Понеже явно този барман е известен и из форума има търновлийки, става дума за един дългокос барман от страничния бар на пицария "Его".Даже май още там си работи.
Ще ме накараш тия дни да ходя до Его да го видя този барман

. Мани това ами и го завторих, но този път му оцелих бялата блуза.Чудеше се да плаче ли, че ме взел такава или да ми се смее....още ми става смешно като се сетя.
колегите от университета дори ми измислиха прякор - Кражокът 

Лола, сещам се за този бар. До Минералсувенир, нали? Разби ме

Отивам при сестра ми за 2-3 дена да помагам в ремонта на новия апартамент. Последния ден преди да се връщам към Плевен, поемам отговорната задача да боядисам с блажна боя чугунените радиатори. Боядисвам и последния радиатор (в ярко оранжево!) и доволна от добре свършената работа, а и да уплътня времето до тръгването ми към гарата, запалвам една цигара до прозореца. Обръщам се да погледна цялата обновена стая и се облягам назад. След малко опитвам да се обърна да тръсна през прозореца и... не става! Белите ми дънки залепнали за прясно боядисания оранжев радиатор. Цялото ми дупе беше на оранжеви черти
На всичкото отгоре, не си бях взела други панталони (освен един стар анцунг, който вече беше мръсен и омазан от ремонта), а и нямах време да се отбия през апартамента, в който живееше сестра ми и да взема нейни. Та така си пътувах във влака с прясно-раираните ми дънки, опитвайки се да ги прикрия с блуза на кръста. Препоръчани теми