ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 44)

• 14 004
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Агата, наистина си е според организма. Вчера говоря по време на една лекция за превенция на рак на гърдата и как да се преглеждаш сам вкъщи, за какви промени да следиш по гърдите и едно девойче в девети клас си показа едната гърда, как се беше нацепила, не е истина просто. Не разбрах само дали рязко е качила килца или е отслабнала скорострелно... Та и без бременности кърмене става.
В случая ако се наложи бих се мазала с мас, маслото на Икаров е прекалено силно, нали ги водят аромотерапия, та на бебето може да му дойде в повечко. Или някакво олио може по немиризливо.

# 91
Буча от къде е нощницата?На коя фирма е?Търсих такава,но не намирам Crazy

# 92
Здравейте Hug

Включвам се само да ви пожелая весело изкарване на великденските празници. Ние тази вечер заминаваме за Враца, само чакам мъж ми да се прибере от работа Grinning.
Лек и безавариен път на всички, които ще пътуват някъде и хубаво да си отпочинете всички Hug Heart Eyes

# 93
Сега много искам всичко да е нормално, но при разговора с докито, разбирам, че е по-вероятно и втория път да е секцио. Висок диоптър /-3.5 май не е чак толкова висок  newsm78/, предишно секцио /ама нали са минали 3 години???/, и може би възрастта / ще съм на 32/, знам ли.... Все още не губя надежда!  Wink

нищо ти няма на възрастта, аз съм на 35 за второ секцио. диоптърът няма значение, ако ретината и налягането са в ред, а най-вероятно по стара бг традиция не им се занимава на лекарите да те израждат нормално.

Сега видях, че Агата вече го е написала Simple Smile
Много са малко тези, които вече допускат пациентките им с едно секцио да родят втори път нормално. А то може и да не се получи......

ех, объркала съм за Лучия, по инерция съм приела, че и третото ще е момиче  Hug живо и здраво да е!

някой нагоре писа, че си маже само корема, ама да не се оплаче после? Simple Smile отстрани и по гърдите какви поразии стават.... дори от вътрешната част на бедрата съм виждала стрии...

а по гърдите след това не съм се мазала, освен понякога със зехтин.

не са ми се чупили яйца! Нито едно! Все пак спазвам правилата за варене на яйца. При това всички бяха бели. Само дето не ми хванаха добре цветовете, и кристалите не хванаха, абе загубена работа. Имам 10 дървени, може да ги снимам и да се хваля с тях  Mr. Green

# 94
Киса, какво е да логна и къде да го логна  Blush. Така искам да ви видя.
Inka значи да се регистрираш с потребителско име и парола, но вече няма нужда, направих така, че снимките да се виждат като отвориш нашето албумче  Simple Smile

# 95
mamaivi, това е марката на нощницата - тук маое да разгледаш http://www.vienettasecret.info/index.php?obsah=21, аз си я купих от Илиенци за 13 лева. Материята е памук, много мека и нежна. Вкаталога май не видях точно такива нощници но в магазините им има.

# 96
  • София
Буча - много ми харесаха нещата, за които даде линк. Те на Илиенци само техен си щанд ли имат.

# 97
Нощниците ги има и в Младост и на Васил левски от страната на Спортната палата, малко преди нея! И аз ще си взема  Grinning имам две и съм много доволна!

# 98
Не знам къде имат други магазини, но Катинче ви е отговорила вече. Благодаря!

# 99
  • София
mamaivi, това е марката на нощницата - тук маое да разгледаш http://www.vienettasecret.info/index.php?obsah=21, аз си я купих от Илиенци за 13 лева. Материята е памук, много мека и нежна. Вкаталога май не видях точно такива нощници но в магазините им има.

Ха, сетих се коя е фирматаааа Grinning Имат магазин на бул. В. Левски, близо до магазина на Блага Благоева (ако тръгнеш от Спортната палата към паметника на Патриарх Евтимий - "Попа", както му казват, отдясно се пада). Друг магазин имат в мола Скай сити, на междинния етаж - оттам съм си взела много сладка тяхна памучна нощничка със слонче Wink Не знаех, че точно те имали от нощниците "за кърмене" Wink
Ха, и Катинчето ги знае Simple Smile

# 100
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223278.0    Тук има много коментари за тази марка, даже и ДУЦИ е участвала.

# 101
  • Варна
Ако някой се интересува мога да кажа къде има магазин на тази фирма във Варна.
Киса,  Hug. Видях ви.
В темата, към която е дала линк Буча си пише, така че няма смисъл от първото ми изречение.

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 14:54 от inka 26

# 102
Здравейте и от мен  Grinning
Аз след вчерашния изпит се вдъхнових и боядисвах също яйца,.От 10 години сигурно не се бях впускала в това занимание, защото се намираха все баби да ме отменят.Нищо и никой не можа да ме спре.Единственото нещастие , което ме сполетя е, че днес изядох малка кутия с бонбони  JoyИ разбира се, ако не броим опитите на мъжът ми да боядисва също  Laughing
а това са моите яйца ...

На всички пожелавам весело изкарване на празниците и много много усмивки....!!!!

Последна редакция: пт, 25 апр 2008, 15:04 от ekspa

# 103
Лелеее, на всички са станали страхотни яйцата - Тити, я не се свени, а ги покажи. Аз пък грозни яйца не съм виждала никога.  Thinking

# 104
Тити HugМомичета влизам на бързо да ви пожеля весели празници!Внимавайте с хапването на яйчица и козунак,че после да не се търкаляте smile3534 и се пазете!Още във вторник ще се опитам да ви прочета поне.

Общи условия

Активация на акаунт