ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 013
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
NBM, ти какво работиш (ако не е тайна де Simple Smile)

Ами нещо като управител на една малка, ама наистина много малка фирма, даже е по-скоро представителство на английска фирма.

Катинче, моите контракции не са ниско, точно по най-високата точка на корема са ми, стяга се целия.

Много сте талантливи всички тук, направо се шашкам- рисунки по тениски, яйца...аз съм много скарана с всички видове изкуство Embarassed На мен ми дай организация и планиране Wink Та затова яйца няма да боядисвам, има кой да свърши тая трудна работа и без това Sunglasses

Нощничките са много хубави. И аз ще се възползвам да си купя.

# 106
mamaivi, това е марката на нощницата - тук маое да разгледаш http://www.vienettasecret.info/index.php?obsah=21, аз си я купих от Илиенци за 13 лева. Материята е памук, много мека и нежна. Вкаталога май не видях точно такива нощници но в магазините им има.
В болницата може ли да ходим с такива нощници??? Аз преди бях си взела 2 броя, но те бяха едни такива, обикновенни - с копчета (така ми казаха) виждала съм даже, че циганките ги продават по сергиите. На мен от болницата ми даваха всеки ден нова нощница, уж прани, а бяха много зле - на петна и прокъсани. Даже ми се караха ако не съм с тяхните пижами.  newsm78
Такива има и в Малкия Цум на 2ри етаж, но бяха доста по-скъпи.

# 107
НБМ, абе ние с тебе много си приличаме  Hug , да не си и ти проклет козирог, като мен? И аз не съм по изкуството и няма да боядисвам яйца, не защото не трябва да ставам ....

Не знам Дуци, какви пижами си е купувала, но моите две са от доста време и не са мръднали, материята е страхотна, много съм доволна, но моите са летни (от стегнатото трико).

# 108
Извинявам се, че така ни в клин, ни в ръкав  Crazy, ама искам да си купя от някъде солена торта. Някой знае ли място, където правят такива неща по поръчка? Не ми се готви, а и няма да стане хубава, а е за гости.

# 109
И аз да ви пожелая приятно прекарване на Великден!
Заминавам нагости при свеки и затова няма да ви показвам яйца, тъй като имаме само едно и то е кухо и е с темперна боя! Laughing
Тази година съм оставила приготовленията на нея и без това й доставя такова удоволствие!
Киса, мерси за снимчиците, хубави са станали!
Инка, аз искам да ми ПОКАЖЕШ нощниците! Като се завърна ви предлагам да организираме едно групово пазаруване!
Още веднъж Весели празници!

# 110
Момичета, много хубав и празничен Великден ви желая на всички!   bouquet Много да се радвате на любимите хора около вас и да си починете добре!
Ние утре заминаваме и ще се завърнем чак към края на майските почивни дни (около 5-6 май). Ще ходим и до морето, така че едва ли ще ми е до Интернет  Sunglasses

Още веднъж ви желая всичко хубаво и доскоро!

# 111
  • София
Купих си играчка за над леглото Heart Eyes много е сладурска. И изгодно 27лв Peace
Ето я :
http://ketito.multiply.com/photos/album/7/igra4ka

# 112
Кетито, много е готина, от къде е?

Ох, всички ли заминавате някъде  cry

# 113
  • Sofia
Нееее Sad
Заради ниската плацента и ние нищо не планирахме и никъде няма да ходим.
Онзи ден се оказа, че вече не е ниска де, ама вече е късно за планове.
Дано да остане някой в нета, че три дни ще вися тук Sunglasses

# 114
Инка, аз искам да ми ПОКАЖЕШ нощниците! Като се завърна ви предлагам да организираме едно групово пазаруване!
И аз  newsm10 Инка може да ми пратиш все пак на лични къде имат магазин във Варна Wink
Аз ще боядисвам яйца утре с майка ми.
Весели празници на всички, приятно пътуване и само положителни емоции  Laughing
NBM аз ще си стоя в града, но не обещавам за интернет, то нали се ходи на гости и се канят гости, а се каня и хубавичко да се разходя

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 17:10 от Kisa05

# 115
Майра, баща ми ми е носил от Германия точно такава боя като твоята, плюс една друга, дето боядисваш яйцата още докато ги вариш. Мързелива и чиста работа.

Сега си купих седефени от тук, български са, на ф-ма Пет, ще видя утре какво ще излезе Simple Smile

Не знам Дуци, какви пижами си е купувала, но моите две са от доста време и не са мръднали, материята е страхотна, много съм доволна, но моите са летни (от стегнатото трико).
Много интересно каква ли пижама съм си купувала.

# 116
Дуци, ти ще кажеш, може да си си купувала от по плътните (които стоят като ватирани) аз от тях не съм! Това имах предвид  Wink

# 117
  • София
И аз да Ви пожелая весели празници момичета !  Simple Smile
Ние няма да пътуваме никъде, а на 29-ти сме и на работа, но вкъщи щерката не ми дава да стоя на пс-то без нея и затова не го правя въобще. Най-вероятно ще се включа пак от работата на 29-ти.
Иначе нощничките наистина са много хубави и свежи и аз определено ще се възползвам от тях.

# 118
Привет
аз да се впиша в темата... ама като гледам тя и тя свършва скоро  Grinning
Супер са яйцата, аз пазя от един месец няколко боядисани, колкото за традицията да има, козунак утре ще купувам... и това ще е
Майра, Експа
супер са ви яйцата Wink

Нощниците са симпатични, ама не е ли по добре да имат копчета - заради кърменето... аз такива мин. път си бях купувала - с много копчета

# 119
Не, съвсем тънка памучна пижама. Със Снупи Wink

Днес предпразнично реших да отида при моя доктор да ме види, бебето е добре, дадох м уизследванията, дето си правих преди 10 дни, хемоглобина каза, че отивал към зле(110 ми е) и ми предписа Малтофер. Купих си го.

Пърли я чух, днес ще се включи, че компа й е хванал крачета два дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт