Номинации за най-голяма муня

• 3 558 043
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 1 140
Моята муньовщина наподобява малко тази на lechugitka .
Бях казала на бившето си гадже, че отивам с приятели във Варна, за да се отърва от ходене с него и с неговите приятели на някакъв рожден ден. Тъкмо се движа по Дондуков и той ми звъни да ме пита стигнала ли съм. Аз разпалено обяснявам, че се движа по центъра, че времето е страхотно и покрай мен минава трамвай, точно на завоя за ул. "Бачо Киро"... Той помълча на телефона, помълча... и после пита "Е, откога във Варна има трамваи?"  Embarassed

# 1 141
  • Варна
Трябваше да кажеш, че си се объркала и имаш предвид тролей Mr. Green

# 1 142
  • в кукувиче гнездо
номинирам се за муня заради една супер тъпа моя изцепка

отивам на гости за два-три дни в люксемург при една моя приятелка. за жалост не говоря нито английски, нито немски. На френски знам десетина думи, испански говоря, но там се оказа, че не ми върши работа. както и да е. настанява ме моята дружка в един хотел в цнтъра на града. прекарваме си чудесно. последният ден трябва да си хващам самолета чак в 19 ч., а хотелската стая трябва да я освободя доста по-рано. докато чакам да дойде да ме вземе моята приятелка слизам на рецепцията и решавам да обясня на френски на жената там, че искам да се разходя малко, но ще оставя куфара си, за да не го мъкна през целия град. не знам с какво самчувствие, но почнах да обяснявам на полуфренски, полуиспански за куфара. жената отсреща ме гледа изумена, а аз на всяка втора дума казвам с невероятно произношение "сил ву пле" - моля. накрая реших, че ме е разбрала и оставям куфара зад бюрото й. по едно време тя ми подава ръка и ми дрънка нещо неразбираемо. викам си, тази ми подава ръка за довиждане. що за глупави порядки имат тук, чак пък такава интимност. ама кво  да правя хванах й висящата ръка подадена към мен и започнах да се ръкостискам с нея. а тя ужасено ме гледа и се дърпа. добре, че дойде моята приятелка. оказа се че си искала ключа за стаята.

# 1 143
Номинирам се:
Чета си аз любимия форум, гледам си снимчици и попадам на:
Толкова се развълнувах, че вместо Клоуз, натиснах Принт - сега целия офис ми се радва.  Mr. Green

# 1 144
Славундер, Немо е виновен  Peace И аз ти се порадвах със сълзи на очи  hahaha

# 1 145
Историята на lechugitka ми напомни за този виц(малко спам  Mr. Green)
Бай Ганьо решил да ходи на екскурзия в Париж.Преди да тръгне му казали пред всяка дума да слага "ЛЬО".Така и направил човека.Отишъл в ресторант и казал:
-Донеси ми една льо супа с една льо филия хляб,също и една льо бира.
Сервитьора го погледнал и рекъл:
-Добре че съм от льо Трън,че иначе ще ядеш льо к.рец.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 146
Тази историйка я разказват за един дядка от Трън.
Току виж се оказала истинска. Mr. Green

# 1 147
Сетих се за една чужда муньовщина.
Брат ми няма навика да си заключва колата... Спира той до едно кафе, вижда се там с приятели.... дъра -бъра приказки, кафенце  и си тръгва.
Слиза от колата у нас и изведнъж вижда на седалката до шофьора накакъв плик в който има дамски обувки - 35 номер и бележка за обущарска услуга. Laughing Joy Joy
Някоя муня е сбъркала колата... hahaha

# 1 148
Сетих се за една чужда муньовщина.
Брат ми няма навика да си заключва колата... Спира той до едно кафе, вижда се там с приятели.... дъра -бъра приказки, кафенце  и си тръгва.
Слиза от колата у нас и изведнъж вижда на седалката до шофьора накакъв плик в който има дамски обувки - 35 номер и бележка за обущарска услуга. Laughing Joy Joy
Някоя муня е сбъркала колата... hahaha
Добре, че приятелката му/жена му не се е усъмнила в изневяра.
Аз определено бих.

# 1 149
Хайде и аз да се разпиша. То истории много, но като чуя "муня" и се сещам точно за тази случка.

Рано сутрин, аз бързам да заведа детето на градина, да му платя месечната такса и да успея все пак да ида и на работа. Яхнала съм метлата от сутринта, в главата ми ври и кипи, върша всичко по инерция. Оставям детето, плащам и вече тръгвам да излизам от градината. Дърпам вратата - не ще. Опитвам пак - пак не ще. Опитвам другото крило - не. А тя от тези, тежки, двойни стъклени врати, сещате се. Вече леееко се изнервям. Пак почвам, запъвам се, призлява ми от усилието, но продължавам да се пъна и се ядосвам как ще закъснея за работа, заради тъпата врата. И така доста пъти.... По едно време зад мен се чува мъжки глас "Ама моля Ви, бутнете, не дърпайте!" Нещо ми прищраква и поглеждам, на вратата голяяям надпис "БУТНИ". Измънках нещо, лекичко бутнах и излязох. Срам, срам. По път за работата само за това си мислех и как човекът ме е помислил за откачалка. И така стигам до училище (учителка съм) и там на входа е същата такава врата. И за да не се изложа с елегантен жест бутам вратата - тя не ще. Пак опитвам, пак не ще. Поглеждам защо пък е заключено, да не би да съм закъсняла, не. Вътре хора, навън други. Аз тотално изнервена продължавам с бутането и се чудя защо портиерката вместо да ми отключи ме гледа втрещено.... И тогава зад мен един от учениците ми, ухилен до ушите, галантно дръпна вратата......

Та така, срам, срам.

# 1 150
Славундер, Немо е виновен  Peace И аз ти се порадвах със сълзи на очи  hahaha
Да бе - Немо ми виновен. На лош водолаз водораслите му пречат....

# 1 151
Ето една моя история. Предварително се извинявам, че съм многословна

С мъжа ми си падаме да си правим изненади разни ... такива по-палави  Wink И сдобивам се аз с един секси костюм на зайче. Бързам след работа да подготвя терена. Таман сме се нанесли в новия апартамент и не познаваме съседите, та по стълбите се случвам със съседа срещу нас и любезнича яко. Прибирам се и докато се декизирам звъня на мъжа си и му заявявам, че имам за него изненада. Той се хилва и казва, че ще бърза. Таман нахлузвам костюма и се звъни яко на вратата - "Ееее той миличкия не вървял, а летял  Blush" си мисля. Нахлюпвам си заешките уши и отварям врата със замах, а там няма никой. Решавам, че мъжлето се е скрило до асансьра с някой голям букет, но ме е страх, че вратата е с топка и ПАК ще се хлопне зад гърба ми  Blush.  Та грабвам ключовете и смело излизам на площадката на етажа. Врата се хлопва зад мен, но аз съм ербап - имам ключове. Надниквам зад ъгъла, а там няма никой   Shocked Тогава осъзнавам, че са звънели отдолу по домофона и хуквам да се прибера. Пъхам ключа с хъс , завъртам яко и ключът се чупи на две, като половината остава в ключалката. Изпаднах в паника! Седя си аз между етажите повече гола отколкото облечена. Гащите ми съдържат само намек за прашки и всъщност представляват розова панделка закрепена с тъъънички ластици. Сутиена не успява да скрие каквото изисква благоприличието, но то и няма как зад две пухчета да скриеш възголемичък бюст. За капак имам на врата розова папионка и заешки уши. Живея на 2 етаж и всеки от горните етажи предпочита да слиза пеш, за да не чака асансьора. FUCK!  Rolling Eyes
Решавам, че не може така да остана пред хората. На етажа ни живеят 3 студенти под наем в единия апартамент и отсреща съседа дето си говорихме по стълбите. Преценявам, че да звъня на 3-ма студенти с това облекло би било опит за самолинчуване и вечен бъзик. Изтъпанвам се в цялата си голота и звъня на съседа отсреща. Но никой не отваря  Confused
Така си и останах на етажа докато си дойде мъжа ми.
След време обаче се сприятелихме със съседското семейство и 2 години по-късно съседа разказва подпийнал:
"Помня я аз Дорис като се нанасяха. Една вечер се засякохме на стълбите - тя усмихната, усмихната ... И не щеш ли след 30 мин. се звъни яко на вратата. Аз си знам, че хлапетата от блока се забавляват като звънят по домофона и бягат, ама все пак погледнах през шпионката и ОХ МАЙКО!!! Отваря тя вратата тъй барната, че залепнах за шпионката. После и се хлопна вратата и като дойде да звъни у дома си викам "Е т'ва е - карък съм! Идва съседката с заешко костюмче у дома, а мойта ще си дойде след 10 минути." И не отворих! Няма начин после да обясня на жената кво прай съседката у дома гола .... е такова де с костюм!"  Embarassed Embarassed
А аз се опитвам да замажа положението "Ох, голям резил беше, ама поне студентчетата не се прибраха тогава."
А съседа: "Ъ, ама те и те те гледали през шпионката. После половин година те обсъждахме..."

Blush Joy Blush

От няколко дни чета тук. Не съм се смяла така от сърце много време. Нямам истории за разказване, поне не толкова добри като тези тук, затова продължавам да чета докато мина всички.

# 1 152
Вчера влизам с една позната в магазин за плодове и зеленчуци (бях мернала хубави праскови). На касата не видях продавачката, но в момента, в който бях грабнала 4 в ръка, от отворената врата влезе момиче, поздравявайки с
-Добър ден!
И аз отвръщайки "Добър ден!" й поднесох прасковите, за да ги премери и евентуално да ги сложи в торбичка. Момичето ме погледна с укор, при което аз си помислих, че не е трябвало да пипам продукцията  Rolling Eyes ,  но продължих да ги държа под носа й...Момичето отстъпи назад.  Rolling Eyes Аз вече се готвих да ги върна в щайгата. newsm78 Но девойката сложи ръка  Stop напред и се засмя...
Дочух :
- Да моля кажете! - но не от устата на момичето,зад което един момък вече се превиваше от смях, а някъде зад гърба ми.
Магазинерката-оригинал беше изскочила от някаква вътрешна стая и се зае със свойствената си дейност...
В същото време моята позната се обърна през смях към момичето:
- Ама вие не сте продавачката, така ли?  hahaha Blush
Понякога нямаме вина, че съдбата ни поставя в ролята на Муня, макар че и без нея сме достатъчни Муни  Sick Joy

# 1 153
Сега като писахте продавачки се сетих за една случка с моя приятелка от преди 6-7 години.И двете работехме като такива но в различни магазини.Аз в магазин за бельо(то и при мен какви бисери са ставали),а тя в магазин за дънки.Магазина най евтиния в града,къде турски къде китайски абе евтинджос.Поради което клиентелата на магазина главно от ромски произход.Отивам да я взема от работа около 10 минути преди да приключи.По това време ще да е било защото магазина беше фрашкан с клиенти и беше няква лудница.Обаждам и се че съм дошла и се дърпам назад да не преча.Пред мен една "дама" с едно кило грим и около 50 годишна с една педя пола стои и мисли нещо държейки две поли.Ама така се отнесла че блуждае по рафтовете.По едно време няква друга се обръща към нея и и казва:
-Това колко струва и имате ли еди кой си номер?
Като дърпа от ръцете и.Оная като подскочи и като се развика:
-Аз на продавачка ли ви приличам,я си гледай работата!!!  Joy Joy Joy
Тая толкова време се е застояла че я помислиха за продавачка.А тя самата явно смята професията продавач за много мръсна и недостойна щом се фръцна и излезе напушена  Joy Joy Joy Joy Joy
п.п.И двете с приятелката ми сме завършили аз живопис,тя графика.Но по то време беше важно да сме на няква работа нямаше значение каква.Важното беше да изкарваме пари и да не сме в тежест на родителите си.И двете не мислехме че тази професия е недостойна Joy Joy Joy Joy

# 1 154
Сетих се за една моя бивше учителка по български и литература-  Бонева се казваше.
Едно време много обичаше да дели хората на простолюдие и интелигенция... непрекъснато коментираше родителите на учениците си и имаше избирателно отношение към тях в зависимост от мнението й за родителското тяло на съответния ученик.
След като въпросната се пенсионира, осъзна, че интелигентния учител, взема пенсия почти същата както и простолюдния общ работник, а в някои случаи дори по-малка.
Та... отваря се място в гимназията за заместващ учител и тя идва да подпише гражданския си договор, главния счетоводител обаче беше новичък и изтропа:Вие ли ще сте новата чистачка в училището?
Директорката ме предупреди, че ще назначи две нови чистачки и една учителка...
Онази като се развика: Аз на чистачка ли ви приличам? - аз си умрях от смях (в шепите) Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт