Номинации за най-голяма муня

• 3 560 155
  • 18 481
  •   1
Отговори
# 12 285
Отдавна не съм се разписвала с мунска изцепка,вчера обаче ми беше ден. Малката беше рожденничка,поканили сме свекърите вкъщи да ги почерпим преди детския кът. Решавам да нарежа пъпеш за гостите.Започва едно търсене на най удобния ми и любим нож,няма го никъде разбира се и аз решавам,че съм го изхвърлила. Викам довечера ще преровя боклука,да не е сега пред гостите. Речено сторено,прибрахме се вечерта и започва преравянето на два големи плика с боклук,ами няма го. Изхвърлих и двата плика в контейнера с мисълта,че ножа все пак е бил върте,а аз не съм го видяла. Сутринта обаче ставаме с детето ще и сервирам за закуска баница,отварям печката и о,изненада! Ножа ми си почива в тепсията,рязала съм и съм го забравила 😒 Язък ми за ровенето в боклука😏

# 12 286
Точно една година по-късно се връщаме в същия хотел, но ни настаняват в друга стая. 3 годишното, обаче, като му се доспи, упорито се опитваше да се прибере в старата ни стая. Муня си е от малка Simple Smile.

# 12 287
  • Бургас
Понеже като отварям някакво сокче на детето имам навика да го разклащам, днес на работа отворих една кола и преди това хубавичко я раздрусах. Замалко ми се размина с избухването на голямата бомба.

# 12 288
Понеже като отварям някакво сокче на детето имам навика да го разклащам, днес на работа отворих една кола и преди това хубавичко я раздрусах. Замалко ми се размина с избухването на голямата бомба.
На мен детето ми направи този номер.
Понякога си взимам фанта 0,500мл да пия, докато вечеряме.
Та подготвила съм я да си я нося на масата, ама изчаквам да довършим подготовката на вечерята. През това време детето ми взе бутилката (тя обикновено пренася сок, фанта, хляб до масата), обаче този път реши да ми хвърли бутилката на земята, явно раздразнена, че се бавим...
Видях я, ама не ми направи голямо впечатление, вдигнах си шишето изчаках малко, ама щяхме да се забавим, а ожаднях и реших да си пийна една глътка...
Отварям и гейзер Grinning
Поне 5 секунди не мръднах, докато чакам да спре да извира безалкохолното.
ММ беше с гръб и чува шума от извиращо газирано, обръща се, ококорва се и ме пита какво става...аз не смея да проговоря, докато още извира.
После избухнах в смях, какъв номер ми скрои малкото дяволче.

# 12 289
Аааа, аз така си отворих раздрусаната кола на кандидат студентския изпит в СУ. Толкова бях спек, че изобщо не ми мина през ума какво ще стане. Е, започнах си изпита олята с кола... Поне ми мина спека Grinning

# 12 290
Вие поне сте се оляли с газирано. А нашите отваряха шише домати и така оляха кухнята, че после трябваше да я пребоядисват. От тогава не затварят домати в шишета и всякакви възможни "бомби" ги отваряха над мивката.

# 12 291
Моята дъщеря така ни направи номер преди 2 дни с един сладолед. Взела си от хладилника, той се разтекъл, а тя обиклолила цялата къща и покапала по килимите и паркета. С мъжа ми голямо чудене падна докато се усетим какво е това безцветно лепило и как така се е озовало във всяка стая. После обикалях с кърпи да чистя за да не ни лепнат чехилите.
Най-интересното е, че кучето този път изобщо не си направи труда да облизва.

# 12 292
  • София
Днес получих пратка 2 кашончета с дрехи. Двете са на еднаква цена, обаче аз съвсем забравих, че съм връщала вече дрехи и само си приспадат от онази сума, ами си викам: Тия хора как са се минали, 5 лв. по-малко са ми написали, сега да им звъня ли...абе да са гледали.
Успокоих съвестта си и като проверих - не само че не са се минали, но освен тази поръчка имам още 7 лв. кредит при тях  Joy

# 12 293
  • София
Отпреди минутка:
Чета  въпрос в една група дали някой има "огледало, залепено за врата". Продължавам четенето, жената пише дали ще стои добре, дали няма да е не на място в къщата ипрочее, аз обаче упорито си представям картинката "ключ на врата", а не на ВРАТАТА. И чета надолу и пак си мисля за врат/шия. Абе, слагайте тоя пълен член, бе, да правим разлика...

# 12 294
  • София
В женски род няма пълен и непълен член. Или е членувано или не.
Ако изобщо правилно съм схванала терзанията ти, защото е написано объркано.

# 12 295
  • София
В женски род няма пълен и непълен член. Или е членувано или не.
Ако изобщо правилно съм схванала терзанията ти, защото е написано объркано.

Права си, имах предвид, членуването. Т.е. "огледало на вратата", а не "огледало на врата". Не, че не съм си аз мунята с тоя мозък, дето изобщо не мисли Simple Smile

# 12 296
  • София
Много забавна темичка! С удоволствие ще се посмея с вас, вече попрочетох някоя и друга история. И аз като имам малко повече време ще ви разкажа и за мойте изпълнения Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12 297
  • до най-прекрасния мъж
От тази сутрин - колежката ми излезе по работа и си забрави служебния телефон при мен. По едно време на нейния телефон звъни колега, когото тя очакваше да й подаде една информация. Аз вдигнах, защото беше важно и говорих с него. След като затворих нейния телефон, взех моя и набрах нейния, за да й предам информацията. Чак когато си прочетох името на дисплея, се усетих, че ако вдигна, ще си говоря сама със себе си.
Малко след това колега идва при мен, вършим работата, за която е дошъл - той попълва едни бланки, аз пиша нещо на компютъра. По едно време го моля да ми каже новия си номер, за да го запиша. Продължавам да пиша и чувам, че служебният ми звъни. Гледам непознат номер, вдигат и чувам гласа си "Да, моля" от телефона на колегата, който го е пуснал да набира на високоговорител, докато попълва. Докато осъзная какво става, чувам едновременно неговия глас в стаята и в телефона - "Чуваме ли се". Така ме досрамя...после ме напуши на смях.

# 12 298
Аз работя в едно заведение и един ден не бях на работа, звъни ми едната колежка и ми казва, че на ММ баща му си е забравил телефона там и ми вика: Звънни му да му кажеш, да знае, че му е тука телефона, да не се притеснява...
При което аз избухвам в смях и я попитах по какво да му се обадя, като телефона му е там.
Посмяхме се.
После звъня на ММ да му кажа.
И той ми вика...добре ще му звънна...
Посмях се и на него и му дадох жокер да не звъни на баща си на телефона, тъй като не е в него, а да звънне на сестра си, тя да му каже, те живеят заедно.

# 12 299
  • Стара Загора
Да се самономинирам и аз...
Вчера излизаме с мм, и пред входа усещам изведнъж резки болки в интимната област, поглеждам към краката си някакви капки вода, викам айдееее почна се. И вече се панирам, и все пак изтекоха водите де, на остатъците от диня в торбата ми за боклук...
Иначе мм само дето не извика линейка, голяма паника се оказа, а уж много спокоен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт