Номинации за най-голяма муня

• 3 558 234
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 095
Жасмин, като каза сватба и се сетих за нашата. След снимките и преди ресторанта решихме да пием кафе в Шведския (хотел в курорт Св. Константин и Елена), но съвсем забравихме да предупредим. Метнахме се в две коли четири двойки и айде. Толкова готино беше, толкова се смяхме и забавлявахме, че напълно забравихме какъв ден е и какво още ще ни се случва. В един момент някой се присети, че май трябваше да ходим в ресторант. Бяхме закъснели с ..час и половина. Само да уточня, че това беше преди ерата на мобилните телефони. Естествено всички яко са се паникьосали. Пристигаме ние-ни лук яли, ни лук мирисали със зачервени бузки и сериозно развеселени  Grinning Ако не бяхме вече пълнолетни, като нищо щяха да ни дръпнат по един бой от облекчение и за назидание.  Joy
  Ама май това е за графата комплексна муньовщина.  hahaha

# 1 096
  • Русе
Даже същия ден случайно открих че нейни чорапки внасяки ги от простира вместо в шкафа съм ги наредила в кофата за боклук  Blush
Това ми е редовен номер - прибирам прането от терасата, мятам го на дивана, отивам до коша за боклук и пускам щипките там ooooh!

Mмм, а прибирате ли наакани памперси в хладилника?

Не, обаче сме прали няколко пъти напикани памперси. Ми какво да ви кажа, хубаво се изпират и поемат още към 1-2 л. вода. Разбира се, най е готино като се скъса памперс в пералнята...

# 1 097
Страхотна тема.Ще се включа и аз.
Та студентка съм първи курс и живея на общежитие.Лятото след първи курс решавам 4е ще поработя,и се хващам да продавам плодове в един от комплексите(уча във Варна).Шефа ми се казва Иван.Жена му много ревнива(той млад таман се бяха оженили).Постоянно го следи,идва на сергията и ме разпитва(не ме харесва особенно все пак съм млада виж мога да и гушна мъжлето).С Иван се скарваме и аз напускам,но не по мило по драго а със скандал.Минава лятото идва септември и ще почва семестъра.Имам уговорка с един колега който също се казва Иван да се видим на кафе.По него време нямаше мобилни тел.и аз от стационарния тел.в общежитието(нали ги знаете онези дето са на входа и винаги има опашка и някой се жалва на мама колко е трудно в големия град)се обаждам на колегата от университета да потвардя уговорката за кафе.Отговаря ми женски глас и аз казвам може ли Иван като си мисля 4е това е майката на моя колега.От среща ме питат кой го търси и аз си казвам името.Пак ме питат ами каква работа имаш с него.И аз отговарям ами имаме среща да пием кафе.Отсреща пак ме питата какво кафе бе вие от кога се виждате.И аз нищо не подозираща отговарям ами как от кога ве4е цяла година.Е такъв ужас няма ви казвам като се почна едно крещене-пачавра развратница и тем подобни каквото се сетите.Аз мигам на парцали и нищо не доумявам пък на тази майката на колегата ми какво и стана,и в следващия момент зацепвам,4е не съм набрала номера на правилния Иван.Умрях от ужас и автоматично без да обеснявам затворих тел.И си викам какво пък толкова тяхна си работа да се спасяват.Ей ви казвам с мене беше една приятелка и ми вика ти луда ли си обади се пак ще развалиш семейството на хората.Едва ме нави да се обадя пак.Набирам аз тел.и познайте вдига ми бившия ми шев,а ма по гласа му осещам 4е ако има как ще ме хване за грацмуня и ще ме удуши.През неговите крясаци оспявам да му обясня какво е станало,а той ми вика сега ще обясниш и на жена ми.Мен обаче така ме избива на смях и викам-А не ще те оставя да се оправяш сам пък дано ти повярва.Няма да ви кажа какъв рев дочух от отсрещната страна.Е обясних на женица та 4е е станала грешка,но дали ми  повярва нейна си работа.

# 1 098
 iva1 това е гадно и не е смешно.

# 1 099
  • Провинция
Абе то кофти е станало при Ива1 Sad

# 1 100
Напротив,не е гадно а заслужено.Мръстника и изневеряваше под път и над път,и тя го знаеше.Хиляди пъти ме е карал да го прикривам докато водеше мацки на басейна в Дружба,аз естествено отказвах.Скарахме се даже заради това.че не пожелах да го играя параван за да може той да си прави каквот иска.Напълно си го заслужи въпреки 4е стана случайно.А след години се видяхме пак случайно с жена му,беше и писнало от глупостите му и го беше напуснала.
Така 4е не прибързвай със заключенията си.Пък и всчка уважаваща себе си жена първо ще изчака да и обяснят преди да реагира така.Стават грешки.

# 1 101
 iva1 и пак си е гадно.Дори начина по който го описваш е гаден.
Има една приказка -да ти се връща.
Ти как ли би постъпила?

# 1 102
Гадно спрямо кого.Ако исках да е гадно хич нямаше да давам обеснения после 4е е станала невина грешка.Самия факт 4е се обадих втори път ясно подсказва за грешка.
А как бих постъпила аз ли,ако се беше случило на мен;
1.никога не бих си позволила да питам кой го търси,това си е негова работа.
2.ако имах съмнения първо щях да попитам 4овека до себе си културно и възпитано.
3.и може би веднага бих разбрала 4е е станало грешка.
И знаеш ли идеше ми наистина да не се обаждам за да обеснявам.
А аз знам една друга приказка;каквото повикало такова се обадило.

# 1 103
  • Провинция
Стига сте спорили....не оспамвайте темата

# 1 104
Честно казано не виждам гадното в цялата работа. Тя жена му щом ощо от начало така го подозира и следи. Кво се очаква за в бъдеще. Май тя минава към муните. Че си не гледа работата ами само го следи да на пръдне накриво.

# 1 105
Защо пък да не питаш " Кой го търси?" То си е твой избор, но както ти имаш право да не го правиш, така друг има право да го прави. Така един ден с бившата на мъжа ми. Искаше си пералнята, телевизора, уредбата, покривките за спалня и маса,телефона и други вещи, които е оставила 3 години след развода ( по взаимно съгласие ) и които са купувани заедно, докато тя е живеела у тях...
Та звъни на 1 март и търси мъжа ми (не сме женени и до днес) и аз по инерция задавам въпроса:
- Кой го търси?
На което получавам следния отговор:
- Аз, когато съм му била съпруга, никога не съм питала кой го търси. А ти когато се омъжиш за него, тогава питай!
 newsm78
Аз обаче не паднах по-долу и като се вкиснах:
- Въобще не ме интересува ти какво си питала, когато си му била съпруга! А и вече не си, още по-малко моя, та да ми казваш аз какво да правя!
Моят чу думите ми и като се ядоса:" Ми да е питала, бе! Кой я е спрял..." Разбраха се да дойде да си вземе пералнята (другото си го беше изнесла). На излизане на вратата поиска да поговорят насаме, но той й отказа, при което тя го погали свойски и се опита да го целуне, а той се дръпна. А репликата й беше:
- Ти съвсем си се побъркал.  Shocked

Същата, след като се запозна с мен (явно ми е симпатизирала) беше му казала, че ако и мен ме изпуснел, щяла да каже на баща му да го лиши от наследство  Sick
Тогава се питах коя е тя, за да си позволява да му говори така ( а в същото време е достатъчно възпитана да не пита "Кой го търси?"). Сега вече знам- чистокръвна Муня  Crazy

# 1 106
  • Mонтана
аз мисля 4е не е трябвало да описваш тази слу4ка тук,понеже ако и тази жена 4ете този форум ще стане луд скандал.Наи ве4е заради това което си написала ,,Мръстника и изневеряваше под път и над път''

# 1 107
...ако и тази жена 4ете този форум ще стане луд скандал.Наи ве4е заради това което си написала ,,Мръстника и изневеряваше под път и над път''...
                            Не четеш: разведени са отдавна.

# 1 108
Мен пък историята на ива1 ме развесели. Станала е грешка и се е получило смешно  Joy Joy

Ама после повече се смях как ревнивките се вкиснаха от разказа и  Mr. Green

# 1 109
Какво нередно е направила Ива 1 че я нападате така,ами объркало се е момичето,обадило се е да се извини после и това е.Аз също не питам кой се обажда,дори и телефона му не вдигам ако не е в стаята.После да си звъни ако прецени той.Що да си създавам ядове на развинтената фантазия  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт