заслужено,щом си удържала геройски на атаките. Joy
Вещи, Hug определено начинът да се прочете 1 стр. е:Думите написани със светло синьо и зачертано. hahahaВчерашните 2 поста пуснати така,ги изчетох. hahahaС голяма мъка ,но пусто любопитство.Да знаеш ,върши работа. Joy Joy Joy
Дружинаааааааа, Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ай,лек ви ден! Party

# 598
 Добро утро,мацки!

От 2 дни съм във трета фаза и искам да ви питам - през протеиновия четвъртък ядат ли се овесените трици?Четох в книгата ,че трябва да се избягва киселото мляко през този ден.

# 599
Добро утро на всички слабеещи,
надявям се всички да сте изкарали хубаво по празника.Сега на тема кантар три дена не се бях мерила и вчера викам настъпи часа на истината като очаквам минус обаче не този кантар продължава да седи на 58 и това е .Обаче и аз съм инат и не се предавам .Между другото да ви споделя реших да спирам и цигарите.Мислех си че не мога да отслабна е почти отслабнах и сега реших ,че и цигарите мога да спра макар ,че пуша по кутия и все виках ,че не мога без цигари .

Честито на всички с повод за радост днес.
Желая ви лек и отслабващ ден. Hug

Общи условия

Активация на акаунт